TEGNESERIE TEGNER JAKOB i

Her på siden kan du se tegneserier lavet af tegneserie tegner Jakob i. Her er forskellige tegneserie projekter, du kan læse om priser og læse om hvordan en tegneserie bliver lavet. Som illustrator og tegneserietegner forsøger jeg at lade fantasien flyde i mine illustrationer og fylde dem med humor og overraskelser for læserne. 

Se mine tegneserier

Tegneserie tegner Jakob i illustrerer tegneserier

Se de tegneserier jeg har lavet og læs en beskrivelse af hvilken målgruppe de var til

Tegneserietegner og pris

Tegneserietegner Jakob i laver tegneserier til børn og voksne

Læs om priser på tegneserieproduktion og få et tilbud på din tegneserie

Sådan laves en tegneserie

Tegneserie tegner har tegnet Fup kat tegneserien

Læs om tegneseriens kreative proces – character design, storyboard og rentegning

Portfolio af tegneserie tegner Jakob i

Herunder kan du se de forskellige projekter jeg har medvirket i. Jeg har illustreret dem alle, men i forhold til teksten har jeg været mere eller mindre med indover de forskelige projekter. Men læs en beskrivelse af hvert enkelt projekt i forbindelse med billederne.

Tegneserie tegner til Børnevængets pædagogiske 'Max og Mie' tegneserie

Tegneserien Max og Mie tegnede jeg til børnene på Børnevænget Fritidshjem og Klub. Idéen bag den var at kommunikere Børnevængets fem vigtigste pædagogiske budskaber til børnene på en sjov måde, fremfor at man skulle lære dem det ved ‘at løfte pegefingeren’. 

Som tegneserie tegner skabte jeg de to hovedpersoner Max og Mie, som børnene kunne spejle sig i. Derudover skabte jeg kaninen YoYo og pædagogen Kaffeskæg. Alle tegningerne er inspireret af Børnevænget SFO’en. 

Tegneserien blev lavet i sort/hvid tryk, så den billigt kunne trykkes op igen til de nye børn der hvert år kom på Børnevænget.

Tegneserien blev trykt på Børnevænget på Østerbro i København. Illustrationer og tekst af Jakob i, idé af pædagog Hans Grølsted og Jakob i. 

Tegneseriens 5 budskaber

Plakatdesign til 'Max og Mie' af tegneserietegner Jakob i

Udover selve tegneserien blev de pædagogiske anvisninger givet til børnene på Børnevænget i form af en plakat, som de kunne tage med hjem og hænge på værelset. 

Jeg lavede den ved at farvelægge Max og Mie tegneseriens forside på computeren og så forstørre billedet. 

På denne måde vækker plakaten minder om tegneserien hos børnene, og de husker de fem pædagogiske principper fra tegneserie. 

Plakaten blev også hængt op på institutionens vægge, for at minde børnene om Børnevængets kultur. Måden man er sammen på i SFO’en. 

Tegneserietegner Jakob i tegner plakat til Børnevængets Max og Mie tegneserie

Plakat til tegneserien Max og Mie

Vægmalerier komplementerede tegneserien

Som en lille ekstra detalje for at fuldende tegneserieuniverset fra Max og Mie malede jeg nogle ekstra vægmalerier indenfor på murene på Børnevænget. Dette skabte samtidig mere liv i institutionen. 

Tegneserie striben 'Johnni Lyner'

Lille tegneserie stribe om anti-helten Johnni Lyn

En lille, hyggelig og sjov tegneseriestribe jeg ahr lavet på eget initiativ. 

Den omhandler lidt os allesammen med temaet anti-superhelte. Vi har allesammen så mange ambitioner om at gøre ting bedre og ændre verden, men når det kommer til stykket har vi det jo også meget godt og trygt – vi er glade og tilfredse. 

Ligeledes har Johnni ambitioner om at gøre verden til et bedre sted ved at sprænge en stor fabrik i luften. Hans ambitioner forvandler ham en mørk, stille aften til superhelten ‘Johnni Lyn’. 

Han fylder bilen med dynamit og kører afsted – målrettet for at opfylde sin sabotage mission…. men der sker noget på  vejen….

'Fup-kats fede fidus' af tegneserie tegner Jakob i

I samarbejde med en flok gode venner tegnede jeg illustrationerne til historien om Fup-Kat. 

Fup-Kat er grådig og spekulerer tit over hvordan han kan få flere penge. En dag finder han på en idé – han maler sten om til bolcher og sælger dem. Men dyrene i byen taber tænderne når de spiser Fup-Kats bolscher, og han må flygte. Men i sit tilflugtssted lærer han noget om livet. 

En sød og sjov tegneserie der stille skarpt på spørgsmålet om man skal prioritere venner eller penge. 

 

Pris for tegneserietegner

Det er desværre meget svært at prissætte en tegneserie. Grundlæggende kræver en tegneserie rigtigt meget arbejde og rigtigt meget tid. Men da antallet af sider på dem er meget forskelligt, om de skal være i sort/hvid eller farvelægges og antallet af figurer der skal designes, gør det meget svært komme med et generelt pris estimat. Det du kan gøre er at kontakte mig og så får du et tilbud på din opgave. Alle priser er baseret på timepris.

Dette er med i tegneserie prisen

Børnebogs illustrator og professionel tegner Jakob i

Tegneserietegner Jakob i

Kort om tegneserietegner Jakob i

Jeg er uddannet illustrator ved University of The Arts i London. Jeg har arbejdet som professionel freelance tegner og kunstner siden jeg var 20 år, og det betyder jeg idag har små 20 års erfaring. 

Jeg har tegnet til bøger, plakater, pladecovers, magasiner, børnebøger, tegneserier …. kort sagt rigtigt meget. Jeg har primært haft kunder i Danmark, men også i USA, England og Sverige. 

Få tilbud på tegneserie

Kontakt mig og beskriv dit projekt for at få en overslagspris på din tegneserie opgave – 

Sådan laves en tegneserie

Figurdesign

Storyboard

Rentegning

Scanning

Grafisk layout

Se flere illustrationer til børn og voksne af tegneserie tegner Jakob i

Se illustrationer til børn og børnebøger

Illustrations stilarter til et mere voksent publikum

Del siden...