Malerier til salg

MALERIER TIL SALG – BILLEDKUNSTNER JAKOB i

Malerier til salg af multikunstner Jakob i. Moderne malerier fra flere forskellige stilperioder sælges hér. Der er malerier til salg som er inspireret af realisme, pop art, ekspressionisme og tegneserier. Køb et maleri i den stil du foretrækker. Alle billeder er lavet af billedkunstner Jakob i fra København. 


Bestil maleri af billedkunstner Jakob i

Se malerier til salg af Jakob i

Se alle mine malerier til salg – mange malerier i forskellige stilarter

Se maleri på din væg

Hvordan vil et maleri se ud på din væg? Se det hér. 

Malerier til salg af billedkunstner fra København Jakob i

Bestil maleri – sådan

Bestil dit eget maleri. Malerier laves på bestilling.


Billedkunstner tegner og illustrator Jakob i


KUNST MED FORTÆLLINGER
Min kunst er mere end bare noget der er pænt. Kunsten er fortællinger om den verden vi lever i. Min kunst er tanker, holdninger og budskaber. Kunst skal give mening

– Billedkunstner Jakob i

Malerier til salg

Se og køb malerier fra Jakob i’s forskellige stilperioder. Læs om hver enkelt serie og hver enkelt værk hér. Se udfra hvert afsnit om malerierne er solgte eller om der er malerier til salg.


Malerier med realisme inspiration


Maleri serien ‘Pas på miljøet’

I denne maleriserie filosoferes over hvorledes vi kan få vores klode ren igen. Få renset, ryddet op og hvad der ellers skal til førend vi kan leve bedre i balance med naturen og dyrelivet. Vi kan alle gøre en forskel hvis vi forstår at vi er nødt til at gøre noget nu – for vores børns og klodens skyld. Børnene skal bo her når vi er væk.

‘Naturfilosofien skal tilbage’

Oliemaleri på lærred, 100 x 70 cm, 8.999 kr.

Vores verden har brug for at lade os inspirere af de gamle naturfolk – vi skal forstå og leve i pagt med naturen. Vi er selv naturen, På billedet stormer indianeren fremad og med hans viden og indsigt blomstrer naturen og dyrelivet folder sig ud. Lad os tage ved lære af naturfolket.

‘Lær af historien’
Oliemaleri på lærred, 70 x 90 cm, SOLGT

For at leve bedre i balance med naturen må vi lære af historien. På billedet ligger den viden vi skal bruge fra historien i form af stavlen af bøger og ud af den vokser blomster og dyreliv.

‘Petrini – Godfather of slowfood’
Oliemaleri på lærred, 70 x 100 cm, 6.999 kr

1/3 del af vores mad i den vestlige verden går til spilde. At spise meget kød betyder stor CO2 udledning. Den italienske kok Marco Petrini opfandt begrebet slowfood – en mere økonomisk ansvarlig og økologisk bæredygtig madfilosofi. Han sagde spis lokalt, spis sæsonbaseret og spis rigtig dejlig mad.

Moderne maleri til salg

‘Re-think living’
Oliemaleri på lærred, 90 x 70 cm, SOLGT

De unge generationer skal arve kloden. Det er vores ansvar at lære dem om hvorledes man behandler den så den holder i lang tid. Vi må tænke os om, ændre vores vaner og oplyse de unge, så de kan leve i bedre balance med naturen.

“Jeg kan ikke bestemme mig for om Jakob i’s arbejde hører bedst hjemme i et undergrundsmagasin eller på en gallerivæg. Hans kunst tager åndedrættet fra dig, et miks af klassisk maleteknik og street art. Ligegyldigt hvad – manden har stil !”

– Illustrophile, blog om kunst

Malerier til salg i serien ‘København’

Maleri serien er en hyldest til København, og prøver at fange alle de dejlige og smukke ting ved byen. Alt fra kærlighed, livet i parkerne, foråret og mangfoldigheden. I denne serie er der mange solgte værker men der er stadig enkelte malerier til salg.

Malerier til salg kys

‘Ung kærlighed’
Oliemaleri på lærred, 90 x 90 cm, SOLGT

København om foråret er helt speciel. Alle myldrer ud fra deres vinterhi i de mørke lejligheder. Folk griller i Fælledparken, griner og smiler igen. Folk møder hinanden, og i forårets rus opstår kærligheden.

‘Kulturens opgang’
Oliemaleri på lærred, 100 x 140 cm, SOLGT

Billedet viser en hel unik trappeopgang for dansk kulturliv. Opgangen på Christiania fører både op til spillestedet Loppen og til Stadens Museum for kunst. En opgang der har haft stor betydning for den mindre kunstneres vej til at præge dansk kulturliv.

‘Forår i parken’
Oliemaleri på lærred, 35 x 45 cm, SOLGT

København er så lækker i foråret. Folk mødes i parkerne og får sig en øl og et grin. Nætterne er lyse og man kan hygge indtil midnat.

‘Fristedet’
Oliemaleri på lærred, 50 x 70 cm, SOLGT

Maleriet hylder de frie steder i København som for eksempel Christiania hvor folk lever alternativt og med andre værdier og idéer om livet. Der skal være rum for mangfoldigheden. 

‘Mangfoldighed’
Oliemaleri på lærred, 50 x 60 cm, 4.999 kr.

Billedet hylder den Københavnske ånd hvori mangfoldigheden trives og der er plads til alle slags mennesker. Det er smukt og det skal vi være stolte af.

‘Kysset’
Oliemaleri på lærred, 100 x 70 cm, SOLGT

Et kys i en af byens mange snævre gader en lang sommernat. 

‘På broen’
Oliemaleri på papir, 29,7 x 42 cm, SOLGT

Dronning Louises Bro er blevet samlingspunkt for byens ‘børn’. Om eftermiddagen kan man snuppe en kaffe i solskinnet, og aftenen en øl under stjernene. Her er altid liv.

‘Strandgolf’
Oliemaleri på papir, 42 x 29,7 cm, SOLGT

Amager Strandpark er en af Københavns nye bydele. En lang, lang lækker strand i byen med plads til bl.a. et slag strandgolf.

‘Istid’
Oliemaleri på papir, 42 x 29,7 cm, 2.499 kr.

En kvinde nyder sommeren, solskinnet og parken og snupper sig den klassiske Københavner stang under parkens træer.

‘Gemmestedet’
Oliemaleri på papir, 42 x 29,7 cm, SOLGT

Der er små gemte steder overalt i København. Midt i byen ligger Ballonparken på Islands Brygge kun 10 min. væk fra Rådhuspladsen. Stedet er fantastisk kig ind i en alternativ, social bykultur.

‘Sort kærlighed’
Oliemaleri på lærred, 50 x 60 cm, 2.499 kr.

Hvad ville kulturlivet være uden punken? Vi kan alle takke Sort Sol og Michael Strunge for at have rykket grænserne for den danske samtidskunst. Det skal der stadig være plads til i byen.


Se et maleri derhjemme eller køb maleri

Se et maleri derhjemme

 • Se om et maleri passer til din væg derhjemme i forhold til farver og størrelse
 • Send mig en mail med et foto af din væg
 • Skriv målene på din væg og hvilket maleri du er interesseret i
 • Du modtager et billede af mig hvor jeg har sat maleriet ind

 

Lån maleriet med hjem

 • Er du interesseret i at se et af malerierne ‘live’ derhjemme kan du låne det med hjem og prøve at sætte det op
 • Send mig en mail og vi kan lave en aftale om hvorledes vi får det ud hos dig

Køb et eller flere malerier

 • Er der et maleri du er interesseret i eller gerne vil købe?
 • Send mig en mail og vi laver en aftale om reservering, betaling og afhentning

Malerier til salg med blandede temaer

Malerierne herunder er malerier der er lavet på forskellige tidspunkter i løbet af Jakob i’s kunstneriske virke. De har forskellige fortællinger som naturligvis kan læses under dem. Se udfra billederne om der stadig er malerier til salg.


Maleri til salg askepot

‘Askepot’
Oliemaleri på lærred, 120 x 90 cm, SOLGT

Et lille eventyr om en ung storbykvinde. Hun sminker sig og gør sig klar til at møde kærligheden ude i byen.

‘En over dem alle’
Oliemaleri på lærred, 140 x 200 cm, 12.999 kr.

Billedet symboliserer den moderne gud, sportsidolet. I et kapitalistisk samfund, hvor uddannelse koster mange penge, er sport vejen til et succesfuldt liv. Sportsidoler er idag højt betalte globale brands. 

‘Star Flash’
Oliemaleri på lærred, 140 x 200 cm, 12.999 kr.

En kommentar til populær kulturen, reality stjerner og medie eksponering. Reality stjerner lever af at vise deres privatliv. Hvor går grænsen?

‘New Settlers’
Oliemaleri på lærred, 80 x 120 cm, SOLGT

Vi må forstå at hjælper vi flygtninge og tager dem til os i vores land, skal vi sørge for at give dem de bedst mulige levevilkår og betingelser for at blive aktive borgere i vores samfund.

‘Glitter Sweet Fantasies I’
Oliemaleri på lærred, 90 x 140 cm, SOLGT

En kommentar til populær kulturen, reality stjerner og medie Pigen står foran spejlet og drømmer om at blive en dygtig sangerinde. Trappen i baggrunden illustrerer den lange vej hun skal gå for at nå sine drømme.

‘Glitter Sweet Fantasies II’
Oliemaleri på lærred, 120 x 90 cm, 7.999 kr.

Maleriet handler om alle de drømme vi har som børn. Drengen på billedet drømmer om at blive professionel wrestler og sidder på sit drengeværelse og træner og forfølger drømmen.

‘Mithras var her… engang’
Oliemaleri på lærred, 120 x 90 cm, SOLGT

Et billede malet over den græske myte om guden Mithras sat ind i en moderne kontekst. Mithras har spredt uendelig kreativitet udover landet med tyrens blod. En samfundskritisk kommentar.

‘Monster’
Oliemaleri på lærred, 25 x 30cm, 3.499 kr.

Et billede på følelsen ‘nok er nok’

‘Respect Nature’
Oliemaleri på lærred, 40 x 50 cm, 3.499 kr.

Portræt af Sitting Bull som skal minde os om balancen mellem naturen og mennesket. Vi skal tage ved lære af naturfolket, respektere naturen og forstå den skal give evigt liv.

‘En ny lejer i paradis’
Akrylmaleri på lærred, 80 x 120 cm, 6.999 kr.

Andy Warhol sagde at i fremtiden vil alle blive berømte i 15 minutter – han fik ret. På dette billede er det wrestleren der har sit øjeblik.

‘Den moderne Venus’
Akrylmaleri på lærred, 80 x 120 cm, SOLGT

Et billede malet over den romerske gudinde Venus. Hvordan ville kærlighedsgudinden se ud idag?

‘Dewey’
Akryl og aerosol på lærred, 80 x 120 cm, SOLGT

Et portræt af verdens første klonede rensdyr ‘Dewey’. Rent videnskabeligt er det et mesterstykke, rent etisk er det i en gråzone. ‘Dewey’ blev klonet med DNA fra af et dødt rensdyr i Texas i 2003.


Bestil maleri

Bestil portrætmaleri af uddannet billedkunstner Jakob i - portræt af kvinde
Bestil malerier fortællingen om ungdommen
Bestil malerier verdenskort
Maleri malet på bestilling der forestiller en rødhåret smuk nøgen kvinde
Bestil maleri af kunstner Jakob i.

Jakob i har lavet flere malerier på bestilling. Har du et motiv, et helt specielt billede i hovedet eller en hel tredje idé – så kan du få lavet den til et helt unikt kunstværk. Skabt specielt til dig.

Malerier til salg i figurativ ekspressiv stil

Disse malerier er malet i en rå og figurativ stil inspireret af street art og den amerikanske maler Basquiat. Ligesom de andre malerier på siden bærer de masser af fortællinger. 

‘Daddy’
Akrylmaleri på lærred, 110 x 110 cm, 6.999 kr.

Maleri der beskæftiger sig med det at blive far. En oplevelse der vender alt på hovedet. Billedet forsøger at skildre denne forandring. 

‘Mother’
Akrylmaleri på lærred, 110 x 110 cm, 6.999 kr.

Hvad vil det sige at blive mor? Billedet prøver at vise forskellene på godt og på ondt. Børn er en gave og en kvindes forandring er smuk.


Tegneserie inspirerede malerier til salg

Malerierne herunder er malet med inspiration i tegneserier. De har den karakteristiske sorte streg og formerne og er i levende farver. Inspireret af den amerikanske maler Roy Lichtenstein.

maleri til salg uneven odds

‘Uneven odds’
Akryl og aerosol på lærred, 130 x 97 cm, 4.999 kr

I Danmark siger man alle har lige muligheder for at skabe sig et lykkeligt liv. Og vi er også kommet utroligt langt set i et større perspektiv. Men alle mennesker er ikke født med samme vilkår. Vi gør hvad vi kan for at udligne denne ulighed.

‘Quitting or Staying?’
Oliemaleri på lærred, 100 x 140 cm, 5.999 kr.

Ind imellem er livet en kamp og man kan møde så meget modstand at man får lyst til at stå af. Omvendt kan det gøre dig stærkere og give dig styrken til at fortsætte.

‘Some Left’
Oliemaleri på lærred, 50 x 70 cm, 3.999 kr.

Kærlighed er det smukkeste der findes. Men vi ved jo nok alle den også kan gøre ondt. Et maleri om at slikke sine sår.

‘Sometimes things turn out wrong’
Akrylmaleri på lærred, 140 x 100 cm, SOLGT

En naturlig del af livet er at fejle. Når man fejler så lærer man. Har du fejlet, har du prøvet – og det skal man være stolt af.

‘The winner takes it all’
Akrylmaleri på lærred, 120 x 75 cm, 4.999 kr.

Vores samfund er præget af konkurrence. Vi skal selv skabe vores eget liv – og vinderne tager det hele.


Om billedkunstner Jakob i

Billedkunstner Jakob i

Jakob i (f. 1983) er en dansk billedkunstner, skulptør og illustrator der lever og arbejder i København.

Han er uddannet illustrator og billedkunstner fra University of The Arts i London og arbejder som fuldtidsprofessionel kunstner. 

Oprindeligt uddannet illustrator har han tegnet og illustreret til magasiner og børnebøger, men har også udviklet sine malerier som er blevet udstillet på messer og gallerier. 

Sidenhen har han også lært at lave skulpturer og grafiske tryk, og arbejder således med mange forskellige kunstneriske udtryksformer idag. 

Jakob har atelier i Hvidovre lige udenfor København. 

Udpluk fra CV

 • Uddannet illustrator og billedkunstner ved University of The Arts London
 • Udvalgte udstillinger – Annaborg i Hillerød, The Truman Brewery London, GalArtery Frederiksberg, Galleriet i Classensgade Østerbro, The Tap Centre London, Gallery Sapere Aude ved Glyptoteket, CPH ArtSpace, Kødboderne 18 på Vesterbro, Gallery Chi Chi Potter på Gothersgade
 • Foredrag om kreativitet og kunst ved Pecha Kucha i Dansk Arkitektur Center
 • Frivillig kunst underviser for flygtningebørnene på Sjælsmark udrejsecenter
 • Inviteret til udstille kunst i New York af Agora Gallery, og i Rio De Janeiro og Paris af Vivemos Arte

Bestil dit eget personlige maleri eller se mere kunst

Bestil maleri af billedkunstner Jakob i

I stedet for at købe en af mine malerier til salg, an du også bestille et maleri med et motiv du selv bestemmer.

graffiti vægmaleri

Du kan også se flere forskellige typer af vægmalerier jeg laver – de kan bestilles både med pensel og graffiti


Forside / Mere kunst / Kunsttryk / Graffiti kunst / Vægmalerier / Bestil maleri / Våbenskjold