Illustration

Hér kan du se tegninger af professionel illustrator Jakob i. Du kan både se illustrationer til børnebøger og til magasiner og bøger for voksne.I can’t decide whether Jakob Ingvorsens work should be in an independent magazine or on a gallery wall. His work is breathtaking, a mix of classical painting and street style. Whatever the case – the man has style!

Illustrophile, illustration blog

Nyheder – illustration

Tegninger Leos first day at the blue school by the sea

Leo’s First Day at the Blue School by the Sea

Så udkom min børnebog endelig. Jeg har lavet tegninger til Randi Jensen Cohens fortælling om Leo’s første skoledag. Det er en god fortælling om det at starte i skole, at overvinde sig selv og få nye venskaber. Den er inspireret af den internationale skole i Nordhavn, hvor Randis sønner selv går. Jeg kan varmt anbefale at læse denne rare fortælling.

Du kan klikke hér for at se hele bogen og alle dens tegninger.


Samarbejde med illustrations agenturet Directory of Illustration i USA

Igen i år samarbejder jeg Directory of Illustration, baseret i Californien. Agenturet promoverer mit arbejde, både illustrationer og kunst, i USA og resten af verden. Det er en fornøjelse og ære at være med på holdet.

Du kan se mit portfolie hos DI ved at klikke hér


Tegninger på Instagram

Hvis du har lyst til at følge mit illustrations arbejde på Instagram, kan du se mine seneste opdateringer herunder. Du kan også klikke ind og følge mig, hvis du har lyst. Min Instagram indeholder indledende skitser, færdige værker, kunst, tegninger….. alt muligt!


Skal din idé have liv?

Tegninger skaber signalværdi, farve og vitalitet til din tekst, dit magasin eller dit pladecover.

Det forlænger det du laver som forfatter, og skaber en mere fuldendt helhed for dine læsere. Har du et projekt du vil snakke om, så kan du bare kontakte mig til en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig med mit illustrations arbejde.

Skriv venligst til mail@jakob-i.com


Tilbage til forsiden / Børnebogs illustration / Ilustrationer til magasiner, bøger og andet

Del siden...