PROFESSIONEL TEGNER OG ILLUSTRATOR JAKOB i

Et billede siger mere en 1000 ord, men udover det rigtige motiv tilføjer en illustration signalværdi, personlighed og genkendelighed til dit projekt. Læs hér om hvordan vi samarbejder om illustrationerne så dit blad, tekst, bog, cover eller … kan få et illustreret univers. Se hér mine tidligere projekter som professionel tegner og illustrator, og læs om priser og den kreative proces når et projekt illustreres.

Illustrationer af professionel tegner og illustrator Jakob i

Professionel tegner illustrator Jakob i bor i København

Se mit portfolio med professionelle illustrationer jeg tidligere har lavet

Hvad koster det at få lavet illustrationer?

Mine illustrationer laves på timepris se hér nogle vejledende priseksempler

Sådan foregår det ved bestilling af illustrationer

Bestil illustrationer af professionel tegner og illustrator bosiddende i København

Sådan gør vi når du bestiller illustrationer til dit projekt – skitser, godkendelse og kritik

billedkunstner tegner og illustrator Jakob i fra København

Illustrator Jakob i

"Med professionelle tegninger til dit projekt får det sjæl og karisma, det får personlighed. Og personlighed - det er noget folk husker"

- Illustrator, Jakob i

Bestil gratis illustration af tegner og illustrator Jakob i

Du har måske en idé til noget du skal have illustreret? Hvis du kunne tænke dig at se om jeg kan løse opgaven, tilbyder jeg at lave en gratis prøveillustration – så kan vi se om min stil passer til din opgave. 

Kan du ikke lide den, så er det helt ok – du betaler ikke.

Portfolio af professionel tegner og illustrator Jakob i

Herunder er et udvalg af de illustrations opgaver jeg har lavet både for kunder, men her er også personlige projekter

Logo illustration til Yvonne Seier Christensen Champagne

Tegner og illustrator Jakob i er med i video for Yvonne Seier Christensen champagne
Afspil video

Jeg blev spurgt af Christina og Oliver fra CCreative om jeg havde lyst til at medvirke i en reklamefilm for Yvonne Seier Christensen champagne. Det ville jeg gerne, og jeg illustrerede logoet til champagnen mens de skød den smukke, smukke reklamefilm. Filmen blev lavet i min have, ved mit store træbord, mens jeg illustrerer logoet med blyant og akvarelfarve. 

Miljø illustrationer

Disse tegninger er lavet på eget initiativ for at hylde forskellige dyr, der spiller en central rolle i at bevare en grøn klode, og dens øko system. Der er en hyldest til den oversete fisk, Menhaden, samt til fuglelivet. Illustrationerne skal sætte fokus på vigtige dyr i fødekæden. Begge tegninger er skitser til efterfølgende træsnit.

Tegninger til Unique Clothes

Illustrationer jeg har lavet til et nystartet projekt, Unique Clothes. Illustrationer til tøj kan blive lavet på t-shirts, kasketter, sweat-shirts, muleposer… you name it. Jeg blev som illustrator og tegner kontaktet af ejeren og lavede nedenstående designs.

Via Unique Clothes kan du få en illustrator, til at tegne din idé, du beskriver bare retningslinjer for den, og så går tegneren igang. Du ender med dit helt specielle stykke tøj. Forneden kan du se nogle eksempler på mine illustrationer til tøj. Unique clothes finder du hér

"Jeg er ovenud tilfreds med resultatet, og virkelig glad for, at jeg spurgte dig i første omgang. Du har fanget lige præcist dén streg, jeg i første omgang håbede på"

- Forfatter Stig Nyeng

Illustrationer inspireret af Quentin Tarantinos film

Disse to ovenstående illustrationer er blevet til på eget initiativ. Jeg har altid haft en stor kærlighed til film, og i særdeleshed film af Quentin Tarantino og hans fantasifulde kult univers. Disse to illustrationer er inspireret af filmene The Hateful Eight og Inglorious Basterds.

Jeg blev kontaktet af David Bonde fra Red Ember Boards der laver elektriske skateboards i USA. Red Ember ønskede sig et illustreret univers til deres nye serie af boards kaldet “Jotnar”. 

Det blev til denne meget store illustration med deres logo i midten. I Red Ember er de meget stolte af deres smukke træ boards og således skulle illustrationen vise dette. Jætten passer og plejer sit træ, bagefter former han et bræt ud af dette specielle træ og til sidst kører han gennem landskabet på sit elektriske skateboard.

Se mere til Red Ember Boards hér

Pas godt på jorden illustrationer

Disse to plakater er lavet som træsnit, og fortæller en historie til vores børn om at lære af tidligere tiders fejl, og passe godt på kloden fremover – så også deres børn kan bo hér. Det er vores ansvar som voksne at lære vores børn at være bevidste om deres handlinger for at sikre den grønne omstilling.

Plakaterne er håndtrykte. Klik og se hvordan – træsnit

Tegninger til Comminication Arts Illustration Annual i USA

Illustrationerne ‘Selv en superhelt har brug for en pause’ og ‘Indianer filosofi’

Jeg blev opfordret af mit amerikanske agentur, Directory of Illustration, til at deltage i konkurrencen, ‘Heads’. 

Her kunne man som illustrator og tegner vinde reklameplads i agenturets årlige udgivelse i den amerikanske Communication Arts illustration Annual. Jeg vandt med tegningen af mit indianerhoved.

Illustration på bestilling

Jeg blev bedt af en forsker om at lave en illustration af hjertet. Som tegner og illustrator forsøgte jeg at fortolke opgaven og hjertets funktion. 

Hjertet har udfra mit perspektiv to grundlæggende funktioner – de fysiologiske og de følelsesmæssige. De fysiologiske funktioner er at hjertet pumper blod rundt i kroppen på os og giver ilt og dermed liv til vores celler og hele vores krop. 

Men, i det mindste siger man, at følelserne også kommer fra hjertet. Hjertet bestemmer hvem vi elsker og hader. Når vi glædes og sørger. 

Hjertets dobbeltfunktion har jeg forsøget skildret i illustrationen, med et meget præcist anatomisk tegnet hjerte, den fysiologiske del, hvor udaf der vokser alle de naturlige følelser vi består af. Dem har jeg skildret som blomster, blade og stængler. 

Illustrationer med temaet skilsmisse

Til venstre ses en illustration over den dag bomben falder i hjemmet og skilsmissen er en realitet. Til højre ses skilsmissen fra barnets perspektiv.

Skilsmisse er en stress situation, der rangerer som den tredje højeste stressfaktor et menneske kan komme ud for. Det er et chok for alle i familien, og betyder ændrede levevilkår på utallige nye måder for familiens medlemmer. Illustrationerne er tegnet på eget initiativ.

Sort hvide illustrationer til Ordblindeinstituttet

Ordblindeinstituttet i Skovlunde bad mig udsmykke deres skole. Disse tegninger fungerede som skitser til stencils, eller graffiti værker om man vil, der senere blev sprayet på skolekort. Som tegner og illustrator er det altid fantastisk at få lov til at male store værker. Tegningerne skal inspirere børnene med ordblinde udfordringer til at finde deres vej i livet og tro på sig selv. 

Denne illustration er lavet til børnebogsforfatter Stig Nyeng, der skulle have illustreret sin historie om Milo. Til sin fødselsdag får Milo en globus af sin bedstefar, men den viser sig at være magisk. Den vokser og vokser og pludselig begynder der at komme figurer ud af den. En sjov, fantasifuld og lærerig fortælling, hvor man kommer hele jorden rundt.

Illustration til kunstnergaden Rørholmsgade

Pigen har en blyant i den ene hånd mens hun griber ud efter en pensel med den anden. Hun er til kreativ Lille Kulturnat i Rørholmsgades smukke aftensatmosfære.

Kunstnergaden Rørholmsgade ligger i indre København og er fyldt med små stemningsfyldte gallerier. Til den årlige ‘Lille Kulturnat’, kulturnatten for børn i København, holdt gallerierne åbne for børn og deres forældre. Mange gallerier inviterede på tegning og maling for børnene, samt en skatteleg. Jeg blev bedt om at lave en illustration til at promovere eventet. 

Illustrationer med realisme stil

Illustrator og tegner til Directory of Illustration yearbook i USA

Mit amerikanske agentur udsender årligt en bog med alle deres illustratorer til nuværende og potentielle kunder. Billedet jeg valgte at lave er et selvportræt hvor jeg er klar ved telefonen til at modtage opgaver, medens jeg maler byen med min kunst. Jeg lavede illustrationen som linoleumstryk.

Illustrationsbogen udkom i starten af 2020 og mit bidrag ses herover.

Illustrator og animator opgave

Udover at arbejde som freelance tegner og illustrator laver jeg også diverse animationer. Som oftest i Adobe After Effects. Jeg laver animation til nettet, logo animationer og grafik til YouTube osv.

Ovenstående animation er for web- og SEO bureauet Optimal Design, hvor animationen skaber liv til deres logo.

Samarbejde mellem illustrator og kunde

At lave en illustration til en tekst, bog eller lignede er en kreativ proces – både for mig som illustrator, men vi har også en kreativ proces sammen. 

1. Indledende møde

Vi snakker sammen om dine idéer og ønsker

Vi starter ud med at lave et indledende møde hvor jeg hører om din idé – hvad skal du have lavet, hvor mange illustrationer, tidshorisont, visuel stil og dine ønsker. 

Du kan se eksempler på mit tidligere arbejde, og jeg vil komme med forslag til hvordan vi løser opgaven stilmæssigt. Måske har du idéer til motiver? Måske har du allerede en af mine tegninger du godt kan lide?

2. Kreativ køreplan

Pris overslag, tid og startdato

Mine kunder er ligesom alle andre mennesker vidt forskellige – nogle er meget præcise i deres idéer og andre overlader det hele til mig.

 På baggrund af det indledende møde fastlægger jeg en ‘kreativ køreplan’ for projektet. Heri præsenterer jeg et udkast til den kreative proces omkring din opgave – præsentation af skitser, hvornår vi snakker sammen, hvor mange rettelser osv. 

3. Kontrakt

Vi laver en aftale på illustrations projektet

Accepterer du den kreative køreplan, så sender jeg dig en kontrakt. På baggrund af køreplanen kan jeg lave et overslag på prisen for illustrationerne og tidshorisonten.

I kontrakten fastslås hvornår opgaven skal begyndes og sluttes, hvor mange illustrationer du skal have samt hvad prisen bliver. 

Når kontrakten er underskrevet – så tegner jeg!

4. Illustration laves

Jeg tegner løs og du modtager dine illustrationer

 Afhængigt af aftalerne om mængden af rettelser i forhold til den kreative køreplan, vil du modtage eksempler på arbejdet undervejs i processen.

Ja og til sidst modtager du dine illustrationer. Du kan både få dem digitalt sendt, men også analogt.

"Du modtager illustration elektronisk, men også fysisk hvis du har fået håndtegnet din opgave. Så har du noget at komme i ramme! Jeg sætter en stor ære i at mine kunder for skabt noget helt specielt - deres eget kunstværk - og derfor skal de også have originalen"

Priser på illustrationer af tegner og illustrator Jakob i

Det er meget svært at komme med præcise pris eksempler, da priserne afhænger af tiden, og tiden afhænger af antal illustrationer og detaljegraden af disse. Derudover bliver det også dyrere hvis der er mange korrektioner af illustrationerne.

Mine priser er baseret på min timepris på 199 kr. i timen. 

Prisen på for illustrationer afhænger af tiden det tager at lave dem.

Tiden afhænger af antal elementer på tegningerne, detaljegraden og mængden af rettelser.

Jeg vil i det følgende lave et par eksempler på pris for illustrationer, udfra min timepris på 199 kr. i timen. Alle priser er vejledende, og afhængig af det enkelte projekts detaljeringsgrad, farvelægnings metode og antal rettelser.

Pris 1 illustration

Pris 10 illustrationer

Pris 20 illustrationer

Beregn prisen for dine illustrationer med prisberegner

Jeg har lavet en prisberegner så du kan regne en cirka pris ud på netop dit illustrationsprojekt. Den giver dig en idé om hvad det vil koste dig at lave lige præcis din opgave.

Kontakt mig og få et tilbud på dit illustrationsprojekt

Jeg laver gratis et prisoverslag på din opgave. Hvis du skriver antallet af illustrationer, samt hvor mange hovedpersoner der skal tegnesog i hvilken stil – så kommer jeg med et overslag.

Om professionel tegner og illustrator Jakob i

billedkunstner tegner og illustrator Jakob i fra København
Illustrationer til bøger, cover, magasiner, tøj eller…? 

Jeg har arbejdet som freelance tegner illustrator i over 15 år og med opgaver i både England, USA og Danmark. Jeg har lavet illustrationer til musik, magasinartikler, bøger, plakater, tøj og pladecovers – så har du en opgave, vil jeg prøve at løse den så godt som jeg kan.

Udover jobbet som tegner og illustrator, arbejder jeg også som grafisk designer – hvilket betyder at jeg for eksempel godt kan lave en bog med illustrationer i og gøre den klar til tryk, eller layote en tegnet forside, så der også kommer tekst eller titel på. Det kan betyde for dig som kunde, at du ikke skal ud at finde en grafisk designer som skal sætte din bog op, bagefter du har fået lavet tegninger – jeg kan gøre det for dig i stedet.

Min kundeliste inkluderer bl.a.
Tegner og illustrator for Directory of Illustration

Jeg arbejder som illustrator fra København, men har kunder i hele Danmark og resten af verden

Jeg er bosiddende i København, men kan tegne til hele Danmark, og ja, også til resten af verden i øvrigt. Er du indenfor køreafstand kan vi tage et møde, og ellers kan vi afholde et møde online på Skype eller via messenger.

Illustrations agentur i USA

Pt. er jeg en del af det amerikanske agentur Directory of Illustration. Directory of Illustration ligger i Californien, og promoverer illustration og kunst primært i USA, men også i resten af verden.Tidligere har jeg også været en del af det engelske agentur Hire An Illustrator. Jeg er uddannet tegner og illustrator på den engelske kunstskole University of The Arts i London.

Skitser og illustrationer til visualisering af forskellige idéer

Har du en god idé der skal illustreres?

Hvis du har en idé eller en opgave du skal have illustreret, til f.eks. et magasin, bog, tegneserie, musik eller andet, så skal du være velkommen til at kontakte mig. Så snakker vi om din opgave, om stilen og om idéerne sammen.

Kontakt mig på mail@jakob-i.com eller på 2274 0641 så laver vi et gratis møde hvor jeg kan høre mere om dine ideer. Det er ganske uforpligtende. Jeg laver også gerne en gratis prøvetegning.

Hov... som tegner og illustrator laver jeg også illustrationer til børn...

… Jeg har i mange år også tegnet til børnebøger, børneplakater og tegneserier. Se mere herunder.

Se mine børnebogsillustrationer…

Eller se hvordan en børnebog bliver til…

Summary
Illustration
Service Type
Illustration
Provider Name
Jakob i Kunst,
Sønderkær 52 B,Hvidovre,Danmark-2650,
Telephone No.22740641
Area
Danmark
Description
Portfolio for freelance tegner og illustrator Jakob i. Eksempler på tegninger fra forskellige projekter samt information om samarbejdsvilkår mellem kunde og illustrator. Se kontakt til illustrator samt priser for tegninger
Del siden...