Skulptur

På denne side ses mit udvalg af skulpturer, som jeg udarbejder i primært ler og beton. Ligesom al min anden kunst, gemmer der sig små historier bag hver enkelt figur – inspirationen kommer jo altid et sted fra – og mine skulpturer fortæller altid en historie. Således kan der hér ses værker med mening og holdninger.

Nogle af de viste værker er lavet i en bestemt serie eller med et bestemt tema. Yderligere kan man se ved hver enkel skulptur om den er til salg eller om den allerede er solgt.


Skulptur serien ‘Fødsel’

Denne series inspiration er hentet ved min søns fødsel. Således fortæller figurerne historier om den psykologisk udvikling, der sker hos manden og kvinden når et lille barn kommer til verden. Hver skulptur fortæller en lille del af den store fortælling om fødslen.

‘Beskytteren’

Er der noget smukkere end når den gravide kvinde begynder at beskytte sit barn allerede inden det er født. Allerede dér er hun moder.


‘Urban Daddy’

Skulptur af en moderne urban far. Med beenie, skjorte og solbriller. Man kan både være en kærlig, sød far og samtidig ung indeni.


‘Kvinden’

Et skulptur portræt af en kvinde før livet med børn og før graviditeten. Hendes hår er sat op og hun har kjole på – på vej ud for at mødes med sine veninder.


Skulpturer til salg online

Har du interesse i at købe skulpturer til hjemmet, kan du finde alle mine skulpturer til salg i min webshop.

Klik hér for at komme til webshop


Fremvisning af skulptur

Hvis der er én eller flere skulpturer du er interesseret i at se i levende live, så skal du være velkommen til at skrive til mig og så får du en fremvisning i mit atelier.

Skriv til mig på mail@jakob-i.com for at lave en aftale.


Tilbage til forsiden / Maleri / Træ relieffer / Kunst tryk / Graffiti Kunst