Bestil maleri af professionel billedkunstner og maler Jakob i som laver kunst bestillingsopgaver
Professionel tegner og illustrator laver alle slags tegninger som freelance tegner

BESTIL MALERI AF PROFESSIONEL KUNSTNER JAKOB i

Bestil maleri af billedkunstner Jakob i. Jeg har lavet mange malerier på bestilling i forskellige stilarter. Bestil portrætmaleri fra foto eller få malet en idé eller måske noget helt tredje. Jeg er åben for idéer så kontakt mig endelig for en snak.


“Det er et super fantastisk maleri. Du har virkelig løst opgaven til fulde.”


- Yvonne Øchkenholt, privat kunde
BESTIL MALERI | GALLERI AF MALERIER PÅ BESTILLING

Herunder kan du se de forskellige projekter jeg har medvirket i. Jeg har illustreret dem alle, men i forhold til teksten har jeg været mere eller mindre med indover de forskelige projekter. Men læs en beskrivelse af hvert enkelt projekt i forbindelse med billederne.


Bestil maleri af verdenskort ligesom Nicolai fik lavet

BESTILLINGS MALERI | 'NICOLAI'S VERDEN'

Akryl, olie og Aerosol på lærred, 120 x 80 cm

Nicolai har rejst i hele verden og nu skulle han flytte til Zürich. Han havde fået en ny lejlighed og bad mig om at male hans yndlingsmotiv til hans nye stue. Vi lavede et graffiti og street art inspireret verdenskort til ham. Nu hænger det i Schweiz. Et graffiti maleri på bestilling lavet på lærred med akryl og spraymaling.


Bestil maleri med et motiv som minder om et klassisk og kendt maleri, i dette tilfælde Christinas World af Andrew Wyeth

BESTIL MALERI | 'CHRISTINA'S NEW WORLD'

Oliemaleri på lærred, 120 x 80 cm

Som en gave til sin mand bestilte Mette dette maleri til sin mand. Motivet er et genfortolkning af det meget kendte maleri Christina’s World af den amerikanske maler Andrew Wyeth fra 1948. Sammen skabte vi et nyt motiv malet i min stil, mere ekspressiv men samtidig præcis.

Bag motivet - kvinden på maleriet kan ikke gå, sådan er det også i det oprindelige maleri. Vi valgte at male en moderne Nike sko ind i maleriet for at symbolisere at kvinden ikke lader sig begrænse i sine drømme og stadig bevæger sig rundt. Personen i det oprindelige maleri lod sig ikke begrænse, selvom hun havde dårlig førlighed.

Bestil maleri af fuldtids professionel billedkunstner Jakob i

Bestil maleri af verdenskort ligesom Nicolai fik lavet

BESTIL MALERI | 'MORS LIV'

Oliemaleri på lærred, 120 x 120 cm

Dette maleri er bestilt af en kærlig mand der ville give sin kone et maleri i 70-års fødselsdagsgave. Da jeg kender hende rigtigt godt lavede jeg et billede der skulle minde hende om alle de dejlige ting hun elsker – at slappe af, strikke, drikke kaffe og løse soduko i skyggen under parasollen en varm sommerdag i sommerhuset.


OLIEMALERI | 'EKSTASE'

Oliemaleri på træ, 70 x 100 cm

Et maleri lavet på bestilling af en kvinde i ekstase. Med dette maleri prøves både et skildre kvinden og hvordan hun ser ud samtidig med den følelse hun befinder sig i – ekstase.

Et sort hvidt oliemaleri malet på en rustik OSB plade.

Maleri til salg af ung kvinde malet i sort hvid - dog er maleriet solgt

Bestil maleri med forskellige motiver blandt andet bil og personlige affekter

MALERI PÅ BESTILLING | 'UNGDOMMENS FORTÆLLINGER'

Oliemaleri på lærred, 140 x 100 cm

Dette maleri er blevet til på baggrund af utallige fotos fra kunde parrets ungdom, da de mødte hinanden i barndomsbyen Birkerød på Sjælland. Jeg lavede selv motivet udfra de udleverede billeder. Maleriet er en særlig gestus de gav til hinanden, så de kan mindes den tid hvori de blev forelskede.

Ligeledes kan du også bestille et maleri, som er en sammensmeltning af flere fotos med minder.


Moderne maleri på bestilling med motiv af filmikonet Forrest Gump

MALERI PÅ BESTILLING | 'FORREST GUMP'

Oliemaleri på 3 lærreder - triptych

Maleriet er lavet til en kunde der elsker filmen om Forrest Gump og ser ham som en stor inspiration i sit liv. Motivet er delt udover tre malerier og forestiller den ikoniske figur, der sidder på sin karakteristiske bænk og drømmer – ligesom i filmen. Bestillings maleriets baggrund er en moderne og abstrakt version af skyer og himmel.


Bestil et smukt moderne maleri med motiv af kvinde i aftenlys
Bestil et smukt moderne maleri med motiv af kvinde i aftenlys
Bestil et smukt moderne maleri med motiv af kvinde i aftenlys

BESTIL MALERI | 'GINGER'

Oliemaleri lærred, 100 x 60 cm

En kunde ønskede at bestille flere malerier til sit hus. Heriblandt et portræt af denne smukke rødhårede kvinde. Jeg tegnede hende på baggrund af flere fotos. Kunden godkendte skitsen, og derefter malede jeg maleriet med oliemaling. Jeg har malet hende i et rødt aftenslys for at give billedet en smuk, varm stemning. Kvinden en smuk og sensuel, men målet var ikke at portrættere hende som vulgær.

Et bestillings maleri lavet med akryl- og oliemaling, samt en hvid krudt steg til undertegningen som jeg har ladet stå, for at gibe et ekspressivt udtryk i maleriet.


BESTIL MALERI | PORTRÆT MALERI

Udover at lave malerier på bestilling med forskellige typer motiver, er mange også interesserede i at bestille et portrætmaleri. Herunder kan du se nogle af de forskellige portrætmalerier der er blevet bestilt.


Portrætmaleri på bestilling af ældre mand og hans oldebarn Salvador

BESTIL PORTRÆTMALERI | 'SALVADOR OG OLDEFAR'

Oliemaleri på papir, 29,7 x 42 cm

Birgitte ønskede at forevige et billede af hendes lille barnebarn og dets oldefar. Desværre afgik han ved døden ikke lang tid efter Salvadors fødsel, men et lille øjeblik fik de da.

Portrætmaleriet er malet af udfra foto, og malet op på en lidt ekspressiv måde med oliemaling.


BESTIL MALERI | 'BONNIE'

Oliemaleri på lærred, 70 x 100 cm

Lis skulle have en speciel gave på sin runde fødselsdag, og jeg fik frie tøjler til at fortolke motivet. Jeg valgte at male hende som Bonnie fra filmen ‘Bonnie and Clyde’. Hendes styrke og energi mindede mig om figuren fra denne film.

Bestil malerier med portræt af filmstjerner - hér Bonnie fra Bonnie and Clyde

Bestil malerier som portrætter af mennesker du elsker

BESTIL PORTRÆT MALERI | 'DE TO DØTRE'

Oliemaleri på lærred, 80 x 120 cm

Lone bestilte dette portræt af sine to smukke døtre. Billedet er malet sammen udfra to forskellige fotografier. I baggrunden er tilføjet det ægyptiske symbol for evig beskyttelse, så pigerne ønskes det bedste liv som muligt.

Nu hænger maleriet i Lones stue på Amager, med sine 2 døtre hos sig hele tiden.


BESTIL MALERI | SÅDAN FOREGÅR DET

Kontakt mig

Ring eller skriv til mig så jeg kan høre mere om din idé. Her vil jeg også komme med et prisestimat for bestillingen og vi skal aftale om du skal have en skitsetegning.

Send mig fotos

Som regel skal jeg bruge fotos for at kunne male din bestilling. Du kan sende dem til min mail. Vi snakker om stil, beskæring og komposition.

Jeg maler dit maleri

På baggrund af den aftale om de ønsker du har, maler jeg dit maleri. Hvor lang tid det tager afhænger af hvilke materialer vi vælger. Når maleriet er færdigt – så finder vi ud af om du henter det eller jeg kører det hen til dig.

BESTIL MALERI | OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster et maleri?

Det er afhængigt af størrelsen på billedet og hvor mange elementer og figurer der skal males – se priseksempler på siden hér.

Hvilke motiver kan jeg få malet?

Mange års erfaring og øvelse har gjort at jeg kan faktisk male alt og maler alting.

Holder maleriet for evigt?

Ja, jeg laver kun kvalitets malerier med de bedste materialer, så følger du mine opbevarings instrukserne så holder de i mange, mange år – i hvert fald hele dit liv.

Kan man bestille en skitse?

Ja, jeg tegner selvfølgelig gerne en farvelagt skitsetegning inden jeg går igang hvis du ønsker det.

Hvilke stilarter kan man bestille?

Jeg er både børnebogstegner, tegneserietegner og maler – så jeg kan lave rigtigt mange stilarter.

Hvor lang tid tager det at lave et maleri?

Graffiti og airbrush malerier 3-5 dage, akrylmalerier 1-2 uger og oliemalerier op til 2 måneder, grundet den lange tørretid.


Bestil maleri på papir af professionel billedkunstner og tegner Jakob i
Bestil akvarel tegning og kunst og få lavet et flot, professionelt kunstværk

BESTIL MALERI PÅ PAPIR | 'JULIE'S TO LANDE'

2 x akvarel på papir, 21 x 29,7 cm

Julie ville give en gave til hendes irske mand da han fyldte rundt. Han er fra Dublin men de er bor i København. Hun overraskede ham med en kunst gave der illustrerede de to lande de hører til. Jeg fik frie tøjler til at lege med udtrykket, og jeg valgte en ekspressiv stil for at gøre billederne levende.


BESTIL MALERI | HELE PROCESSEN BESKREVET

Indledende snak om bestilling af maleri

Til at starte med vil jeg meget gerne snakke med dig om dit projekt. Jeg vil gerne høre om din idé, da alle idéer er forskellige og så jeg kan imødekomme dine ønsker. Bestil maleri som betyder noget for dig eller dine nærmeste.

Jeg har brug for at vide hvor stort dit maleri skal være, hvilke materialer det skal laves i, din tidshorisont og hvilken stil du ønsker. Jeg skal også vide om du har fotos eller om jeg selv skal tage nogle.

PRIS FOR BESTILLINGSMALERI

Det er meget svært at sige en pris på forhånd, så det er vigtigt du kontakter mig med din maleri bestilling.

Så kan jeg høre om dine opgave og dine ønsker - så kan jeg bedre danne mig et overblik, og dermed give dig et tilbud.

Send fotos når du skal bestille et maleri

Skal du have malet et vellignende portræt, skal jeg bruge gode fotos i højopløsning at male fra. De skal kunne printes ud uden at være pixelerede i minimum A4 størrelse. Heldigvis har de fleste mobilkameraer idag en rigtig høj opløsning. Det kan jeg sagtens hjælpe dig med at finde ud af.

Har du ikke nogle fotos kan jeg tage nogle for dig. Det er vigtigt at arbejde med vinkler og lyssætning i billedet for i sidste ende at få det maleri der siger mest om personen.

Send mig fotos på min mail adresse.


TØRRETID FOR MALERIER

Akryl, graffiti og airbrush malerier tørrer hurtigt. Når sidste strøg er lagt er malerierne tørre.

Oliemalerier kan udleveres efter 2-3 uger hvor de er berøringstørre, men er først fuldstændigt tørre efter 3 måneder.

Tid for maleriet om at blive færdigt

Hvor langt tid det tager at lave et maleri afhænger af hvilket materiale man maler det i. Akrylmalerier tørrer hurtigt og har du således brug for dit bestilte maleri hurtigt kan du med fordel vælge akryl. Der er også korte tørretider for malerier lavet med graffiti og airbrush.

Oliemalerier tørrer langsomt, men har også en stærkere malerfilm end akryl.

I sidste ende vil jeg anbefale du vælger et maleri og dets materialer udfra det finish du ønsker til slut.


Bestil maleri | Levering

Når maleriet er tørret og har fået lak, fernis, er det klar til at blive leveret til dig.

Jeg pakker det forsvarligt ind, så det ikke kommer til skade under fragten – og efterfølgende skal vi finde ud af en leveringsmetode. Som udgangspunkt er der følgende scenarier afhængigt af hvor du bor og maleriets størrelse. Der er overordnet 3 muligheder -


Du henter dit maleri i mit atelier

Jeg bor og arbejder i Hvidovre lige udenfor København, du kan hente billedet i atelieret.

Jeg kører maleriet til dit hjem

Bor du ikke så langt fra mig kan jeg køre maleriet ud til dig, vi laver en særskilt fragtaftale.

Jeg sender maleriet til din adresse

Bor du langt fra mig får jeg fragtet maleriet til din adresse. Vi laver en særskilt aftale om fragten.


PRIS EKSEMPLER VED MALERIER PÅ BESTILLING

Som sagt er det meget svært præcis at sige hvad det koster at bestille et maleri – så jeg har hér givet nogle eksempler så du får dig en idé om prisen og hvor lang arbejdstiden er. Kontakt mig og bestil maleri for at få din pris.


Lille bestillings maleri

•Størrelse 60 x 40 cm
• Kun en figur malet
• Akrylmaling
•Tid til det er færdigt – 1-2 uger
• Pris – ca. 5.000-7.000 kr.

Bestil maleri med graffiti og akryl maling med et portræt af dit barn
Bestillings maleri som portræt maleri

Mellem bestillings maleri

•Størrelse 80 x 120 cm
• To figurer malet
• Oliemaling
•Tid til det er færdigt – 2 måneder
• Pris – ca. 8.000-10.000 kr.


Stort bestillings maleri

•Størrelse 140 x 100 cm
• Mange elementer malet
• Oliemaling
•Tid til det er færdigt – 2 måneder
• Pris – ca. 10.000-15.000 kr.

Bestil maleri i stor størrelse med mange elementer malet på


BESTIL MALERI | FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

Har du en idé og ønsker du at bestille et maleri eller flere - så ring endelig til mig og fortæl mig om din opgave. Når jeg har hørt dine ønsker kan jeg lave den bedste løsning til dig, og give dig et tilbud på bestillings maleriet. Tilbuddet er helt uforpligtende - det er helt OK at takke nej.

Billedkunstner og graffitikunstner Jakob i

OM BILLEDKUNSTNER JAKOB i

Billedkunstner og graffitikunstner Jakob i

Jeg er en dansk billedkunstner der er blevet uddannet ved kunstskole i London. Idag lever jeg og bor i Hvidovre, lige udenfor København. Her har jeg mit atelier og mit daglige virke som fuldtidsprofessionel kunstner.

Jeg har lavet kunst i rigtigt mange år og beskæftiger mig idag med mange af kunstens retninger – jeg tegner børnebøger, laver illustrationer til blade, laver skulpturer, maler malerier og graffitikunst. Gennem tiden har lavet mange malerier på bestilling også.

Derudover holder jeg mange udstillinger – både på kunstmesser og i gallerier.

SE VÆGMALERIER OG FÆRDIGE MALERIER PÅ LÆRRED

Vægmalerier på bestilling og eksempler på flotte vægmalerier

Et alternativ til at bestiller malerier er at få malet direkte på væggen. Det gør rummet helt sit eget, da maleriet kan tilpasses rummets størrelse, vægge og vinkler.


Se malerier til salg af professionel billedekunstner

Du kan få special bygget et lærred lige efter dine ønske mål, få lavet et maleri på bestilling med håndlavet maling og vælge dit endelige udtryk ned den god lakering