Freelance illustrator Jakob arbejder i København og Danmark

FREELANCE ILLUSTRATOR I KØBENHAVN OG DANMARK |  JAKOB i

Jakob arbejder som freelance illustrator i København og Danmark. Jeg laver høj kvalitets illustration til en fair pris, og laver mange stilarter, bl.a.3D illustration, animation, storyboards, grafisk facilitering, reklame tegning, tegninger til børn… jeg tegner alt og til rigtigt mange forskellige medier og formål. Derudover laver jeg både håndtegnede illustrationer samt tegninger på computer eller digitale tegninger om man vil. Selvom jeg er freelance illustrator i København, kan jeg sagtens tegne opgaver for folk i hele Danmark, sågar i udlandet – vi tager bare et online møde og sender mails med skitser. Mit mål som illustrator er altid at lave det bedst mulige visuelle resultat, der passer til målgruppen.

Her på siden kan du se mit tidligere illustrations arbejde, du kan også se en ca. pris på illustrations arbejde og læse om hvordan man samarbejder om at få de bedst mulige tegninger til ens projekt..


Freelance illustrator Jakob arbejder i København og Danmark

Illustrerede opgaver af freelance illustrator

Se mine professionelle freelance illustrationsopgaver jeg tidligere har lavet

Pris på illustrationer af tegner og freelance illustrator Jakob i

Hvad koster freelance tegner Jakob i?

Jeg arbejder på timepris – læs mere om det hér og beregn prisen på dit illustrations projekt

Sådan samarbejder vi om freelance opgaver

Sådan samarbejder vi hvis du bestiller mig som freelance illustrator – forløb og kommunikation

Freelance illustrator Jakob i

Jeg bor i Hvidovre lige udenfor København, her har jeg mit atelier som jeg arbejder fra. I 2007 blev jeg uddannet illustrator fra University of The Arts i London, og har siden da arbejdet som professionel freelance illustrator. Jeg har løst illustrations opgaver for kunder primært i København og Danmark, men også i USA, England og Sverige. 

• Uddannet illustrator på University of The Arts London

• Kundeliste (uddrag) – Mond of Copenhagen Red Barnet Aqua Silkeborg Rudersdal Balletskole Red Ember Boards Amnesty In Concert Amnesty International C-Creative Digishop Communication Arts Annual USA Cambridge University Newspaper UK KeeScott Advertising London UK John Brown Publishing UK Downtown Magazine Spoiled Milk Lohke AAB

Kompetencer

Illustrationer til bøger

Jeg laver illustrationer til alle former for publikationer – bl.a. tegneserier, bøger og bogforsider

Illustration til online brug

Til online brug tegner jeg illustrationer til SoMe, hjemmesider og nyhedsbreve

Produktvisualisering

Til produkter tegner jeg helt fotorealistiske illustrationer der tydeligt viser produktet fra alle vinkler

Plakater

Jeg laver ofte plakat illustration – for arrangementer både til børn og voksne

Animation

Til brug på nettet eller til videoproduktion, laver jeg animation og illustrationer med bevægelse

Alt andet

Jeg kan male i stort set alle medier analogt og digitalt – har jeg ikke prøvet det før finder jeg en god løsning med et flot resultat

Freelance illustrations opgaver

Se hér et udvalg af de opgaver jeg har løst som freelance illustrator. Der er et blandet udvalg af figurdesign, illustrationer til brands og diverse kommunikations illustrationer


Freelance illustrator for CCreative

I samarbejde med det kreative bureau CCreative i København illustrerede jeg logoet for Yvonne Seier Christensen Champagne. Logoet er håndtegnet med akvarel og blyant, og er led i en promoverings kampagne for champagnen.

Forskellige opgaver jeg har tegnet som freelance illustrator

Ovenstående billeder er forskellige illustrationer jeg har lavet som freelance illustrator. Jeg tegner i flere forskellige stilarter – både håndtegnet og digital illustration. Kunderne herover inkluderer bla. Red Ember Boards, Unique Clothes, Communication Arts Annual California og skolen Ordblindeinstituttet i Skovlunde.

“Det er simpelthen så flot Jakob – 1000 tak for at føre mine idéer på papir”

– Pi Svenstrup, indehaver Rudersdal Balletskole

Explainer animation til Erhvervsvejledningen

Ovenstående animation er en pitch lavet til Erhvervsvejledningen. Den er et kort lille eksempel på hvorledes en explainer video kunne se ud, når de skulle have produceret information til erhvervs kunder online. Idéen med den er at vise hvorledes man kunne lave en explainer video til emnet “patentering”. Opfinderen kigger ud af vinduet, ser et stjerneskud og tegner sin idé. Explaineren kunne fungere som en “teaser” for at få folk til at klikke ind og hente information fra Erhvervsvejledningens hjemmeside.

Logo animation for webbureau Optimal Design

Ovenover ses en animation, eller et animeret logo, lavet for web- og SEO bureauet Optimal Design. Jeg har også tegnet logoet, som illustrerer hvorledes Optimal Design laver helhedsorienteret webdesign der er hurtigt, funktionelt og yderst SEO venligt, og dermed kan Optimal designs hjemmesider optimeres til at kunne findes på Google.


Freelance illustrations opgaver jeg løser


Illustrationer som branding

Jeg tegner illustrationer som støtter op dit brand, og som fungerer som den visuelle pendant til din overordnede kommunikation. Da jeg kan tegne i mange stilarter, kan vi sikkert finde en stil der passer dit brand og dit produkt. Idag flyder nettet, og verden generelt, over med reklamer og info til forbrugeren. Hvis man vil have forbrugerne i tale må man fange deres opmærksomhed og tale til dem i det sprog de taler. ‘The Style is the Message’ således formulerer den franske illustrator gruppe 1-2-3 Klan deres kommunikationsfilosofi. Den tilslutter jeg mig. Godt ‘artwork’ der støtter om om brandet og får det til at skille sig ud, får målgruppen i tale.

• Brug illustrationer for at få din målgruppes opmærksomhed
• Brug illustrationer til at skabe opmærksomhed online – til SoMe kanaler, kampagner etc.
• Brug illustrationer til at skille dig ud fra konkurrenterne – til SoMe kanaler, kampagner etc.

Digital illustration til plakat lavet af tegner Jakob i for reklamebureauet Spoiled Milk
Figurdesign med hovedperson til børnebog af professionel tegner og freelance illustrator Jakob i

Character design

Som freelance illustrator laver jeg også character design til diverse projekter. Efter at have snakket med kunden tegner jeg en figur der passer til kundens ønsker – vi retter den til og tilpasser den undervejs. Jeg laver figurer til børnebøger, tegneserier, spil, 3-D print…. alt

• Brug illustrationer til at Få skabt en unik, genkendelig figur til dit projekt – hvadenten det er til et computerspil, børneunivers, bog eller hvad dit projekt nu handler om

Storyboard

Jeg tegner også storyboards til alverdens projekter. Det være sig til animationer, film, tegneserier, små tegnede striber, børnebøger – storyboards bruges til mange ting.  Det smarte ved storyboards er at man sparer så utrolig meget tid, og dermed penge, hvis man planlægger hele sin optagelse eller historie, via et storyboard først. Hvis alle beslutningerne om produktionen tages hér – jamen så er det bare at eksekvere opgaven bagefter.  Et storyboard tager stilling til historiens narrative fremadskriden, hvordan fortælles historien i billeder? Dernæst tager det stilling til kameravinkler og lyssætning. Jeg kan tegne alle ting ind i storyboardet, så tingene kan ændres inden produktionen bliver sat igang..

• Få lavet et storyboard med kameravinkel, billeder og lyssætning til din film, animation eller historie og spar rigtigt meget tid og penge

Freelance illustrator Jakob i kan tegne storyboards
Illustration til bogforside til børnebogen Krageblod og blå høns skrevet af forfatter Aage Meyer

Illustrationer til børn

Som freelance tegner får jeg mange forskellige henvendelser på illustrationsopgaver og med tiden har jeg kastet mig udi dem. Det har betydet at jeg nu kan tegne rigtigt mange forskellige stilarter – bl.a. til børn.  Som oftest skal tegninger til børn være en anelse mere simple i formgivningen, men det er også et smukt billedmæssigt sprog, hvor man virkelig kan lade idéerne, humoren og fantasien flyde. Jeg har tegnet tegneserier, plakater og børnebøger. 

• Jeg tegner børnebøger, børneplakater, figurer og tegneserier til børn – både med computer illustration og håndtegnet

Idé visualisering

Illustrationer kan tilføje den skrevne kommunikation en anden dybde og mere opklarende forståelse. De kan også gøre idéer virkelige. For hvordan ville din idé egentlig se ud? Jeg vil gerne hjælpe med at få tankerne frem, og således kan vi afholde et møde hvor jeg kan høre om dit projekt. Under tegneprocessen kan vi være i tæt dialog for at få justeret dine illustrationer, som du ønsker.

• Jeg kan hjælpe med at tegne dine idéer eller gøre dine tanker til virkelighed -om det så er illustrationer til en præsentation, tekst, infografik eller noget andet du skal have visualiseret

Få visualiseret din idé af freelance illustrator
Illustration som pitch til explainer video for Erhvervsafdelingen

Animation

Animation er oplagt at få tilføjet til sine illustrationer. Er de tegnet digitalt er det ikke særlig tidskrævende at tilføje lidt bevægelse – som i højere grad vil få ens illustrations arbejde til at skille sig ud online. Jeg tegner i Adobe Illustrator og animerer efterfølgende i After Effects. 

Animation, som medie, har den helt store force at man som firma, både kan få lavet en meget genkendelig stil, som er god for ens branding, samtidig med bevægelse og film fungerer rigtigt godt online.

• Jeg kan hjælpe dig med at lave bl.a. logo animation, explainer videoer, SVG effekter til hjemmesider, SoMe annoncering og kampagner. Jeg blander også animation med videooptagelser


Freelance illustrator pris

Min freelance pris er baseret på min timepris på 479 kr. i timen (inkl. moms). Jeg laver et præcist timeregnskab til hver opgave, så er du som kunde interesseret i at få en helt præcis regning, kan jeg vedlægge timeregnskabet. 

Illustrations priser afhænger af tiden

Grundlæggende er prisen for illustrationer afhængig af tiden. Tiden er afhængig af hvor detaljeret illustrationerne er, stilen, og hvor mange rettelser kunden har.

Pris eksempler på illustrationer

Pris 1 character design

1 character design inkl. kundens rettelser koster ca. 3.592,50 kr. (inkl. moms)

Prisen er inklusiv et gratis opstartsmøde og scanning

Pris 1 stor illustration

1 stor, håndtegnet illustration (flere figurer og baggrund på tegningen) koster ca. 4.790 kr. (inkl. moms)

Prisen er med opstartsmøde, indscanning og retouchering i Photoshop

Pris 5 små illustrationer

5 mindre illustrationer (en figur på tegningen, ingen baggrund) farvelagt på computer koster ca. 6.435 kr. (inkl. moms)

Prisen er inkl. opstartsmøde, indscanning og retouchering i Photoshop.


Se mere om din pris for freelance illustrator arbejde

Som tidligere nævnt er prisen afhængig af tiden det tager at lave illustrationsprojektet. Klik forneden og læs mere om priser og hvad der er med i prisen for freelance illustrator arbejde hos mig


Freelance illustrator bor i København – arbejder i hele danmark

Jeg arbejder fra mit værksted og skrivebord i Hvidovre lige udenfor København. Således er det nemt for os at mødes fysisk, hvis du bor i Storkøbenhavns området. 

Bor du udenfor Storkøbenhavn kan vi afholde de indledende møder via et online video møde hvor jeg sender dig et link, du bare skal klikke på. Derudover kan vi snakke sammen i telefonen eller skrives ved på mail.

Når illustrationerne er færdige kan jeg sende dem til dig på mail, og har du bestilt håndtegnet arbejde sender jeg det bare til dig med posten. 

Freelance illustrator Jakob i arbejder i hele Danmark

Bor du ikke i Storkøbenhavn afholder vi online videomøder, og jeg sender illustrationsfilerne på mail og håndtegnede illustrationer med posten


Sådan samarbejder vi

Møde

Vi afholder et eller flere indledende møder. Vi kan afholde både online video møder og fysiske. Begge dele er fint med mig.

Det formelle

Kan jeg løse din illustrations opgave, laver vi en kontrakt på opgaven og dens omfang inkl. deadlines. Derefter bliver du booket i min kalender og jeg tegner illustrationerne.

Opgaven tegnes

Imens jeg tegner opgaven vil du løbende modtage skitser på mail som du kan tage stilling til – alt efter hvad vi har aftalt i forhold til din opgave

Tegninger sendes

Når du har godkendt de endelige illustrationer, er opgaven færdig. Jeg sender illustrationer på mail og med posten, hvis du ønsker dette.

Se illustrations portfolio eller beregn pris på dit projekt

Professionel tegner illustrator Jakob i bor i København

Se alle freelance illustrator Jakob i’s tegninger

Børnebogs illustrator viser sine skitser inden bogen bliver rentegnet

Læs mere om priser for illustrations arbejde


Forside / Illustrationer / Børnebogsillustrationer / Digitale illustrationer / Samarbejde