MALERIER TIL SALG - JAKOB i

Malerier til salg af multikunstner Jakob i. Moderne malerier fra flere forskellige stilperioder s√¶lges h√©r. Der er malerier til salg som er inspireret af realisme, pop art, ekspressionisme og tegneserier. K√łb et maleri i den stil du foretr√¶kker. Alle billeder er lavet af billedkunstner Jakob i fra K√łbenhavn.¬†

Kunst med mening fortællinger budskab

Min kunst er mere end bare noget der er pænt. Kunsten er fortællinger om den verden vi lever i. Min kunst er tanker, holdninger og budskaber. Kunst skal give mening.

– Billedkunstner Jakob i

Billedkunstner Jakob i

Bestil dit eget maleri. Malerier laves på bestilling.

Hvordan vil et maleri se ud på din væg? Se det hér. 

Jakob i er uddannet kunstner i London. Læs mere hér.

Malerier til salg

Se og k√łb malerier fra Jakob i’s forskellige stilperioder. L√¶s om hver enkelt serie og hver enkelt v√¶rk h√©r. Se udfra hvert afsnit om malerierne er solgte eller om der er malerier til salg.

Malerier med realisme inspiration

Maleri serien 'Pas p√• milj√łet'

I denne maleriserie filosoferes over hvorledes vi kan f√• vores klode ren igen. F√• renset, ryddet op og hvad der ellers skal til f√łrend vi kan leve bedre i balance med naturen og dyrelivet. Vi kan alle g√łre en forskel hvis vi forst√•r at vi er n√łdt til at g√łre noget nu – for vores b√łrns og klodens skyld. B√łrnene skal bo her n√•r vi er v√¶k.

Tidligere
Næste

‘Naturfilosofien skal tilbage’
Oliemaleri på lærred, 100 x 70 cm, 7.999 kr.

Vores verden har brug for at lade os inspirere af de gamle naturfolk Рvi skal forstå og leve i pagt med naturen. Vi er selv naturen, På billedet stormer indianeren fremad og med hans viden og indsigt blomstrer naturen og dyrelivet folder sig ud. Lad os tage ved lære af naturfolket.

‘L√¶r af historien’
Oliemaleri på lærred, 70 x 90 cm, SOLGT

For at leve bedre i balance med naturen m√• vi l√¶re af historien. P√• billedet ligger den viden vi skal bruge fra historien i form af stavlen af b√łger og ud af den vokser blomster og dyreliv.

‘Petrini – Godfather of slowfood’
Oliemaleri på lærred, 70 x 100 cm, 6.999 kr.

1/3 del af vores mad i den vestlige verden g√•r til spilde. At spise meget k√łd betyder stor CO2 udledning. Den italienske kok Marco Petrini opfandt begrebet slowfood – en mere √łkonomisk ansvarlig og √łkologisk b√¶redygtig madfilosofi. Han sagde spis lokalt, spis s√¶sonbaseret og spis rigtig dejlig mad.

‘Re-think living’
Oliemaleri på lærred, 90 x 70 cm, SOLGT

De unge generationer skal arve kloden. Det er vores ansvar at lære dem om hvorledes man behandler den så den holder i lang tid. Vi må tænke os om, ændre vores vaner og oplyse de unge, så de kan leve i bedre balance med naturen.

"Jeg kan ikke bestemme mig for om Jakob i's arbejde h√łrer bedst hjemme i et undergrundsmagasin eller p√• en galleriv√¶g. Hans kunst tager √•ndedr√¶ttet fra dig, et miks af klassiske maleteknikker og street art. Ligegyldigt hvad - manden har stil !"

Illustrophile, kunst blog

Malerier til salg i serien 'K√łbenhavn'

Maleri serien er en hyldest til K√łbenhavn, og pr√łver at fange alle de dejlige og smukke ting ved byen. Alt fra k√¶rlighed, livet i parkerne, for√•ret og mangfoldigheden. I denne serie er der mange solgte v√¶rker men der er stadig enkelte malerier til salg.

Tidligere
Næste

‘Ung k√¶rlighed’
Oliemaleri på lærred, 90 x 90 cm, SOLGT

K√łbenhavn om for√•ret er helt speciel. Alle myldrer ud fra deres vinterhi i de m√łrke lejligheder. Folk griller i F√¶lledparken, griner og smiler igen. Folk m√łder hinanden, og i for√•rets rus opst√•r k√¶rligheden.

‘Kulturens opgang’
Oliemaleri på lærred, 100 x 140 cm, SOLGT

Billedet viser en hel unik trappeopgang for dansk kulturliv. Opgangen p√• Christiania f√łrer b√•de op til spillestedet Loppen og til Stadens Museum for kunst. En opgang der har haft stor betydning for den mindre kunstneres vej til at pr√¶ge dansk kulturliv.

‘For√•r i parken’
Oliemaleri på lærred, 35 x 45 cm, SOLGT

K√łbenhavn er s√• l√¶kker i for√•ret. Folk m√łdes i parkerne og f√•r sig en √łl og et grin. N√¶tterne er lyse og man kan hygge indtil midnat.

‘Fristedet’
Oliemaleri på lærred, 50 x 70 cm, SOLGT

Maleriet hylder de frie steder i K√łbenhavn som for eksempel Christiania hvor folk lever alternativt og med andre v√¶rdier og id√©er om livet. Der skal v√¶re rum for mangfoldigheden.¬†

‘Mangfoldighed’
Oliemaleri på lærred, 50 x 60 cm, 4.999 kr.

Billedet hylder den K√łbenhavnske √•nd hvori mangfoldigheden trives og der er plads til alle slags mennesker. Det er smukt og det skal vi v√¶re stolte af.

‘Kysset’
Oliemaleri på lærred, 100 x 70 cm, SOLGT

Et kys i en af byens mange snævre gader en lang sommernat. 

‘P√• broen’
Oliemaleri på papir, 29,7 x 42 cm, SOLGT

Dronning Louises Bro er blevet samlingspunkt for byens ‘b√łrn’. Om eftermiddagen kan man snuppe en kaffe i solskinnet, og aftenen en √łl under stjernene. Her er altid liv.

‘Strandgolf’
Oliemaleri på papir, 42 x 29,7 cm, SOLGT

Amager Strandpark er en af K√łbenhavns nye bydele. En lang, lang l√¶kker strand i byen med plads til bl.a. et slag strandgolf.

‘Istid’
Oliemaleri på papir, 42 x 29,7 cm, 2.499 kr.

En kvinde nyder sommeren, solskinnet og parken og snupper sig den klassiske K√łbenhavner stang under parkens tr√¶er.

‘Gemmestedet’
Oliemaleri på papir, 42 x 29,7 cm, SOLGT

Der er sm√• gemte steder overalt i K√łbenhavn. Midt i byen ligger Ballonparken p√• Islands Brygge kun 10 min. v√¶k fra R√•dhuspladsen. Stedet er fantastisk kig ind i en alternativ, social bykultur.

‘Sort k√¶rlighed’
Oliemaleri på lærred, 50 x 60 cm, 2.499 kr.

Hvad ville kulturlivet være uden punken? Vi kan alle takke Sort Sol og Michael Strunge for at have rykket grænserne for den danske samtidskunst. Det skal der stadig være plads til i byen.

Se et maleri derhjemme eller k√łb maleri

Se et maleri derhjemme

Lån maleriet med hjem

K√łb maleri

Malerier til salg med blandede temaer

Malerierne herunder er malerier der er lavet p√• forskellige tidspunkter i l√łbet af Jakob i’s kunstneriske virke. De har forskellige fort√¶llinger som naturligvis kan l√¶ses under dem. Se udfra billederne om der stadig er malerier til salg.

‘Askepot’
Oliemaleri på lærred, 120 x 90 cm, SOLGT

Et lille eventyr om en ung storbykvinde. Hun sminker sig og g√łr sig klar til at m√łde k√¶rligheden ude i byen.

‘En over dem alle’
Oliemaleri på lærred, 140 x 200 cm, 12.999 kr.

Billedet symboliserer den moderne gud, sportsidolet. I et kapitalistisk samfund, hvor uddannelse koster mange penge, er sport vejen til et succesfuldt liv. Sportsidoler er idag h√łjt betalte globale brands.¬†

‘Star Flash’
Oliemaleri på lærred, 140 x 200 cm, 12.999 kr.

En kommentar til populær kulturen, reality stjerner og medie eksponering. Reality stjerner lever af at vise deres privatliv. Hvor går grænsen?

‘Glitter Sweet Fantasies I’
Oliemaleri på lærred, 90 x 140 cm, 7.999 kr.

Pigen st√•r foran spejlet og dr√łmmer om at blive en dygtig sangerinde. Trappen i baggrunden illustrerer den lange vej hun skal g√• for at n√• sine dr√łmme.

‘Glitter Sweet Fantasies II’
Oliemaleri på lærred, 120 x 90 cm, 7.999 kr.

Amager Strandpark er en af K√łbenhavns nye bydele. En lang, lang l√¶kker strand i byen med plads til bl.a. et slag strandgolf.

‘Mithras var her… engang’
Oliemaleri på lærred, 120 x 90 cm, SOLGT

Et billede malet over den græske myte om guden Mithras sat ind i en moderne kontekst. Mithras har spredt uendelig kreativitet udover landet med tyrens blod. En samfundskritisk kommentar.

‘New Settlers’
Oliemaleri på lærred, 80 x 120 cm, SOLGT

Vi m√• forst√• at hj√¶lper vi flygtninge og tager dem til os i vores land, skal vi s√łrge for at give dem de bedst mulige levevilk√•r og betingelser for at blive aktive borgere i vores samfund.

‘Monster’
Oliemaleri på lærred, 25 x 30cm, 3.499 kr.

Et billede p√• f√łlelsen ‘nok er nok’

‘Respect Nature’
Oliemaleri på lærred, 40 x 50 cm, 3.499 kr.

Portræt af Sitting Bull som skal minde os om balancen mellem naturen og mennesket. Vi skal tage ved lære af naturfolket, respektere naturen og forstå den skal give evigt liv.

‘En ny lejer i paradis’
Akrylmaleri på lærred, 80 x 120 cm, 6.999 kr.

Andy Warhol sagde at i fremtiden vil alle blive ber√łmte i 15 minutter – han fik ret. P√• dette billede er det wrestleren der har sit √łjeblik.

‘Den moderne Venus’
Akrylmaleri på lærred, 80 x 120 cm, SOLGT

Et billede malet over den romerske gudinde Venus. Hvordan ville kærlighedsgudinden se ud idag?

‘Dewey’
Akryl og aerosol på lærred, 80 x 120 cm, SOLGT

Et portr√¶t af verdens f√łrste klonede rensdyr ‘Dewey’. Rent videnskabeligt er det et mesterstykke, rent etisk er det i en gr√•zone. ‘Dewey’ blev klonet med DNA fra af et d√łdt rensdyr i Texas i 2003.

Bestil maleri

Jakob i har lavet flere malerier på bestilling. Har du et motiv, et helt specielt billede i hovedet eller en hel tredje idé Рså kan du få lavet den til et helt unikt kunstværk. Skabt specielt til dig.

Malerier til salg i figurativ ekspressiv stil

Disse malerier er malet i en rå og figurativ stil inspireret af street art og den amerikanske maler Basquiat. Ligesom de andre malerier på siden bærer de masser af fortællinger. 

‘Daddy’
Akrylmaleri på lærred, 110 x 110 cm, 6.999 kr.

Maleri der besk√¶ftiger sig med det at blive far. En oplevelse der vender alt p√• hovedet. Billedet fors√łger at skildre denne forandring.¬†

‘Mother’
Akrylmaleri på lærred, 110 x 110 cm, 6.999 kr.

Hvad vil det sige at blive mor? Billedet pr√łver at vise forskellene p√• godt og p√• ondt. B√łrn er en gave og kvindes forandring er smuk.

Tegneserie inspirerede malerier til salg

Malerierne herunder er malet med inspiration i tegneserier. De har den karakteristiske sorte streg og formerne og er i levende farver. Inspireret af den amerikanske maler Roy Lichtenstein.

‘Uneven odds’
Akryl og aerosol på lærred, 130 x 97 cm, 4.999 kr

I Danmark siger man alle har lige muligheder for at skabe sig et lykkeligt liv. Og vi er ogs√• kommet utroligt langt set i et st√łrre perspektiv. Men alle mennesker er ikke f√łdt med samme vilk√•r. Vi g√łr hvad vi kan for at udligne denne ulighed.

‘Quitting or Staying?’
Oliemaleri på lærred, 100 x 140 cm, 5.999 kr.

Ind imellem er livet en kamp og man kan m√łde s√• meget modstand at man f√•r lyst til at st√• af. Omvendt kan det g√łre dig st√¶rkere og give dig styrken til at forts√¶tte.

‘Some Left’
Oliemaleri på lærred, 50 x 70 cm, 3.999 kr

K√¶rlighed er det smukkeste der findes. Men vi ved jo nok alle den ogs√• kan g√łre ondt. Et maleri om at slikke sine s√•r.

‘Sometimes things turn out wrong’
Akrylmaleri på lærred, 140 x 100 cm, SOLGT

En naturlig del af livet er at fejle. N√•r man fejler s√• l√¶rer man. Har du fejlet, har du pr√łvet – og det skal man v√¶re stolt af.

‘The winner takes it all’
Akrylmaleri på lærred, 120 x 75 cm, 4.999 kr.

Vores samfund er præget af konkurrence. Vi skal selv skabe vores eget liv Рog vinderne tager det hele.

Om billedkunstner Jakob i

Billedkunstner Jakob i

Jakob i (f. 1983) er en dansk billedkunstner, skulpt√łr og illustrator der lever og arbejder i K√łbenhavn.

Han er uddannet illustrator og billedkunstner fra University of The Arts i London og arbejder som fuldtidsprofessionel kunstner. 

Oprindeligt uddannet illustrator har han tegnet og illustreret til magasiner og b√łrneb√łger, men har ogs√• udviklet sine malerier som er blevet udstillet p√• messer og gallerier.¬†

Sidenhen har han også lært at lave skulpturer og grafiske tryk, og arbejder således med mange forskellige kunstneriske udtryksformer idag. 

Jakob har atelier i Hvidovre lige udenfor K√łbenhavn.¬†

Udpluk fra CV

Se også skulpturer, kunsttryk og trærelieffer

Jakob i laver mange forskellige slags kunst Рklik forneden og se nærmere

Kunsttryk og unikke håndlavede plakater

Skulpturer i ler og beton

Relieffer skåret i træ