FREELANCE ILLUSTRATOR KØBENHAVN OG DANMARK - JAKOB i

Freelance illustrator Jakob i er bosiddende Hvidovre, men tegner for kunder i København og i resten af Danmark. Det er nemt at servicere illustrations kunder i hele landet via digitale hjælpemidler til møder, og illustrationerne kan altid sendes via mail når de er færdige. Som freelance illustrator har jeg arbejdet hjemmefra, men illustreret til kunder i hele Danmark, men også til firmaer i USA og England. Skal du have tegnet illustrationer og bor i København kan vi mødes, og ellers kan vi afholde et online møde – og jeg kan stadig løse illustrations opgaven. Læs her på siden om freelance priser, samarbejde og se eksempler på illustrations opgaver.

Illustrations opgaver af freelance tegner

Illustrationer af professionel tegner og illustrator Jakob i

Se mine professionelle freelance illlustratonsopgaver

Hvad koster freelance illustrator Jakob i?

Jeg arbejder på timepris – læs mere om det hér og beregn prisen på dit projekt

Sådan samarbejder vi om din freelance opgave

Børnebogsillustrationer Milo

Sådan samarbejder vi hvis du bestiller mig som freelance illustrator 

Freelance illustrator Jakob i

billedkunstner tegner og illustrator Jakob i fra København

Freelance tegner Jakob i

Jeg bor i Hvidovre lige udenfor København, her har jeg mit atelier som jer arbejder fra. I 2007 blev jeg uddannet illustrator fra University of The Arts i London, og har siden da arbejdet som professionel freelance illustrator. 

Jeg har løst illustrations opgaver for kunder primært i København og Danmark, men også i USA, England og Sverige. 

CV og kundeliste

Freelance illustrations opgaver

Se hér et udvalg af de opgaver jeg har løst som freelance illustrator. Der er et blandet udvalg af figurdesign, illustrationer til brands og diverse kommunikations illustrationer.

Freelance illustrator for CCreative i København

Tegner og illustrator Jakob i er med i video for Yvonne Seier Christensen champagne
Afspil video

I samarbejde med det kreative bureau CCreative i København illustrerede jeg logoet for Yvonne Seier Christensen Champagne. Logoet er håndtegnet med akvarel og blyant, og er led i en promoverings kampagne for champagnen.

Forskellige opgaver jeg har tegnet som freelance illustrator

Red Ember Boards

Som supplement til Red Embers fantastiske elektroniske boards tegnede jeg en stor illustration til promovering af nyt board.

Figurdesign til privat kunde

Character design til en privat kunde der ønskede sig visualisering af figur. Jeg tegnede flere forskellige forslag til idéen.

Til forskningsrapport

Illustration af hjertets to betydninger bestilt til forskningsrapport – den fysiologiske og den følelsesmæssige funktion. 

Communication Arts Annual

Til temaet ‘Heads’ illustrerede jeg en reklameannonce i Communication Arts Annual for mit amerikanske agentur.

Design til Unique Clothes

Design til tøjmærket Unique Clothes hvor kunder kan bestille deres eget unikke design af forskellige kunstnere.

Plakat til Lille Kulturnat

Til kulturnatten i København for børn, ‘Lille Kulturnat’, tegnede jeg en plakat til kunstgaden Rørholmsgades events.

Tegneserie til Børnevænget

Til den integrerede institution i København, Børnevænget, tegnede jeg en tegneserie, som skulle illustrere den gode adfærd.

Illustration til børnebog

En børnebogsforfatter bad mig illustrere en tegning, han skulle bruge som vedlæg til sin historie om Milo og hans magiske jordklode.

Miljø illustration

Denne illustration er lavet på eget initiativ og illustrerer forskellige arters og planters betydning for økosystemet.

Realisme illustration

Illustration lavet i en realistisk stil der fungerer som et personligt portræt af en yngre kvinde.

Logo animation

Logo tegnet og animeret for web- og SEO bureau Optimal Design. Logoet er først blevet tegnet i illustrator og dernæst animeret i After Effects. 

Se alt mit arbejde som freelance animator og illustrator ved et klikke herunder

Se flere freelance illustrationer

Se illustrationer i en mere voksen stilart…

Se illustrationer til børn og børnebøger…

Freelance illustrations opgaver jeg løser

Illustrationer som branding

Jeg tegner illustrationer som støtter op dit brand, og som fungerer som den visuelle pendant til din overordnede kommunikation. Da jeg kan tegne i mange stilarter, kan vi sikkert finde en stil der passer dit brand og dit produkt. 

Idag flyder nettet, og verden generelt, over med reklamer og info til forbrugeren. Hvis man vil have forbrugerne i tale må man fange deres opmærksomhed og tale til dem i det sprog de taler. 

‘The Style is the Message’ således formulerer den franske illustrator gruppe 1-2-3 Klan deres kommunikationsfilosofi. Den tilslutter jeg mig. Godt ‘artwork’ der støtter om om brandet og får det til at skille sig ud, får målgruppen i tale.

Fantasy illustration af jætte det kører på elektrisk skateboard lavet for firmaet Red Ember Boards

Illustreret univers til Red Ember Boards. Billederne kan bruges til markedsføring på tværs af platforme

To børn udviklet som characterdesign af illustrator Jakob i

Character design til privat kunde

Character design

Som freelance illustrator laver jeg også character design til diverse projekter. Efter at have snakket med kunden tegner jeg en figur der passer til kundens ønsker – vi retter den til og tilpasser den undervejs.

Jeg laver figurer til børnebøger, tegneserier, spil, 3-D print…. alt.

Storyboard

Jeg tegner også storyboards til alverdens projekter. Det være sig til animationer, film, tegneserier, små tegnede striber, børnebøger – storyboards bruges til mange ting. 

Det smarte ved storyboards er at man sparer så utrolig meget tid, og dermed penge, hvis man planlægger hele sin optagelse eller historie, via et storyboard først. Hvis alle beslutningerne om produktionen tages hér – jamen så er det bare at eksekvere opgaven bagefter. 

Et storyboard tager stilling til historiens narrative fremadskriden, hvordan fortælles historien i billeder? Dernæst tager det stilling til kameravinkler og lyssætning. Jeg kan tegne alle ting ind i storyboardet, så tingene kan ændres inden produktionen bliver sat igang.

Storyboard til animation for reklamebureau

Illustrationer til børn af freelance illustrator Jakob i

Illustration som skitse til vægmaleri for børnene på Ordblinde Instituttet i Skovlunde

Illustrationer til børn

Som freelance tegner får jeg mange forskellige henvendelser på illustrationsopgaver og med tiden har jeg kastet mig udi dem. Det har betydet at jeg nu kan tegne rigtigt mange forskellige stilarter – bl.a. til børn. 

Som oftest skal tegninger til børn være en anelse mere simple i formgivningen, men det er også et smukt billedmæssigt sprog, hvor man virkelig kan lade idéerne, humoren og fantasien flyde. Jeg har tegnet tegneserier, plakater og børnebøger. 

Idé visualisering

Illustrationer kan tilføje den skrevne kommunikation en anden dybde og mere opklarende forståelse. De kan også gøre idéer virkelige. For hvordan ville din idé egentlig se ud? 

Jeg vil gerne hjælpe med at få tankerne frem, og således kan vi afholde et møde hvor jeg kan høre om dit projekt. Under tegneprocessen kan vi være i tæt dialog for at få justeret dine illustrationer, som du ønsker. 

Få visualiseret din idé af freelance illustrator

Skitser til plakat til støtte for flygtningebørnene på Sjælsmark

Freelance illustrator pris

Min freelance pris er baseret på min timepris på 249 kr. i timen (inkl. moms). Jeg laver et præcist timeregnskab til hver opgave, så er du som kunde interesseret i at få en helt præcis regning, kan jeg vedlægge timeregnskabet. 

Grundlæggende er prisen for illustrationer afhængig af tiden. Tiden er afhængig af hvor detaljeret illustrationerne er, stilen, og hvor mange rettelser kunden har. 

Pris eksempler på illustrationer

Pris 1 character design

Pris 1 stor illustration

Pris 5 små illustrationer

Beregn din pris for freelance illustrator arbejde

Som tidligere nævnt er prisen afhængig af tiden som er afhængig af projektet. Klik forneden og prøv min prisberegner – så kan du beregne en vejledende pris på netop dit projekt. 

Vær opmærksom på prisen er vejledende og vær opmærksom på at computerillustrationer er dyrere end i prisberegneren.

Freelance illustrator bor i København - arbejder i hele danmark

Jeg arbejder fra mit værksted og skrivebord i Hvidovre lige udenfor København. Således er det nemt for os at mødes fysisk, hvis du bor i Storkøbenhavns området. 

Bor du udenfor Storkøbenhavn kan vi afholde de indledende møder via et online video møde hvor jeg sender dig et link, du bare skal klikke på. Derudover kan vi snakke sammen i telefonen eller skrives ved på mail.

Når illustrationerne er færdige kan jeg sende dem til dig på mail, og har du bestilt håndtegnet arbejde sender jeg det bare til dig med posten. 

Freelance illustrator Jakob i arbejder i hele Danmark

Bor du ikke i Storkøbenhavn afholder vi online videomøder, og jeg sender illustrationsfilerne på mail og håndtegnede illustrationer med posten

Sådan samarbejder vi

Møde

Det formelle

Opgaven tegnes

Illustrationer sendes

Kontakt freelance illustrator Jakob i - og få et tilbud

billedkunstner tegner og illustrator Jakob i fra København

Skal vi snakke om en opgave eller en idé du har, har du spørgsmål eller noget helt tredje – så kontakt mig venligst for et uforpligtende snak. 

Du kan både skrive til min mail eller ringe til mig. Vi kan også lave en aftale og mødes hvis du er mere interesseret i det. 

Jeg udregner også gerne et mere præcist tilbud på din opgave eller tegner en gratis prøveillustration. 

Se illustrations portfolio eller beregn pris på dit projekt

Se alle freelance illustrator Jakob i’s tegninger

Beregn pris på dit illustrations projekt

Del siden...