FREELANCE ILLUSTRATOR I KØBENHAVN OG DANMARK |  JAKOB i

Jakob arbejder som freelance illustrator i København og Danmark. Jeg laver høj kvalitets illustration til en fair pris, og laver mange stilarter, bl.a.3D illustration, animation, storyboards, grafisk facilitering, reklame tegning, tegninger til børn… jeg tegner alt og til rigtigt mange forskellige medier og formål. Derudover laver jeg både håndtegnede illustrationer samt tegninger på computer eller digitale tegninger om man vil. Selvom jeg er freelance illustrator i København, kan jeg sagtens tegne opgaver for folk i hele Danmark, sågar i udlandet – vi tager bare et online møde og sender mails med skitser. Mit mål som illustrator er altid at lave det bedst mulige visuelle resultat, der passer til målgruppen.

Her på siden kan du se mit tidligere illustrations arbejde, du kan også se en ca. pris på illustrations arbejde og læse om hvordan man samarbejder om at få de bedst mulige tegninger til ens projekt..


Freelance illustrator Jakob arbejder i København og Danmark

Illustrerede opgaver af freelance illustrator

Se mine professionelle freelance illustrationsopgaver jeg tidligere har lavet

Pris på illustrationer af tegner og freelance illustrator Jakob i

Hvad koster freelance tegner Jakob i?

Jeg arbejder på timepris – læs mere om det hér og beregn prisen på dit projekt

Sådan samarbejder vi om freelance opgaver

Sådan samarbejder vi hvis du bestiller mig som freelance illustrator – forløb og kommunikation

Freelance illustrator Jakob i

Jeg bor i Hvidovre lige udenfor København, her har jeg mit atelier som jeg arbejder fra. I 2007 blev jeg uddannet illustrator fra University of The Arts i London, og har siden da arbejdet som professionel freelance illustrator. Jeg har løst illustrations opgaver for kunder primært i København og Danmark, men også i USA, England og Sverige. 

• Uddannet illustrator på University of The Arts London

• Kundeliste (uddrag) – Bl.a. Red Ember Boards, Amnesty In Concert, Amnesty International, C-Creative, Digishop, Communication Arts Annual USA, Cambridge University Newspaper, KeeScott Advertising London, John Brown Publishing, Downtown Magazine, Spoiled Milk

Freelance illustrations opgaver

Se hér et udvalg af de opgaver jeg har løst som freelance illustrator. Der er et blandet udvalg af figurdesign, illustrationer til brands og diverse kommunikations illustrationer


Freelance illustrator for CCreative

I samarbejde med det kreative bureau CCreative i København illustrerede jeg logoet for Yvonne Seier Christensen Champagne. Logoet er håndtegnet med akvarel og blyant, og er led i en promoverings kampagne for champagnen.

Forskellige opgaver jeg har tegnet som freelance illustrator

Ovenstående billeder er forskellige illustrationer jeg har lavet som freelance illustrator. Jeg tegner i flere forskellige stilarter – både håndtegnet og digital illustration. Kunderne herover inkluderer bla. Red Ember Boards, Unique Clothes, Communication Arts Annual California og skolen Ordblindeinstituttet i Skovlunde.

Explainer animation til Erhvervsvejledningen

Ovenstående animation er en pitch lavet til Erhvervsvejledningen. Den er et kort lille eksempel på hvorledes en explainer video kunne se ud, når de skulle have produceret information til erhvervs kunder online. Idéen med den er at vise hvorledes man kunne lave en explainer video til emnet “patentering”. Opfinderen kigger ud af vinduet, ser et stjerneskud og tegner sin idé. Explaineren kunne fungere som en “teaser” for at få folk til at klikke ind og hente information fra Erhvervsvejledningens hjemmeside.

Logo animation for webbureau Optimal Design

Ovenover ses en animation, eller et animeret logo, lavet for web- og SEO bureauet Optimal Design. Jeg har også tegnet logoet, som illustrerer hvorledes Optimal Design laver helhedsorienteret webdesign der er hurtigt, funktionelt og yderst SEO venligt, og dermed kan Optimal designs hjemmesider optimeres til at kunne findes på Google.


Se flere freelance illustrationer

Se mange flere illustrationer af freelance illustrator Jakob i. Her er tegneserier, børnebogsillustrationer, tegninger til tøj, tegninger til reklame – der er lavet illustrationer til stort set alle formål. Se dem ved at klikke forneden.

Pris på illustrationer af tegner og freelance illustrator Jakob i

Se illustrations portfolio med blandede stilarter

Børnebogsillustrator tegneserie

Se illustrations portfolio med blandede stilarter

Freelance illustrations opgaver jeg løser


Fantasy illustration af jætte det kører på elektrisk skateboard lavet for firmaet Red Ember Boards

Illustrationer som branding

Jeg tegner illustrationer som støtter op dit brand, og som fungerer som den visuelle pendant til din overordnede kommunikation. Da jeg kan tegne i mange stilarter, kan vi sikkert finde en stil der passer dit brand og dit produkt. Idag flyder nettet, og verden generelt, over med reklamer og info til forbrugeren. Hvis man vil have forbrugerne i tale må man fange deres opmærksomhed og tale til dem i det sprog de taler. ‘The Style is the Message’ således formulerer den franske illustrator gruppe 1-2-3 Klan deres kommunikationsfilosofi. Den tilslutter jeg mig. Godt ‘artwork’ der støtter om om brandet og får det til at skille sig ud, får målgruppen i tale.

• Brug illustrationer for at få din målgruppes opmærksomhed
• Brug illustrationer til at skabe opmærksomhed online – til SoMe kanaler, kampagner etc.
• Brug illustrationer til at skille dig ud fra konkurrenterne – til SoMe kanaler, kampagner etc.

To børn udviklet som characterdesign af illustrator Jakob i

Character design

Som freelance illustrator laver jeg også character design til diverse projekter. Efter at have snakket med kunden tegner jeg en figur der passer til kundens ønsker – vi retter den til og tilpasser den undervejs. Jeg laver figurer til børnebøger, tegneserier, spil, 3-D print…. alt

• Brug illustrationer til at Få skabt en unik, genkendelig figur til dit projekt – hvadenten det er til et computerspil, børneunivers, bog eller hvad dit projekt nu handler om

Freelance illustrator Jakob i kan tegne storyboards

Storyboard

Jeg tegner også storyboards til alverdens projekter. Det være sig til animationer, film, tegneserier, små tegnede striber, børnebøger – storyboards bruges til mange ting.  Det smarte ved storyboards er at man sparer så utrolig meget tid, og dermed penge, hvis man planlægger hele sin optagelse eller historie, via et storyboard først. Hvis alle beslutningerne om produktionen tages hér – jamen så er det bare at eksekvere opgaven bagefter.  Et storyboard tager stilling til historiens narrative fremadskriden, hvordan fortælles historien i billeder? Dernæst tager det stilling til kameravinkler og lyssætning. Jeg kan tegne alle ting ind i storyboardet, så tingene kan ændres inden produktionen bliver sat igang..

• Få lavet et storyboard med kameravinkel, billeder og lyssætning til din film, animation eller historie og spar rigtigt meget tid og penge

Illustrationer til børn af freelance illustrator Jakob i

Illustrationer til børn

Som freelance tegner får jeg mange forskellige henvendelser på illustrationsopgaver og med tiden har jeg kastet mig udi dem. Det har betydet at jeg nu kan tegne rigtigt mange forskellige stilarter – bl.a. til børn.  Som oftest skal tegninger til børn være en anelse mere simple i formgivningen, men det er også et smukt billedmæssigt sprog, hvor man virkelig kan lade idéerne, humoren og fantasien flyde. Jeg har tegnet tegneserier, plakater og børnebøger. 

• Jeg tegner børnebøger, børneplakater, figurer og tegneserier til børn – både med computer illustration og håndtegnet

Få visualiseret din idé af freelance illustrator

Idé visualisering

Illustrationer kan tilføje den skrevne kommunikation en anden dybde og mere opklarende forståelse. De kan også gøre idéer virkelige. For hvordan ville din idé egentlig se ud? Jeg vil gerne hjælpe med at få tankerne frem, og således kan vi afholde et møde hvor jeg kan høre om dit projekt. Under tegneprocessen kan vi være i tæt dialog for at få justeret dine illustrationer, som du ønsker.

• Jeg kan hjælpe med at tegne dine idéer eller gøre dine tanker til virkelighed -om det så er illustrationer til en præsentation, tekst, infografik eller noget andet du skal have visualiseret

Illustration som pitch til explainer video for Erhvervsafdelingen

Animation

Animation er oplagt at få tilføjet til sine illustrationer. Er de tegnet digitalt er det ikke særlig tidskrævende at tilføje lidt bevægelse – som i højere grad vil få ens illustrations arbejde til at skille sig ud online. Jeg tegner i Adobe Illustrator og animerer efterfølgende i After Effects. 

Animation, som medie, har den helt store force at man som firma, både kan få lavet en meget genkendelig stil, som er god for ens branding, samtidig med bevægelse og film fungerer rigtigt godt online.

• Jeg kan hjælpe dig med at lave bl.a. logo animation, explainer videoer, SVG effekter til hjemmesider, SoMe annoncering og kampagner. Jeg blander også animation med videooptagelser


Freelance illustrator pris

Min freelance pris er baseret på min timepris på 335 kr. i timen (inkl. moms). Jeg laver et præcist timeregnskab til hver opgave, så er du som kunde interesseret i at få en helt præcis regning, kan jeg vedlægge timeregnskabet. 

Illustrations priser afhænger af tiden

Grundlæggende er prisen for illustrationer afhængig af tiden. Tiden er afhængig af hvor detaljeret illustrationerne er, stilen, og hvor mange rettelser kunden har.

Pris eksempler på illustrationer

Pris 1 character design

1 character design inkl. kundens rettelser koster ca. 3.350 kr. (inkl. moms)

Prisen er inklusivet gratis opstartsmøde og scanning

Pris 1 stor illustration

1 stor, håndtegnet illustration (flere figurer og baggrund på tegningen) koster ca. 4.980 kr. (inkl. moms)

Prisen er med opstartsmøde, indscanning og retouchering i Photoshop

Pris 5 små illustrationer

5 mindre illustrationer (en figur på tegningen, ingen baggrund) farvelagt på computer koster ca. 7.705,00 kr. (inkl. moms)

Prisen er inkl. opstartsmøde, indscanning og retouchering i Photoshop.


Beregn din pris for freelance illustrator arbejde

Som tidligere nævnt er prisen afhængig af tiden som er afhængig af projektet. Klik forneden og prøv min prisberegner – så kan du beregne en vejledende pris på netop dit projekt.  Vær opmærksom på prisen er vejledende og vær opmærksom på at computerillustrationer er dyrere end i prisberegneren.


Freelance illustrator bor i København – arbejder i hele danmark

Jeg arbejder fra mit værksted og skrivebord i Hvidovre lige udenfor København. Således er det nemt for os at mødes fysisk, hvis du bor i Storkøbenhavns området. 

Bor du udenfor Storkøbenhavn kan vi afholde de indledende møder via et online video møde hvor jeg sender dig et link, du bare skal klikke på. Derudover kan vi snakke sammen i telefonen eller skrives ved på mail.

Når illustrationerne er færdige kan jeg sende dem til dig på mail, og har du bestilt håndtegnet arbejde sender jeg det bare til dig med posten. 

Freelance illustrator Jakob i arbejder i hele Danmark

Bor du ikke i Storkøbenhavn afholder vi online videomøder, og jeg sender illustrationsfilerne på mail og håndtegnede illustrationer med posten


Sådan samarbejder vi

Møde

Vi afholder et eller flere indledende møder. Vi kan afholde både online video møder og fysiske. Begge dele er fint med mig.

Det formelle

Kan jeg løse din illustrations opgave, laver vi en kontrakt på opgaven og dens omfang inkl. deadlines. Derefter bliver du booket i min kalender og jeg tegner illustrationerne.

Opgaven tegnes

Imens jeg tegner opgaven vil du løbende modtage skitser på mail som du kan tage stilling til – alt efter hvad vi har aftalt i forhold til din opgave

Tegninger sendes

Når du har godkendt de endelige illustrationer, er opgaven færdig. Jeg sender illustrationer på mail og med posten, hvis du ønsker dette.

Se illustrations portfolio eller beregn pris på dit projekt

Professionel tegner illustrator Jakob i bor i København

Se alle freelance illustrator Jakob i’s tegninger

Børnebogs illustrator viser sine skitser inden bogen bliver rentegnet

Beregn pris på dit illustrations projekt


Forside / Illustrationer / Børnebogsillustrationer / Digitale illustrationer / Samarbejde