Pris for børnebogsillustrationer af illustrator Jakob i

SE DIN PRIS FOR BØRNEBOGSILLUSTRATIONER

Forskellige børnebøger tager forskellig tid at lave. Det er meget svært at sige præcis hvor lang tid en børnebog tager, og dermed hvad din pris for børnebogsillustrationer bliver.

Som sagt, prisen for børnebogs tegninger er meget varierende og derfor arbejder jeg på timepris. Prisen afhænger både af antallet af illustrationer der skal laves, hvilken stil de skal laves i og hvor mange rettelser der efterfølgende er.

Bestil et uforpligtende tilbud på dine børnebogs illustrationer. Du behøver ikke acceptere tilbuddet.

Min illustrator pris er 479 kr. i timen (inkl. moms).

Pris børnebogsillustrationer | Bestil et tilbud på din illustrations opgave

Jeg vil gerne forsøge at komme med en pris på dine børnebogsillustrationer, men jeg skal lige bruge lidt oplysninger om opgaven, for bedre at kunne komme med et prisoverslag. Lad os snakke eller skrive sammen – så udarbejder jeg et tilbud med en cirka pris. Tilbuddet er uforpligtende, du behøves ikke tage imod det. Det er en del af mit arbejde at sende tilbud ud, og når jeg giver en pris forventer jeg ikke nødvendigvis at folk tager imod det.


Bestil tilbud på illustrationer med formular

Dette indeholder pris for børnebogs illustrationer

Dette inkluderer pris på børnebogsillustrationer

Dette er med i prisen

 • Møder
 • Telefonopkald
 • E-mails
 • Valg af illustrations stil
 • Skitsetegninger
 • Præsentation af skitser og løbende indscanning af skitsetegninger
 • Storyboard
 • Rentegninger (færdige illustrationer)
 • Ændringer og rettelser af tegningerne
 • Overdragelse af filer i ønskede fil formater

Dette får du gratis udover prisen

 • Er dine illustrationer håndtegnede, så får du originalerne efterfølgende – så kan du jo hænge dem op derhjemme
 • Gratis opstartsmøde
 • Rådgivning om udgivelse, selvudgivelse, anbefaling af trykkerier, få en online webshop, rådgivning om distribution og om hvor du kan spare i det samlede budget
Udover pris på børnebogsillustrationer kan du også købe grafisk layout af børnebog

Dette kan yderligere tilkøbes

 • Grafisk opsætning af børnebog – efter illustrationerne er lavet skal de sættes op som bog. Det kan jeg godt klare. Derudover kan jeg sættedem op i andre formater også, f.eks. E-bog, som plakater, flyers, til online marketing etc.
 • Sende bogen til tryk – jeg varetager trykprocesen for dig. Jeg sender den, snakker med trykkeren og laver rettelserne i forhold til dine ønsker – og sikrer at kvaliteten på den endelig bog er i orden

Betalingsmuligheder for børnebogsillustrationer

Når man betaler sin pris for børnebogsillustrationer sker det på månedsbasis

Den normale betalings pris model for illustrationer

Du betaler et mindre opstartsbeløb, et såkaldt booking beløb. Dernæst betaler du hver måned for det arbejde jeg har lavet for dig.

Dvs. du får en specificeret regning med oversigt over antal brugte timer, som så betales omkring månedens afslutning.

Du kan betale for tegningerne over flere måneder

Jeg laver et prisestimat for den samlede opgave – selvom den endelige regning er på timepris. Vi deler prisestimatet op i x antal rater, som vi aftaler indbyrdes, og raterne betales tilbage på måneds basis.

På denne måned deles regningen op i mindre bidder, og gør det måske nemmere at realisere projektet.

Du kan selv påvirke din pris for børnebogsillustrationer

Du er selv med til at bestemme pris for børnebogs illustrationer

Som børnebogsillustrations kunde kan du selv gøre meget for skære prisen ned. Jeg har enkelte råd, men du kan spare rigtigt meget ved at begrænse din mængde af rettelser og meget store, detaljerede illustrationer. Snak med mig og vi kan lave en børnebog efter dit budget.  


Dette følger også med pris på børnebogsillustrationer – erfaring, rådgivning og professionelt arbejde

Jeg har arbejdet som professionel, freelance illustrator, herunder børnebogs illustrator, i 20 år. Efterhånden har jeg illustreret flere børnebøger for forfattere på helt forskellige niveauer og forskellige steder i deres karriere. Dette har givet mig en indsigt i branchen og hvorledes man kan gøre sin børnebog til virkelighed. Jeg kan rådgive og hjælpe med udgivelse, layout og priser på tryk og promovering. Det følger også med i din pris for børnebogsillustrationer.


Illustrator med stor erfaring

Jeg har nu illustreret flere børnebøger, og har gjort mig mange erfaringer vedr. samarbejdet med forfattere, og forståelsen af hvad en historie betyder for en børnebogsforfatter.

Derudover har jeg en rimelig fast kreativ proces der virker, når der skal laves illustrationer til børnebøger. Jeg ved hvornår i processen vi skal rette til og snakke kritik, således at vi i det samlede regnskab sparer tid. Dette betyder en mere gnidningsfri proces.

Derudover kan jeg også tilbyde hjælp med at layoute den endelige børnebog, da jeg også arbejder som freelance grafisk designer.

Professionelle børnebogsillustrationer

Mine illustrationer skal være så gode som muligt – og jeg har tit forslag til hvorledes illustrationerne og udtrykket kan blive endnu bedr når jeg samarbejder med forfattere.

Derudover kender jeg til hele processen omkring at skabe en børnebog, og selvom mine illustrationer er tegnet i hånden, scanner jeg dem naturligvis ind og retoucherer dem, så de kommer til at se godt ud i den endelige bog.

Illustrationer til børn pige
Tegneserietegner Jakob i tegner plakat til Børnevængets Max og Mie tegneserie

Rådgivning om udgivelse og tryk

Vidste du det ikke behøves at koste noget et få trykt sin bog? Hvilket trykkeri er det bedste i Danmark? Ved du hvordan du skal få din bog på Saxo? Ved du at jeg kan hjælpe dig med salget og markedsføringen af din bog via min webshop? Det følger gratis med i min pris for børnebogsillustrationer.

Grundet min erfaring ved jeg hvad forfattere har brug for både før og efter at der tegnes. Jeg har set mange forfattere løse problemerne, og den viden har jeg med i bagagen til næste projekt.

Ønsker du at spare på din pris for børnebogsillustrationer?

For man lavet mange illustrationer får man en billig illustrations pris

Der er flere måder hvorpå du kan spare penge når du skal have lavet illustrationer. Især når du skal have lavet mange. Klik forneden og læs om hvordan du sparer, og hvorledes du får mest muligt ud af dine tegninger.

Vidste du f.eks. at – 

– at alle illustrationer i bogen ikke behøves være kæmpestore og detaljerede?

– man kan genbruge tegningerne i bogen? 

– at det kan være gratis at få trykt og sendt sine børnebøger

Kort om hvordan man laver illustrationer til en børnebog

Børnebogsillustrationer elefant og jordklode

Illustration fra ‘Milos verden’ af forfatter Stig Nyeng

Først skal dine hovedpersoner designes og vi skal have fastlagt stilen i bogen. Disse ting er meget afgørende for den gode historie. Jeg tegner eksempler på figurer og kommer med et præcist udkast til et stil forslag.

Dernæst skal alle dine ønskede tegninger skitseres vha. storyboard. For hvad er det egentlig for dele af din tekst der skal illustreres? Hvilke billeder vil fortælle din historie bedst, og hvilke vil supplere historien? Og hvordan ser billederne ud ved siden af hinanden? Her arbejdes med vinkler og formgivning.

Når du har godkendt storyboardet, så skal alle tegningerne først tegnes præcist op med blyant. Derefter skal de rentegnes, dvs. der skal vælges stemning, og derfor skal der sættes lys og dette vedrører farvevalget. Derudover skal det rigtige ‘finish’ lægges og det sker på rentegningen.

Til sidst scannes tegningerne ind og overleveres både digitalt og analogt. Under hele denne proces snakker vi løbende sammen, du ser tegninger og jeg laver rettelser.

Klik forneden og læs mere om processen, når vi sammen skaber en børnebog – illustrator og forfatter.


Se flere børnebogs illustrationer

Jeg tegner rigtigt mange forskellige stilarter og laver således både illustrationer til børn og voksne. Se dem hér.

Pris børnebogsillustrationer af illustrator Jakob i

Se alle mine tegninger til børn og børnebøger

Børnebogs illustrator viser sine skitser inden bogen bliver rentegnet

Bestil en pris på dine børnebogsillustrationer


Forside / Illustrationer / Sådan tegnes en børnebog / Tegneserier / Samarbejde