Træ relieffer

På denne side ses en af de kunst medier jeg også udtrykker mig i – træ relieffer. Disse er skåret ud i træplader med stemmejern, trækøller og knive. Som oftest malet også med akryl maling.

Et relief er et gammelt håndværk, men samtidig en meget original måde at få væg dekoration på. Træet giver med sin struktur og grove stoflighed et smukt og moderne udtryk. Man kan se årerne og detaljer i træet. Disse egenskaber gør det til en meget unik for væg udsmykning.

Kunst med mening

Ligesom mine andre kunstgenstande, bærer mine relieffer også på fortællinger. Min kunst kommunikerer altid, og fortæller altid historier. Det kan således være personlige beretninger, mere almene fortællinger eller holdninger. Se forneden på de forskellige relieffer hvilke temaer og historier det enkelte relief gemmer på.


Serien ‘Fødsel’

Denne serie er inspireret af min søns fødsel. De fire billeder kan både fungere hver for sig, men er også hver især led i en fortælling om hans kommen til verden. De har en kronologisk rækkefølge, så det første billede er den første del af fortællingen, det andet billede er anden del osv.

Klik på hver enkelt billede for at se en nærmere beskrivelse af historien.


Relieffer til salg online

Har du interesse i at købe relieffer til hjemmet, kan du finde alle mine værker til salg i min webshop.

Klik hér for at komme til webshop


Fremvisning af relief

Hvis der er én eller flere relieffer du er interesseret i at se i levende live, så skal du være velkommen til at skrive til mig, og så får du en fremvisning i mit atelier. Det er en stor beslutning at købe et stykke kunst, og man vil som regel gerne se værket rigtigt, inden man beslutter sig for om det er noget man har lyst til at investere i. Derfor er det ganske uforpligtende at kigge forbi og se udvalget. Det er der mange der gør.

Skriv til mig på mail@jakob-i.com for at lave en aftale.


Tilbage til forsiden / Maleri / Skulptur / Kunst tryk / Graffiti Kunst