Beregn din pris for børnebogsillustrationer

Pris for børnebogsillustrationer og figurer af illustrator Jakob i
Figurer til børnebogen ‘Prinsessen og Bønnestagen’ skrevet af forfatter Ditte Katharina Møller og illustreret af Jakob i

Pris, hvad er med i prisen og tilvalg

Hér kan du beregne pris for børnebogsillustrationer til dit projekt. Du kan også læse mere om hvad en pris indeholder og om tilvalg til det enkelte projekt.

Går du med en børnebogsforfatter i maven? Få lavet en gratis prøveillustration og lad os se om jeg kan ramme en stil der passer din tekst. Send mig en mail med din tekst.

Prisberegner

Hvad koster børnebogsillustrationer?

Beregn forneden prisen på illustrationer til dit børnebogs projekt. Husk at prisen nedenfor er vejledende og baseret på min timepris på 249 kr. i timen (inkl. moms). Derfor skal du forstå den som en cirka pris, som vil variere fra projekt til projekt.

Hvad betaler du for?

Når du bestiller tegninger til din tekst, er der nogle faser man skal igennem inden du står med dine færdige tegninger i hånden, klar til at blive en del af din børnebog. Se hér hvad min pris for børnebogsillustrationer indeholder –

Dette er med i prisen

 • Møder
 • Figurdesign
 • Valg af stil
 • Storyboard
 • Detaljerede skitser
 • Evaluering og ændringer
 • Rentegning
 • Scanning og overdragelse i ønskede formater

Dette får du gratis

 • Opstartsmøde
 • En evt. prøvetegning, hvor jeg giver et eksempel på hvordan din tekst kan illustreres
 • Rådgivning om udgivelse

Dette kan du tilkøbe

 • Grafisk opsætning af din tekst og dine illustrationer lavet til en færdig børnebog i trykklart filformat
 • sende trykfilen til tryk og kommunikation med trykker. Du modtager bogen når den er færdigtrykt

Du skal ikke betale hele beløbet med det samme

Beløbet betales aldrig med det samme. Du betaler et mindre opstartsbeløb og derefter betales resten i rater tilpasset dit projekt, tidshorisont og din økonomi

Du er selv med til at bestemme prisen

En pris for børnebogsillustrationer afhænger af tiden der bruges på dem. Jo færre rettelser, jo billigere. Man kan også tilpasse tegningerne til prisen. Jo færre meget detaljerede tegninger, jo billigere. Det er smart, for mange detaljerede tegninger i træk, giver alligevel ikke en god læseoplevelse…


Tilkøb

Når dine illustrationer er tegnet, skal de samles med teksten til en færdig børnebog, og den skal muligvis sendes til trykkeriet. Det kan jeg gøre for dig.

 • Grafisk opsætning, jeg samler dine tegninger og tekst og laver dem til en færdig bog, med forside og indlægssider, i et grafisk design der sikrer den bedste læseoplevelse for børn og voksne. Bogen afleveres i PDF-fil klar til tryk

Priser (inkl. moms) lille bog, 8-16 sider – 7.499 kr. Større bog, 20-36 sider – 12.999 kr.

 • Sende bogen til tryk, skal bogen sendes til tryk på et trykkeri, varetager jeg denne proces som inkluderer kommunikation med trykkeri, opsætning og kvalitetssikring

Pris (inkl. moms) – 2.999 kr.


Kort om hvordan man laver illustrationer til børnebog

Først skal dine hovedpersoner designes og vi skal have fastlagt stilen i bogen. Disse ting er meget afgørende for den gode historie. Jeg tegner eksempler på figurer og kommer med et præcist udkast til et stil forslag.

Dernæst skal alle dine ønskede tegninger skitseres vha. storyboard. For hvad er det egentlig for dele af din tekst der skal illustreres? Hvilke billeder vil fortælle din historie bedst, og hvilke vil supplere historien? Og hvordan ser billederne ud ved siden af hinanden? Her arbejdes med vinkler og formgivning.

Når du har godkendt storyboardet, så skal alle tegningerne først tegnes præcist op med blyant. Derefter skal de rentegnes, dvs. der skal vælges stemning, og derfor skal der sættes lys og dette vedrører farvevalget. Derudover skal det rigtige ‘finish’ lægges og det sker på rentegningen.

Tegner Jakob i Milos verden

Illustration fra ‘Milos Verden’ af forfatter Stig Nyeng

Til sidst scannes tegningerne ind og overleveres både digitalt og analogt. Under hele denne proces snakker vi løbende sammen, du ser tegninger og jeg laver rettelser.

Interesseret i at vide mere? Klik herunder og læs mere detaljeret om hvordan man tegner en børnebog


Børnebogs illustrator Jakob i

Børnebogsillustrator Jakob i

Spørgsmål, præcise priser, gratis prøve illustration eller… ?

Som før nævnt er priserne på siden vejledende. De kan give dig en idé om din pris på børnebogsillustrationer til din børnebog.

Men man kan også skære prisen ned ved at begrænse justeringer eller ændre tegningerne. Send mig en mail på mail@jakob-i.com og lad os snakke om dit projekt. Så får du en skræddersyet pris.


Se flere tegninger hér

Se alle mine tegninger til børn og børnebøger

Eller se hvordan vi sammen kan skabe en børnebog


Forside / Illustration / Børnebogs illustration / Illustrationer af magasiner, bøger og andet

Del siden...