BEREGN DIN PRIS FOR BØRNEBOGSILLUSTRATIONER

Hér kan du beregne pris for børnebogsillustrationer til dit projekt. Du kan også læse mere om hvad en pris indeholder, om tilvalg til det enkelte børnebogs projekt, betalingsmuligheder og om hvorledes du kan spare på dit samlede illustrations budget. 

Prøv prisberegneren og få en cirka pris, der kan give dig en idé om hvad børnebogsillustrationer til dit projekt vil koste. Men skal du have en mere præcis pris eller vide hvorledes du kan få en god pris – så udfyld formularen og modtag et tilbud fra mig. 

Går du med en børnebogs forfatter i maven?

Få lavet en gratis prøveillustration og lad os se om jeg kan ramme en stil der passer til din tekst. Derefter har du et bud på hvordan din bog kan tegnes, og hvordan den vil komme til at se ud. 

Udfyld formularen herunder og så vender jeg tilbage til dig.

Prisberegner

Hvad koster børnebogsillustrationer?

Beregn herunder prisen på illustrationer til dit børnebogs projekt. Husk at prisen nedenfor er vejledende og baseret på min timepris på 335 kr. i timen (inkl. moms). 

Derfor skal du forstå den som en cirka pris, som vil variere fra projekt til projekt.

Illustration betalings aftale for Jakob i kunst og illustration
For man lavet mange illustrationer får man en billig illustrations pris

Bestil et tilbud på dine børnebogsillustrationer - og spar penge

Prisberegneren ovenfor er med til at give dig en idé om hvad en børnebog kan koste. Men der er mange ting, jeg kan hjælpe dig med – således at du sparer penge på dit samlede børnebogsprojekt.

Vidste du f.eks. at – 

– man kan genbruge tegningerne i bogen? 

– at det kan være gratis at få trykt og sendt sine børnebøger?

– at alle illustrationer i bogen ikke behøves være kæmpestore og detaljerede?

Snak med mig i stedet og jeg kan hjælpe og rådgive dig – så din bog kan blive til virkelighed, og så du får maksimalt ud af dine illustrationer og dit budget.

Dette indeholder prisen

Dette er med i prisen

Dette får du gratis

Dette kan tilkøbes

Betalingsmuligheder for børnebogsillustrationer

Hurtig betaling - 3 trins modellen

Du betaler et mindre opstartsbeløb, dernæst betaler du når du har godkendt blyantsskitserne og til sidst når de endelige illustrationer er færdige. En enkel betalingsmetode, der sikrer en hurtigt tegnet børnebog.

Du kan betale over flere måneder

Jeg laver et prisestimat for den samlede opgave – selvom den endelige regning er på timepris. Vi deler prisestimatet op i x antal rater, som vi aftaler indbyrdes, og raterne betales tilbage på måneds basis. 

Du er selv med til at bestemme prisen

Som børnebogsillustrations kunde kan du selv gøre meget for skære prisen ned. Jeg har enkelte fif, men du kan spare rigtigt meget ved at begrænse din mængde af rettelser og meget store, detaljerede illustrationer.Snak med mig og vi kan lave en børnebog efter dit budget.  

Ønsker du at spare på din pris for børnebogsillustrationer?

Der er flere måder hvorpå du kan spare penge når du skal have lavet illustrationer. Især når du skal have lavet mange. Klik forneden og læs om hvordan du sparer, og hvorledes du får mest muligt ud af dine tegninger.

Kort om hvordan man laver illustrationer til en børnebog

Illustration fra ‘Milos verden’ af forfatter Stig Nyeng

Først skal dine hovedpersoner designes og vi skal have fastlagt stilen i bogen. Disse ting er meget afgørende for den gode historie. Jeg tegner eksempler på figurer og kommer med et præcist udkast til et stil forslag.

Dernæst skal alle dine ønskede tegninger skitseres vha. storyboard. For hvad er det egentlig for dele af din tekst der skal illustreres? Hvilke billeder vil fortælle din historie bedst, og hvilke vil supplere historien? Og hvordan ser billederne ud ved siden af hinanden? Her arbejdes med vinkler og formgivning.

Når du har godkendt storyboardet, så skal alle tegningerne først tegnes præcist op med blyant. Derefter skal de rentegnes, dvs. der skal vælges stemning, og derfor skal der sættes lys og dette vedrører farvevalget. Derudover skal det rigtige ‘finish’ lægges og det sker på rentegningen.

Til sidst scannes tegningerne ind og overleveres både digitalt og analogt. Under hele denne proces snakker vi løbende sammen, du ser tegninger og jeg laver rettelser.

Klik forneden og læs mere om processen, når vi sammen skaber en børnebog – illustrator og forfatter.

Bestil et tilbud på børnebogsillustrationer, få rådgivning eller andre spørgsmål - kontakt mig gerne

Ønsker du en mere præcis pris på børnebogsillustrationer og rådgivning om hvorledes du får mest ud af dit budget – så udfyld formularen forneden og jeg vender tilbage med et prisestimat. 

Tilbuddet er helt uforpligtende – og ligeledes er det også at tage en snak med mig. Jeg har arbejdet sammen med mange forfattere og kan hjælpe dig med at realisere dit projekt.

billedkunstner tegner og illustrator Jakob i fra København

Illustrator Jakob i

Se flere tegninger

Se alle mine tegninger til børn og børnebøger

Se hvordan vi sammen kan skabe en børnebog