ILLUSTRATOR PRIS FOR TEGNER JAKOB i

Hér på siden kan du udregne en vejledende pris for illustrationer af illustrator Jakob i. Du kan prøve prisberegneren og tilpasse antallet af illustrationer til prisrammen for dit projekt eller blot estimere hvad dit projekt ca. vil koste.. Min pris som illustrator er baseret på min timepris på 335 kr. i timen inkl. moms. Husk at priserne er vejledende og dermed ikke helt akkurate.

For en mere nøjagtig pris bestil et tilbud eller kontakt mig for vejledning. 

Beregn din pris for illustrationer

Prøv nedenstående pris beregner. Skal du have lavet tegninger der ikke passer ind i kategorierne – så kontakt mig venligst. 

Ønsker du en mere nøjagtig pris, der passer til dit projekt – så kontakt mig endelig og jeg kan komme med at præcist tilbud. 

I forhold til betalingsmuligheder kan du vælge at betale dit projekt løbende over flere måneder. Vi laver en individuel aftale – og aftaler indbyrdes hvor mange måneder det drejer sig om.

Illustration betalings aftale for Jakob i kunst og illustration
For man lavet mange illustrationer får man en billig illustrations pris

Bestil tilbud ved stor illustrations opgave - og spar penge

Der er mange penge, man helt naturligt sparer, når man bestiller mange illustrationer. Det er fordi de første tegninger tager længst tid – da man skal have fastlagt stilen og figurerne, inden man kan tegne løs. Det er derfor billigere at få lavet mange tegninger pr. tegning ved store projekter.

Derfor skal du have tegnet + 10 tegninger – så kontakt mig og bestil et tilbud på din opgave.

Du får en mere præcis pris end ved at bruge beregneren, og jeg kan hjælpe dig med at spare penge også.  

Dette indeholder illustrator prisen

Dette er med i prisen

Dette får du gratis

Dette kan tilkøbes

Betalingsmuligheder for illustrations arbejde

Hurtig betaling - 3 trins modellen

Der betales et mindre opstartsbeløb, et beløb når du har godkendt blyantsskitserne og det resterende når de endelig illustrationer er på plads.

Du kan betale over flere måneder

Når jeg hører om detaljerne i din opgave laver jeg et prisestimat. Vi tager udgangspunkt i det og deler det op i x antal rater, som vi indbyrdes bliver enige om. Du betaler efterfølgende raterne tilbage på månedsbasis. 

Du er selv med til at bestemme prisen

Som illustrations kunde kan du gøre en masse for at begrænse dit budget til illustrationer. Du kan begrænse antallet af rettelser, hurtigt vælge en illustrations stil og genbruge illustrationerne i flere medier.

Ønsker du at spare på din pris for illustrator?

Der er mange måder at få en billigere illustrations pris. Jeg har skrevet en lille guide med 5 simple trin hvorpå man kan spare på de samlede udgifter.

Illustrator pris - bestil et tilbud på dine illustrationer

Ønsker du en mere præcis pris laver jeg gerne det. Du kan kontakte mig på mail, hvori du kan beskrive din opgave. Du skal også være meget velkommen til at ringe til mig på telefon (+45) 2274 0641

Tilbuddet er helt uforpligtende – det er del af mit arbejde at sende tilbud til folk, og du er således ikke tvunget til at tage imod det.

billedkunstner tegner og illustrator Jakob i fra København

Illustrator Jakob i

Se forskellige illustrationer

Jeg tegner rigtigt mange forskellige stilarter og laver således både illustrationer til børn og voksne. Se dem hér.

Se mit udvalg af illustrationer til bla. tøj og publikationer…

Plakater, børnebogsillustrationer og figurer…