Moderne kunst København

Moderne kunst københavn. Her sés malerier, skulpturer, trærelieffer og kunst tryk, som jeg laver. Alle mine forskellige værker fremstilles i mit atelier og udstilles ofte i København og omegn.


Min inspiration

Netop København og byen er en evig inspiration i min kunst. Jeg elsker graffiti og vægmaleri, som der er meget af på Vesterbro hvor jeg kommer dagligt. De mange mennesker, deres gøremål og de mange forskellige liv byen rummer er inspirerende for mig, og kan ses i min kunst.

Af mere kunstneriske inspirationer kan nævnes de tyske ekspressionister, såsom Kirchner og Nolde. Deres ekspressive træsnit fra 20’ernes Tyskland er jeg meget inspireret af i forhold til mine egne kunsttryk. Ekspressionisterne arbejde med øjeblikkeligt at tegne det de følte, og var i opposition til den mere klassiske malerskole. Læs mere om ekspressionismen hér.

I forhold til mine malerier er jeg inspireret af street art, afrikansk kunst, maleren Basquait og den amerikanske maler Dave Kinsey. Jeg blander mange stilarter sammen, og leger med mediet.

Mine skulpturer er meget inspireret af afrikansk kunst, men er dog lavet i helt andre materialer. Jeg fremstiller dem i ler og beton. Hér søger jeg at skabe et originalt, moderne udtryk, som er lidt råt og kantet i det. Jeg maler dem med graffiti og akrylmaling eller laver effekter i dem ved at afsyre dem.

Se flere skulpturer hér.

Moderne kunst København skulptur
Moderne kunst København – skulpturer

Jeg elsker for det første at lave kunst. Det har jeg altid gjort. Lige siden jeg var en lille dreng har jeg tegnet og malet. Men jeg søger at lave en så original kunst som muligt. Kunst der skiller sig ud, og fortæller historier til omverden. Noget helt unikt.


Udstillinger

Udstilling i GalArtery Frederiksberg

Jeg udstiller ofte min kunst. Således har jeg medvirket på kunstmesserne Kunst For Alle i Lokomotivværkstedet i København, på Hillerød Kunstmesse og på CPH ArtSpace. Derudover har jeg også udstillet på Gallery Chi Chi Potter på Gothersgade, Galleriet i Classens gade og GalArtery på Frederiksberg.

Derudover har jeg udstillet i London, hvor jeg er uddannet tegner ved University of The Arts London.

For nyligt medvirkede jeg i en udstilling hos Gallery Sapere Aude ved Glyptoteket – se dem hér.


Se mere moderne kunst

Jeg laver kunst i mange forskellige medier – træsnit, maleri, skulpturer og …

Se flere af mine værker ved at klikke forneden.

Se moderne kunst København


Fra skrivebord til færdigt kunstværk

Har du lyst til at besøge mit atelier og se hvordan de indledende idéer og skitser udvikler sig til skulpturer, malerier og tegninger?

Du skal være velkommen til at besøge mig i mit atelier i Hvidovre lige udenfor København. Skriv til mig på mail@jakob-i.com så laver vi en aftale.


Tilbage til forsiden / kunst / malerier / skulpturer

Del siden...