Tegneserie tegner Jakob i er fra København og arbejder i hele landet men er bosat i Hvidovre

TEGNESERIE TEGNER JAKOB i

Her på siden kan du se tegneserier lavet af tegneserie tegner Jakob i. Her er forskellige tegneserie projekter, du kan læse om priser og læse om hvordan en tegneserie bliver lavet. Som illustrator og tegneserietegner forsøger jeg at lade fantasien flyde i mine illustrationer og fylde dem med humor og overraskelser for læserne. 


Tegneserie tegner Jakob i illustrerer tegneserier

Se mit udvalg af tegneserier

Se de tegneserier jeg har lavet og læs en beskrivelse af hvilken målgruppe de var til

Tegneserie tegner Jakob i tegner stribe til amerikansk historie

Tegneserie tegner og pris

Læs om priser på produktion af illustrationer og få et tilbud på din tegneserie

Tegneserie tegner har tegnet Fup kat tegneserien

Sådan laves en tegneserie

Læs om tegneseriens kreative proces – character design, storyboard og rentegning


Portfolio af tegneserie tegner Jakob i

Herunder kan du se de forskellige projekter jeg har medvirket i. Jeg har illustreret dem alle, men i forhold til teksten har jeg været mere eller mindre med indover de forskelige projekter. Men læs en beskrivelse af hvert enkelt projekt i forbindelse med billederne.


Tegneserie tegner til mindre tegneserie om et kærlighedsforhold

Jeg blev som tegneserie tegner spurgt om jeg ville lave en tegneserie stribe eller forside til en bryllupsgave. Idéen var at jeg skulle illustrere bruden og brudgommens liv sammen. Måden de mødtes på, sjove og mindeværdige episoder fra deres ungdom, deres bryllup og deres nuværende liv med barn.

Jeg fik præcise beskrivelser til situationerne der skulle illustreres, samt mange billeder af både brudgom, brud og deres søn. Tegneseriefigurerne tegnede jeg som karikaturer af brudeparret. Derudover lavede jeg en tegneseriestil baseret på den kendte tegneserie Splint & Co. lavet af den belgiske tegneserie kunstner Franquin. I sidste ende farvelagde jeg den med vandfast flydende tusch og sort blæk.

Da den var færdige blev værket indrammet og givet til brudeparret i bryllupsgave. De blev rigtig glade – de synes det var en sjov og meget personlig gave.

Tegneserie karikaturer af brudeparret Christian og Connie


Tegneserie tegner til Børnevængets pædagogiske ‘Max og Mie’ tegneserie

Tegneserien Max og Mie tegnede jeg til børnene på Børnevænget Fritidshjem og Klub. Idéen bag den var at kommunikere Børnevængets fem vigtigste pædagogiske budskaber til børnene på en sjov måde, fremfor at man skulle lære dem det ved ‘at løfte pegefingeren’. 

Som tegneserie tegner skabte jeg de to hovedpersoner Max og Mie, som børnene kunne spejle sig i. Derudover skabte jeg kaninen YoYo og pædagogen Kaffeskæg. Alle tegningerne er inspireret af Børnevænget SFO’en. 

Tegneserien blev lavet i sort/hvid tryk, så den billigt kunne trykkes op igen til de nye børn der hvert år kom på Børnevænget.

Tegneserien blev trykt på Børnevænget på Østerbro i København. Illustrationer og tekst af Jakob i, idé af pædagog Hans Grølsted og Jakob i. 

Tegneseriens 5 budskaber

 • Tal pænt til og om andre
 • Sig din mening, vær ærlig men høflig
 • Lyt til de andre
 • Hjælp andre hvis du kan
 • Gå til en voksen når noget bliver svært

Børneplakat til ‘Max og Mie’ af tegneserietegner Jakob i

Udover selve tegneserien blev de pædagogiske anvisninger givet til børnene på Børnevænget i form af en plakat, som de kunne tage med hjem og hænge på værelset. 

Jeg lavede den ved at farvelægge Max og Mie tegneseriens forside på computeren og så forstørre billedet. 

På denne måde vækker plakaten minder om tegneserien hos børnene, og de husker de fem pædagogiske principper fra tegneserie. 

Plakaten blev også hængt op på institutionens vægge, for at minde børnene om Børnevængets kultur. Måden man er sammen på i SFO’en. 

Plakat til tegneserien Max og Mie


Vægmalerier komplementerede tegneserien

Som en lille ekstra detalje for at fuldende tegneserieuniverset fra Max og Mie malede jeg nogle ekstra vægmalerier indenfor på murene på Børnevænget. Dette skabte samtidig mere liv i institutionen. 


Tegneserie striben ‘Johnni Lyner’

Lille tegneserie stribe om anti-helten Johnni Lyn

En lille, hyggelig og sjov tegneseriestribe jeg har lavet på eget initiativ. 

Den omhandler lidt os allesammen med temaet anti-superhelte. Vi har allesammen så mange ambitioner om at gøre ting bedre og ændre verden, men når det kommer til stykket har vi det jo også meget godt og trygt – vi er glade og tilfredse. 

Ligeledes har Johnni ambitioner om at gøre verden til et bedre sted ved at sprænge en stor fabrik i luften. Hans ambitioner forvandler ham en mørk, stille aften til superhelten ‘Johnni Lyn’. 

Han fylder bilen med dynamit og kører afsted – målrettet for at opfylde sin sabotage mission…. men der sker noget på  vejen….


Tegneserie figurer af tegneserie tegner Jakob i for firmaet Lohke Materieludlejning

Lohke Materieludlejning ønskede at lave et reklame fremstød, og jeg samarbejdede med dem som tegneserie tegner om at få udviklet tre tegneserie figurer, som en hyldest til de danske håndværksfag. Jeg tegnede en tømrer, maler og brolægger – Bryan, Stina og Svend. I den sidste illustration kan ses hvorledes

Svend figuren lægger brosten helt ind i den smukke københavnske nattehimmel. En illustration der afspejler tankerne bag brolægningen ved Trinitatis kirken i København, hvor man ønskede at genspejle nattehimlen i brolægningen.


‘Fup-kats fede fidus’ af tegneserie tegner Jakob i

I samarbejde med en flok gode venner tegnede jeg illustrationerne til historien om Fup-Kat. 

Fup-Kat er grådig og spekulerer tit over hvordan han kan få flere penge. En dag finder han på en idé – han maler sten om til bolcher og sælger dem. Men dyrene i byen taber tænderne når de spiser Fup-Kats bolscher, og han må flygte. Men i sit tilflugtssted lærer han noget om livet. 

En sød og sjov tegneserie der stille skarpt på spørgsmålet om man skal prioritere venner eller penge. 


Tegneserie rude tegnet til amerikansk tegneserie

Jeg blev kontaktet af privat kunde for at give mit bud på hvorledes en tegneserie om en amerikansk rullestols kører skulle se ud. Tegneserien skulle illustrere den virkelige historie om en handicappet mand der i sin rullestol kører fra kyst til kyst i USA i sin meget moderne rullestol. Dog bruger han armene hele vejen og præstationen er helt fænomenal.


Se flere illustrationer af tegneserie tegner Jakob i

Udover at arbejde som tegneserie tegner laver jeg illustrationer til brands, tekst, børnebøger, reklamer … kort sagt alt.

Pris på illustrationer af tegner og freelance illustrator Jakob i

Se illustrationer med mange forskellige stilarter

Børnebogs illustration af løven Leo fra børnebog tegnet af Jakob i

Se alle mine tegninger målrettet børn

Pris for tegneserietegner


Det er desværre meget svært at prissætte en tegneserie.

Grundlæggende kræver en tegneserie rigtigt meget arbejde og rigtigt meget tid. Men da antallet af sider på dem er meget forskelligt, om de skal være i sort/hvid eller farvelægges og antallet af figurer der skal designes, gør det meget svært komme med et generelt pris estimat. 

Det du kan gøre er at kontakte mig og så får du et tilbud på din opgave. Alle priser er baseret på timepris.

Dette er med i tegneserie prisen

 • Møder
 • Character design af hovedperson(er)
 • Storyboard
 • Rentegning
 • Rettelser
 • Scanning og retouchering
 • Grafisk opsætning til album eller hæfte

Det er stort set umuligt at kunne prissætte en tegneserie på forhånd. Derfor – kontakt mig og få et tilbud.

Modtag et tilbud på din tegneserie

billedkunstner tegner og illustrator Jakob i fra København

Tegneserietegner Jakob i

Kontakt mig og beskriv dit tegneserie projekt for at få en overslagspris på din tegneserie opgave – 


Kort om tegneserie tegner Jakob i

Jeg er uddannet illustrator ved University of The Arts i London. Jeg har arbejdet som professionel freelance tegner og kunstner siden jeg var 20 år, og det betyder at jeg idag har små 20 års erfaring. 

Gennem årene har jeg tegnet til bøger, plakater, pladecovers, magasiner, børnebøger, tegneserier …. kort sagt rigtigt meget. Jeg har primært haft kunder i Danmark, men også i USA, England og Sverige. Tegninger kan være anvendelige i mange medier – og således tegner jeg både i hånden og laver computer illustration. Jeg lavede mine første tegneserier som barn, og har været meget fascineret af tegneserier lige siden, som jeg både er en flittig læser af, men heldigvis endte jeg også med selv at blve tegneserie tegner.

Ønsker du at spare penge på dine tegneserie illustrationer?

Der er en del man kan gøre for at spare penge på sine illustrationer generelt – også til tegneserier. Klik herunder og få en grundig forklaring på hvordan man sparer penge for arbejdet med en tegneserie tegner.


Sådan laves en tegneserie

Figurdesign

Der skal designes og tegnes de hovedpersoner som skal være i tegneserien – f.eks. helten og skurken. De figurer der optræder hyppigst skal skabes

Storyboard

Jeg tegner et storyboard, hvor historien visualiseres i billeder. Derudover skal storyboardet være med til at bestemme vinkler, lyssætning, layout og tekst i taleboblerne

Rentegning

Rentegning er egentlig bare et gammelt begreb for at tegne de endelige illustrationer. Det er her man lægger tegneseriens flotte finish, og farver tegneserien

Scanning

Er tegningerne håndtegnet scannes de ind og retoucheres efterfølgende i Photoshop se de ser godt ud

Grafisk layout

Her laves den egentlige tegneserie – alle tegningerne sættes ind på siderne, der designes og gøres klar til tryk

Se flere illustrationer til børn og voksne af tegneserie tegner Jakob i

Pris for illustrator Jakob i når man bestiller illustrationer

Se alle mine illustrationer i flere forskellige stilarter

Se de børnebøger jeg har illustreret


Forside / Illustrationer / Samarbejde / Om priser