Maleri

Min passion som billedkunstner startede med maleriet. Hér på siden kan du se et udvalg af mine kunstværker. Hér er både maleri til salg, men jeg udstiller dem også.

Se status på billederne og kontakt mig på mail hvis du er interesseret. Du kan også lave en aftale og så komme forbi mit atelier og se dem.


Historier i maleriet

Alle mine malerier gemmer på historier, som jeg bliver inspireret af og gerne vil fortælle videre. Således omhandler de ofte et tema eller er del i en serie.


Serien ‘Fødsel’

Disse malerier er inspireret af fødslerne af mine to børn. Når børn kommer til verden er det en overrumplende følelse af forandring og glæde. Netop forandringen af ens liv har jeg sat i fokus med de to nedenstående billeder. Jeg har fokuseret på den indre psykologiske udvikling, når en mand bliver til far og en kvinde til moder. Billederne er inspireret af de tyske ekspressionister og den amerikanske kunstner Basquiat.

Maleri til salg Daddy
‘Daddy’,110 cm x 110 cm, olie og akryl på lærred.
Maleri til salg – 4.499 kr.
Maleriet viser den mentale overgang fra ung mand til far. Fra kondomer, øl og frihed til parforhold, mælk, ansvar og kærlighed.
Maleri til salg Mother
‘Mother’,110 cm x 110 cm, olie og akryl på lærred.
Maleri til salg – 4.499 kr.
Maleriet viser den mentale overgang fra ung kvinde til mor. Fra cocktails, byliv og flirten til parforhold, amning, tryghed og kærlighed.

‘Naturserien’

Denne serie er lidt ældre men jeg vil vise den hér alligevel. Alle malerierne omhandler den grønne omstilling, om pionererne og om hvad vi selv kan gøre.


Maleri til salg online

Du kan klikke ind på min webshop hvor al min tilgængelige kunst er til salg.

Klik hér for at komme til webshoppen


Book en fremvisning af maleri eller lån det med hjem

Det kan godt være en stor beslutning at bruge mange penge på et maleri, som man ikke har set i virkeligheden. Derfor skriv til mig og se det maleri der fanger din interesse, og kom forbi mit atelier og se billedet. Det er ganske uforpligtende at tage et kig, eller låne maleriet med hjem. Passer dit maleri til stuen ? Det kan du finde ud ved at køre det hjem, for derefter at beslutte dig om du vil købe det.

Skriv til mig på mail@jakob.i.com og lav en aftale.


Udstillinger og maleri til salg på kunstmesser og ved gallerier

maleri til salg kunstmesse

Jeg udstiller jævnligt på kunstmesser og gallerier.

Heriblandt kan nævnes Hillerød Kunstmesse, Kunst For Alle i Lokomotivværkstedet og CPH ArtSpace. Jeg har blandt mange gallerier udstillet i Gallery Sapere Aude ved Glyptoteket og GalArtery på Frederiksberg.

Ved udstillinger kan mine malerier og øvrigt kunst, ses og købes hvis man kan lide det. Man kan dog som før nævnt også lave en aftale om at se værker i mit atelier.

Hold dig opdateret med kommende udstillinger hér.


Tilbage til forsiden / Skulptur / Træ relieffer / Kunst tryk / Graffiti Kunst

Del siden...