VÅBENSKJOLD TEGNING OG DESIGN |  PROFESSIONEL TEGNER OG HERALDIKER JAKOB i

På denne side kan du se forskellige typer våbenskjold tegning og våbenskjold designs tegnet og malet af professionel illustrator og heraldiker Jakob i. Du kan læse lidt om at få lavet dit eget familie våbenskjold, og se hvilke muligheder der er for at få det malet på forskellige måder. Derudover kan du bestille tilbud på dit eget personlige våbenskjold, læse om priser eller bare kontakte mig med en snak om din våbenskjold idé.


Våbenskjold tegning

Se forskellige slags våbenskjold tegning og designs

Se forskellige våbenskjold og måder de er tegnet og malet på

Våbenskjold design med billede af ørn på toppen af krone lavet af tegner og heraldiker Jakob i

Læs om at få lavet dit eget personlige familie våbenskjold

Hvilke muligheder findes når man skal have malet et våbenskjold?

Våbenskjold pris for tegner og heraldiker Jakob i fra København

Se mere om prisen på at få malet et våbenskjold

Hvad koster et våbenskjold at få lavet og hvad følger med i prisen


Våbenskjold tegning og håndmalede våbenskjold

Se hér eksempler på våbenskjold tegning og forskellige våbner jeg har malet.


“Mit våbenskjold er simpelthen så flot. Klasse”

– Thomas Aaløse, kunde og nu indehaver af sit eget våbenskjold

Lav dit eget våbenskjold sammen med mig | Sådan foregår det

Møde

Vi får snakket sammen – enten via telefon eller også mødes vi fysisk. Her fortæller du mig om dine idéer og ønsker – og jeg kan fortælle dig om dine muligheder med din våbenskjold tegning. På baggrund af dette kommer jeg med et estimat på tid og pris.

Det formelle

Vi laver en kontrakt på arbejdet – heri fremgår alle de praktiske ting omkring aftalen – hvad, hvor meget og hvornår. Det giver tryghed.

Våbnet tegnes

På baggrund af vores snak laver jeg en skitse af våbenskjoldet og dernæst maler jeg det. Skitsen tegner jeg med blyant og vi retter skjoldet og dine symboler til indtil du er tilfreds. Til sidst tegnes eller males våbenskjoldet udfra skitsen.

Værket overleveres

Når du har godkendt det endelige våbenskjold, er opgaven færdig. Du kan enten hente værket hos mig eller få det sendt.

Disse design muligheder kan du få lavet på din våbenskjold tegning

Nedenfor ses et udvalg af de muligheder du har når du skal have tegnet et våbenskjold.


Vælg dit våbenskjolds symboler

Du skal selvfølgelig vælge dit våbenskjolds symboler. De fleste har en idé om det, men jeg kan hjælpe dig med at prioritere og fortolke dine og din families værdier – og lave dem om til symboler. Derudover kan jeg vejlede dig i brugen af symboler og gøre dig klar over den klassiske brug af disse.

Våbenskjold design af heraldiker og professionel illustrator Jakob i
Våbenskjold design med billede af middelalder hjelm

Vælg hjelm type

Hjelmen er central i våbenskjoldets design og placeres ovenover skjoldet. Hvilken hjelm du kan vælge kan jeg hjælpe dig med, der er forskel på hvilke hjelme det hørte til hvilke tidsperioder. Våbenskjold tegning er meget traditionsbåret, så man kan se på forskellige typer hjelme, der har eksisteret og været brugt i virkeligheden.

Tilvalg | Støtter til våbenskjold tegningen

Ligesom hjelm type – kan du også vælge om dit våbenskjold design skal have såkaldte støtter. En støtte er en figur der holder skjoldet stående, og er idag mest for pryds skyld. Før i tiden var det forbeholdt de højtstående indenfor en slægt eller familie. Du kan vælge om det er et design element der skal på din våbenskjold tegning.

Våbenskjold design med ræve som støtter
Våbenskjold malet i farver i blå og guld primært, en anelse rød farve er tilføjet

Farvevalg til din våbenskjold tegning

Et meget vigtigt element i designet af dit våbenskjold er naturligvis farverne. Som regel vælger man en farve kombineret med en slags metal, guld eller sølv, da det er den klassiske standard. Det kunne f.eks. være guld og blå, som ses på billedet. Du skal vælge en farvekombination som passer til dine værdier. De gængse farver i et våbenskjold design er blå, rød, lilla, sort eller grøn i kombination med guld eller sølv, som også kan gengives med gul eller hvid.


Få malet dit våbenskjold på et utal af måder

Der er hverken idag eller i de klassiske traditioner nogle regler for hvorledes kunstneren skulle udføre våbenskjoldene rent kunstnerisk. Beskyttelsen af den enkeltes våbenskjold ligger i symbolerne og ikke i udførelsen. Jeg tilbyder at male dit våbenskjold i hvilket medie og størrelse du ønsker – f.eks. plakat 50 x 70 cm med vandfarve og sort streg, akrylmaling på lærred som vægtæppe eller gouache på kunstpapir. Se eksempler herunder.

Alt kan lade sig gøre – du kan også få malet dit våbenskjold som vægmaleri, på træ… kun du sætter grænserne – jeg laver alle størrelser og værktyper

Nylavet våbenskjold design til dansk familie

Våbenskjold design malet med hjemmerørte kunstner oliefarver på træ og efterfølgende skåret ud i højden 130 cm – lige til at hænge på væggen som kunstværk

Våbenskjold design af heraldiker og professionel illustrator Jakob i

Våbenskjold tegning malet med akvarelfarve og sort fineliner tusch pen på kunstpapir i størrelsen 50 x 70 cm

Familie våbenskjold tegnet med stamtræ i skjoldet af tegner Jakob i

Slægtstræ og våbenskjold i kombination, malet med akrylmaling på lærred i størrelsen 1,5 x 2 m og dernæst fæstnet i begge ender med særligt snedkereret plakatliste i bejdset træ

Våbenskjold prisen afhænger af tiden

Grundlæggende er prisen for våbenskjoldet afhængig af tiden. Tiden er afhængig af hvor mange elementer dit våbenskjold skal have designet af mig og hvor mange elementer din våbenskjold tegning skal bestå af. Rettelser og hvordan våbenskjoldet skal males betyder også noget.

Klik herunder og læs mere om våbenskjold pris og hvad den indeholder

Professionel illustrator og heraldiker Jakob i

Jeg bor i Hvidovre lige udenfor København. Jeg er uddannet tegner og billedkunstner og har oprindeligt tegnet for magasiner, web, pladecovers etc. Nu har jeg også kastet mig over våbenskjoldenes verden – og har således læst og studeret de klassiske metoder, designs og formål indenfor heraldikkens verden. Våbenskjold har en fantastisk tradition og historie som man kan læne sig opad eller nyfortolke.

• Uddannet illustrator på University of The Arts London

• Kundeliste (uddrag) – Mond of Copenhagen Red Barnet Aqua Silkeborg Rudersdal Balletskole Amnesty In Concert Amnesty International C-Creative C-Rail Safety Digishop Communication Arts Annual USA Cambridge University Newspaper UK AAB KeeScott Advertising London UK John Brown Publishing UK Downtown Magazine Spoiled Milk Lohke

Se mere om tegning af våbenskjold hér

Våbenskjold pris for tegner og heraldiker Jakob i fra København

Klik herunder og få alt at vide om prisen for våbenskjold


Forside / Illustrationer / Våbenskjold pris