PROFESSIONEL TEGNER OG ILLUSTRATOR | JAKOB i

Et billede siger mere en 1000 ord, men udover det rigtige motiv tilføjer en illustration signalværdi, personlighed og genkendelighed til dit projekt. Læs hér om hvordan vi samarbejder om illustrationerne så dit blad, tekst, bog, cover eller … kan få et illustreret univers. Se hér mine tidligere projekter som professionel tegner og illustrator, og læs om priser og den kreative proces når et projekt illustreres.


Pris på illustrationer af professionel tegner og freelance illustrator Jakob i

Illustrations opgaver af professionel tegner

Se mit portfolio med professionelle illustrationer jeg tidligere har lavet

Professionel tegner illustrator Jakob i bor i København

Hvad koster tegner og illustrator Jakob i?

Mine illustrationer laves på timepris se hér nogle vejledende priseksempler

Bestil illustrationer af professionel tegner og illustrator bosiddende i København

Sådan samarbejder vi om dine illustrationer

Sådan gør vi når du bestiller illustrationer til dit projekt

“Med professionelle tegninger til dit projekt får det sjæl og karisma, det får personlighed. Og personlighed – det er noget folk husker”

– Illustrator Jakob i

Bestil prøve illustration af tegner og illustrator Jakob i

Professionel tegner illustrator tegner tegningen Batman om søndagen

Send mig en mail – og beskriv det antal illustrationer dit endelige projekt skal have og hvornår det skal være færdigt – samt lidt om din idé eller historie.

Så vender jeg hurtigt tilbage til dig – og vi kan få snakket sammen.

Snakken om dit projekt er helt uforpligtende.

Portfolio af professionel tegner og illustrator Jakob i

Herunder er et udvalg af de illustrations opgaver jeg har lavet både for kunder, men her er også personlige projekter


Tegner og illustrator bestillingsopgave  | Logo illustration til video for Yvonne Seier Christensen Champagne

Jeg blev spurgt af Christina og Oliver fra CCreative om jeg havde lyst til at medvirke i en reklamefilm for Yvonne Seier Christensen champagne. Det ville jeg gerne, og jeg illustrerede logoet til champagnen mens de skød den smukke, smukke reklamefilm. Filmen blev lavet i min have, ved mit store træbord, mens jeg illustrerer logoet med blyant og akvarelfarve. 


Forskellige opgaver jeg har tegnet som professionel tegner og illustrator

Alle ovenstående tegninger har jeg lavet som professionel tegner og illustrator. Langt de fleste er bestillingsopgaver, men der er også nogle der er lavet på eget initiativ. Der er bl.a. illustrationer for Sundhedsstyrelsen, Red Ember Boards, Lohke og Spoiled Milk blandt flere.


Arbejde som 3D tegner og illustrator | 3D tegning lavet i Blender​

Jeg laver mange forskellige typer af illustrationer og jeg arbejder også som 3D tegner. Tegningerne ovenover er lavet på eget initiativ og modelleret, farvet og lyssat i 3D programmet Blender. Jeg laver lyssætningen og korrigerer billederne så de fremstår realistiske og en kunde vil både kunne få tegnet produkt, interiør, huse etc. som 3D tegning. 3D tegning er en glimrende måde at visualisere professionelt.


Professionel tegner og illustrator bestilling | Tegneserie som bryllupsgave

Som professionel tegner og illustrator blev jeg spurgt om jeg ville lave en tegneserie som bryllupsgave. Det skulle være en enkelt forside og illustrere parrets liv sammen. Tegneserie siden blev håndtegnet og farveagt med blæk og flydende tusch, og viste forskellige vigtige kapitler i parrets liv sammen.


Illustration til ‘Milo’s Verden’  | Børnebogs bestilling

Denne illustration er lavet til børnebogsforfatter Stig Nyeng, der skulle have illustreret sin historie om Milo. Til sin fødselsdag får Milo en globus af sin bedstefar, men den viser sig at være magisk. Den vokser og vokser og pludselig begynder der at komme figurer ud af den. En sjov, fantasifuld og lærerig fortælling, hvor man kommer hele jorden rundt.


“Jeg er ovenud tilfreds med resultatet, og virkelig glad for, at jeg spurgte dig i første omgang. Du har fanget lige præcist dén streg, jeg i første omgang håbede på”

– Stig Nyeng forfatter

Tegninger til tøj for Unique Clothes

Illustrationer jeg har lavet til et nystartet projekt, Unique Clothes. Illustrationer til tøj kan blive lavet på t-shirts, kasketter, sweat-shirts, muleposer… you name it. Jeg blev som illustrator og tegner kontaktet af ejeren og lavede nedenstående designs.

Via Unique Clothes kan du få en illustrator, til at tegne din idé, du beskriver bare retningslinjer for den, og så går tegneren igang. Du ender med dit helt specielle stykke tøj. Forneden kan du se nogle eksempler på mine illustrationer til tøj. Unique clothes finder du hér


Illustrationer til koncept for restaurant  | Professionel tegner opgave

En kunde skulle have visualiseret sit restaurant koncept. Jeg fik som professionel tegner og illustrator til opgave at skabe det. Så jeg tegnede indretningen og steningen, der passer til den stil som kunden ønskede sig. Det skulle være hyggeligt og man skulle som kunde føle en restaurant stemning.


Professionel tegner og illustrator Jakob i | Kunstneriske illustrationer

Jeg har som professionel tegner og illustrator tegnet i mange, mange år. Jeg tegner derfor i mange stilarter og mange medier efterhånden – se ovenfor mere kunstneriske illustrationer tegnet med akvarel farve, farveblyanter, kridt og oliepasteller.


Professionel illustrator og animator opgave | Eksempel på explainer video​

Udover at arbejde som freelance tegner og illustrator laver jeg også diverse animationer. Som oftest i Adobe After Effects. Jeg laver animation til nettet, logo animationer og grafik til YouTube osv.

Ovenstående animation er et forslag til en explainer video for Erhvervsvejledningen. I denne animation finder opfinderen på en idé som han skal have patenteret. Den er ment som en pitch til Erhvervsvejledningen på hvordan deres explainers kan se ud, når de skal have lavet animationer, der formidler vigtig information til iværksættere og selvstændige. 


Samarbejdet mellem professionel tegner og dig som kunde

At lave en illustration til en tekst, bog eller lignede er en kreativ proces – både for mig som illustrator, men vi har også en kreativ proces sammen. 

Indledende møde

Vi snakker sammen om dine idéer og ønsker

Vi starter ud med at lave et indledende møde hvor jeg hører om din idé – hvad skal du have lavet, hvor mange illustrationer, tidshorisont, visuel stil og dine ønsker. 

Du kan se eksempler på mit tidligere arbejde, og jeg vil komme med forslag til hvordan vi løser opgaven stilmæssigt. Måske har du idéer til motiver? Måske har du allerede en af mine tegninger du godt kan lide?

Kreativ køreplan

Pris overslag, tid og startdato

Mine kunder er ligesom alle andre mennesker vidt forskellige – nogle er meget præcise i deres idéer og andre overlader det hele til mig.

På baggrund af det indledende møde fastlægger jeg en ‘kreativ køreplan’ for projektet. Heri præsenterer jeg et udkast til den kreative proces omkring din opgave – præsentation af skitser, hvornår vi snakker sammen, hvor mange rettelser osv. 

Kontrakt underskrives

Vi laver en aftale på illustrations projektet

Accepterer du den kreative køreplan, så sender jeg dig en kontrakt. På baggrund af køreplanen kan jeg lave et overslag på prisen for illustrationerne og tidshorisonten.

I kontrakten fastslås hvornår opgaven skal begyndes og sluttes, hvor mange illustrationer du skal have samt hvad prisen bliver. 

Når kontrakten er underskrevet – så tegner jeg!

Illustration laves

Jeg tegner løs og du modtager dine illustrationer

 Afhængigt af aftalerne om mængden af rettelser i forhold til den kreative køreplan, vil du modtage eksempler på arbejdet undervejs i processen.

Ja og til sidst modtager du dine illustrationer. Du kan både få dem digitalt sendt, men også analogt.

“Du modtager illustration elektronisk, men også fysisk hvis du har fået håndtegnet din opgave. Så har du noget at komme i ramme! Jeg sætter en stor ære i at mine kunder for skabt noget helt specielt – deres eget kunstværk – og derfor skal de også have originalen” ​

Priser på illustrationer af tegner og illustrator Jakob i

Det er meget svært at komme med præcise pris eksempler, da priserne afhænger af tiden, og tiden afhænger af antal illustrationer og detaljegraden af disse. Derudover bliver det også dyrere hvis der er mange korrektioner af illustrationerne.

Mine priser er baseret på min timepris på 479 kr. i timen. 

Pris på illustrationer afhænger af tid

Prisen for illustrationer afhænger af tiden det tager at lave dem. Tiden afhænger af antal elementer på tegningerne, detaljegraden og mængden af rettelser.

Se prisen for dine illustrationer

Jeg har skrevet lidt om hvad illustrationer koster og hvad der følger med i prisen. Klik nedenfor og se mere.


Sådan kan du spare på dine illustrationer​

Det kan godt være svært at overskue økonomien, når man skal have tegnet illustrationer til sit projekt. Men der er nogle simple ting at gøre som kan bringe prisen lidt ned – uden at forringe illustrationernes og det endelige projekts kvalitet. Vidste du f.eks. at den første illustration som regel er den dyreste? Se her i videoen mine forslag eller klik forneden og læs mere om det.

Om professionel tegner og illustrator Jakob i

Illustrationer til bøger, cover, magasiner, tøj eller…? 

Jeg har arbejdet som freelance tegner illustrator i over 15 år og med opgaver i både England, USA og Danmark. Jeg har lavet illustrationer til musik, magasinartikler, bøger, plakater, tøj og pladecovers – så har du en opgave, vil jeg prøve at løse den så godt som jeg kan.

Udover jobbet som tegner og illustrator, arbejder jeg også som grafisk designer – hvilket betyder at jeg for eksempel godt kan lave en bog med illustrationer i og gøre den klar til tryk, eller layote en tegnet forside, så der også kommer tekst eller titel på. Det kan betyde for dig som kunde, at du ikke skal ud at finde en grafisk designer som skal sætte din bog op, bagefter du har fået lavet tegninger – jeg kan gøre det for dig i stedet.

Jeg arbejder som illustrator fra København, men har kunder i hele Danmark og resten af verden

Jeg er bosiddende i København, men kan tegne til hele Danmark, og ja, også til resten af verden i øvrigt. Er du indenfor køreafstand kan vi tage et møde, og ellers kan vi afholde et møde online på Skype eller via messenger.

Samarbejde med illustrations agentur i England og USA

Tidligere har jeg som tegner og illustrator samarbejdet både med illustrations agenturet Hire An Illustrator i England og med Directory of Illustration som er baseret i Californien i USA. Lige pt. bruger jeg dog ikke en agent mere for at få arbejde, da det ikke længere er nødvendigt for mig. Mine fleste kunder er fra Danmark pt. og samarbejder jeg med kunder i Jylland er det via online møder, telefon og e-mail korrespondance. Det fungerer fint.

 

Min kundeliste inkluderer bl.a.

Red Ember Boards Amnesty In Concert Amnesty International C-Creative Digishop Communication Arts Annual USA Cambridge University Newspaper KeeScott Advertising London John Brown Publishing Downtown Magazine Spoiled Milk Gastro Nord Union Lohke Sundhedsstyrelsen C-Rail Safety Rudersdal balletskole

Uddannelse

• Uddannet illustrator på University of The Arts London, London College of Communication

Har du en god idé der skal illustreres?

Hvis du har en idé eller en opgave du skal have illustreret, til f.eks. et magasin, bog, tegneserie, musik eller andet, så skal du være velkommen til at kontakte mig. Så snakker vi om din opgave, om stilen og om idéerne sammen.

Du kan kontakte mig på nedenstående til en uforpligtende snak – så lad mig høre om din idé.

Du kan også klikke på nedenstående knap for at komme i kontakt med mig.

Skitser og illustrationer til visualisering af forskellige idéer

Hov… som professionel tegner laver jeg også illustrationer til børn og tegneserier…

Børnebogsillustrationer Milo

Se alle mine illustrationer til børn

Tegneserie tegner Jakob i illustrerer tegneserier

Se mine tegneserie projekter


Forside / Illustrationer / Børnebogsillustrationer / Digitale tegninger / Samarbejde / Animationer