TEGNINGER AF PROFESSIONEL ILLUSTRATOR JAKOB i


Tegninger og illustrationsarbejde af professionel tegner Jakob i. Tegninger til børnebøger og plakater til børn, samt illustrationer til t-shirts, skate firmaer og bøger. Jeg tegner i mange forskellige stilarter lige fra character tegning til realisme. Derudover laver jeg både computer illustrationer og håndtegnede originaler. Som tegner har jeg arbejdet freelance for kunder i snart 20 år – så jeg er vant til at illustrere til forskellige målgrupper, overholde budgetter og deadlines.

Se mit portfolio af forskellige slags illustrationer herunder, samt nyheder om mine sidste projekter.

“I can’t decide whether Jakob Ingvorsens work should be in an independent magazine or on a gallery wall. His work is breathtaking, a mix of classical painting and street style. Whatever the case – the man has style!”

– Illustrophile, illustrationsblog

Nyheder – tegninger

Her kan du læse om mine seneste illustrations opgaver. Jeg holder løbende sektionen opdateret med tegninger og beskrivelser af mine projekter og kunder.

3D illustration af interiør til badeværelses design

Illustration lavet på eget initiativ. Jeg arbejder også som 3D tegner og modellerer, designer og lyssætter i 3D programmet Blender. Disse typer tegninger kan være rigtigt gode til at visualisere produkter eller designs med.


Tegneserie forside som bryllupsgave

Jeg blev spurgt om jeg ikke havde lyst til at lave en helt speciel bryllupsgave til en familie i Brøndby. Det havde jeg – så jeg endte med at tegne en stor tegneserieplakat, baseret på brudeparrets liv, deres første møde, ferie, bryllup og liv med barn. Plakaten bestod af i alt 5 tegninger i varierende størrelse sat sammen som en forside med titlen ‘Helte’.


Graffiti maleri og tegninger til Ordblindeinstituttet

Tegninger og malerier til Ordblindeinstituttet i Skovlunde. De kontaktede mig fra skolen for at høre om jeg ville dekorere deres skole. Det ville jeg godt og jeg to udgangspunkt i alle de kendte skuespillere og kreative mennesker der har haft succes i livet selvom de var ordblinde.


Tegning til Red Ember elektriske boards

Illustration til branding af Red Ember Boards enormt flotte elektriske skateboards. Tegningen skulle tage udgangspunkt i det nordiske univers og centralt i billedet skulle være jætten, som skaber disse smukke, høj kvalitets elektriske long boards. En rigtig spændende tegning at lave til et interessant produkt.


Tegninger til børnebogen “Leo’s First Day at The Blue Scool by The Sea”

Til Randi Cohens Jensens børnebog, Leo’s First Day at The Blue School by The Sea, har jeg tegnet alle illustrationerne. Det er en fin historie om den svære første skoledag, om hvordan den kan gå helt galt og så alligevel ende lykkeligt. Klik forneden og se flere tegninger fra bogen.

Skal din idé tegnes og have liv?

Tegninger skaber signalværdi, farve og vitalitet til din tekst, dit magasin eller dit pladecover.

Det forlænger det du laver som forfatter, iværksætter, musiker eller … og skaber en mere fuldendt helhed for dit projekt med et illustreret univers. Har du en idé du vil snakke om, så kan du bare kontakte mig til en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig med mit illustrations arbejde.

Kontakt mig endelig for en hel uforpligtende snak og tegninger til dit projekt og din målgruppe.

Kan du lide mine tegninger? Del dem hér –

Del mine illustrationer og tegninger på dine sociale medier. Er der noget du kan lide? Kommentarer og feedback modtages gerne.


Forside / Illustrationer til bøger, brands og andet / Børnebogsillustrationer / Samarbejde / Priser