Illustrator pris for illustrationer tegnet af Jakob i

ILLUSTRATOR PRIS | TEGNER JAKOB i

Det kan være meget svært at komme med en præcis pris for dine illustrationer. Alle illustrationsprojekter er forskellige og derfor er min illustrator pris baseret på timepris. Så ønsker du et pris overslag – bestil da venligst et uforpligtende tilbud af mig.

Prisen for illustrationer kan variere meget da den afhænger af tiden brugt på dem. Tiden er afhængig af stilen der skal tegnes i, og antallet af rettelser man som kunde laver efterfølgende.

Da pris på illustrationer er afhængig af tiden det tager at lave dem – kan prisen være meget forskellig.

Min illustrator pris er 479 kr. i timen (inkl. moms).

Illustrator pris | Bestil et tilbud på dine illustrationer

Jeg udarbejder gerne et tilbud på dine illustrationer for dig. Tilbuddet er ganske uforpligtende. Du kan kontakte mig på mail, hvori du kan beskrive din opgave. Du skal også være meget velkommen til at ringe til mig. Eller du kan udfylde tilbudsformularen herunder – så vender jeg hurtigt tilbage.


Bestil tilbud med formular

Dette indeholder illustrator pris

Illustrator pris inkluderer ydelser såsom møder, mails, præsentationer og skitser

Dette er med i illustrator pris

 • Møder
 • Telefonopkald
 • E-mails
 • Præsentation af skitser og løbende indscanning af skitsetegninger
 • Ændringer og tilrettelser af tegningerne
 • Valg af illustrations stil
 • Skitsetegninger
 • Rentegninger (færdige illustrationer)

Dette får du gratis

 • Er dine illustrationer håndlavede, jamen så får du dem – lige til at komme i ramme
 • Gratis opstartsmøde
 • Gratis prøvetegning hvor vi fastlægger stilen til projektet
Tilføj ekstra ydelser til din samlede illustrator pris

Dette kan tilkøbes

 • Scanning og retouchering – skal dine illustrationer bruges online scanner jeg dem ind og retoucherer dem i Photoshop, så er de klar til at bruge på nettet
 • Grafisk opsætning – skal dine illustrationer bruges som plakat, i magasin eller… så kan jeg godt klare det for dig. Kontakt mig for at lave en aftale

Betalingsmuligheder for illustrations arbejde

I forhold til betaling af illustrator pris foregår det som regel på den måde at jeg opgør hver måned en faktura for hvad der er arbejdet for. Det antal timer der er lavet illustrationsarbejde for den pågældende måned er med i fakturaen. Typisk modtager man fakturaen omkring d. 20. i måneden.

Der er dog også mulighed at man kan betale af i rater over længere tid. Dette laver vi en individuel aftale om.

Illustration betalings aftale for Jakob i kunst og illustration
Sådan foregår en normal illustrator pris betaling - ved fast månedlig betaling

Normal betaling – måneds model

Der betales et mindre opstartsbeløb, og så betaler du ellers bare for det arbejde der er lavet den pågældende måned. Jeg sender en faktura ud ca. en uge før måneden slutter. Til slut fratrækkes de indbetalte beløb den endelige faktura.

Du kan betale over flere måneder

Når jeg hører om detaljerne i din opgave laver jeg et prisestimat. Vi tager udgangspunkt i det og deler det op i x antal rater, som vi indbyrdes bliver enige om. Du betaler efterfølgende raterne tilbage på månedsbasis.

Bestem selv pris for illustrator

Som illustrations kunde kan du gøre en masse for at begrænse dit budget til illustrationer. Du kan begrænse antallet af rettelser, hurtigt vælge en illustrations stil og genbruge illustrationerne i flere medier.


Dette indeholder illustrator prisen også – erfaring, professionelt arbejde og serviceminded samarbejde

Udover de praktiske ting, som møder, indscanning og illustrationer får du også noget andet for din illustrator pris. Den indeholder også erfaring, behageligt samarbejde og professionelt arbejde.


Portræt tegning lavet af kvinde

Erfaren illustrator

Jeg har tegnet hele mit liv, og lavede min første betalte illustrationsopgave da jeg var 19 år. Det betyder at jeg idag har over 20 års professionel erfaring med at lave illustrationer til alle slags opgaver, både for private og firmaer.

Det kommer nye kunder til gode på den måde at jeg har mange teknikker til at finde ud af hvad de vil have – og jeg kan tegne rigtigt mange ting ud af hovedet efterhånden. Det betyder jeg kan lave opgaverne hurtigere – og det sænker din samlede pris.

Professionelt illustrations arbejde

Kort sagt – jeg kan ikke bruge dårlige tegninger til noget. Og det kan du heller ikke.

Hvis jeg laver dårlige tegninger kan jeg ikke vise dem i mit portfolio, og ikke få anbefalinger på dem. Du vil omvendt ikke få den respons du ønsker på arbejdet du har bestilt.

Derfor gør jeg mit ypperste for at lave så fede illustrationer som muligt. Også til dit projekt. Derudover scanner jeg dem og kan gøre dem klar til hvilket som helst medie du skal bruge dem i.

Min store erfaring og kærlighed til tegneriet gør også at jeg kan illustrere i rigtigt mange stilarter. Så du kan få den stil du ønsker.

Digital illustration af restaurant koncept og interiør
Tegner og illustrator Jakob i tegner miljøillustration

Servicemindet samarbejde

Alle illustrationsopgaver har en vis form for samarbejde. Nogle illustrations opgaver kræver mere dialog end andre opgaver. Jeg ønsker det skal foregå så hyggeligt og rart som muligt. Det vægter jeg højt. Et godt samarbejde gør tegningerne endnu bedre.

Derfor tager vi de møder og telefonsamtaler som opgaven kræver, og jeg lover dig samtidig et respektfuldt samarbejde, hvori jeg informerer dig om hvis tiden og dermed prisen er ved at nærme sig opgavens aftalte budget. Ligeledes kan vi altid under processen tage en snak om opgavens progression.

Ønsker du at spare på din pris for illustrator?

Spar penge på din illustrator pris ved hjælp af få tricks

Der er mange måder at få en billigere illustrations pris. Jeg har skrevet en lille guide med 5 simple trin hvorpå man kan spare på de samlede udgifter.

Bestil tilbud ved stor illustrations opgave – og spar penge på din samlede illustrator pris

For man lavet mange illustrationer får man en billig illustrations pris

Der er mange penge, man helt naturligt sparer, når man bestiller mange illustrationer. Det er fordi de første tegninger tager længst tid – da man skal have fastlagt stilen og figurerne, inden man kan tegne løs. Det er derfor billigere at få lavet mange tegninger pr. tegning ved store projekter.

Derfor skal du have tegnet + 10 tegninger – så kontakt mig og bestil et tilbud på din opgave.


Se flere forskellige illustrationer

Jeg tegner rigtigt mange forskellige stilarter og laver således både illustrationer til børn og voksne. Se dem hér.

Illustrationer af professionel tegner og freelance illustrator Jakob i

Se mit udvalg af illustrationer til bla. tøj og publikationer…

Børnebogsillustrationer Milo

Plakater, børnebogsillustrationer og figurer…


Forside / Illustrationer / Samarbejde / Animationer