Graffiti workshop for børn og unge med professionel kunstner Jakob i

GRAFFITI WOKSHOP FOR BØRN OG UNGE | PROFESSIONEL KUNSTNER OG PÆDAGOG JAKOB i

Hér på siden kan du læse om hvorledes jeg laver en graffiti workshop for børn og unge. Jeg har allerede lavet meget graffiti med børn og unge, herunder mere eller mindre omfangsrige workshops, men du kan hér på siden se et typisk graffiti undervisnings forløb samt pris på graffiti workshop.

“Tusind tak for indsatsen. Vores elever har virkelig nydt det. Det er virkelig nogle flotte billeder der er kommet ud af det”

Pernille Nielsen, leder af Ordblindeinstituttet i Skovlunde

Billeder fra tidligere graffitiworkshops


Graffiti workshop for børn og unge | Typisk forløb

Idé fasen

Det er muligt at tilvælge at børnene er med til at finde på idéerne til udsmykningen og graffiti workshoppen.

Typisk vil det være tema idéer til motiverne. Børnene har dermed indflydelse på hvad der skal males. Det kan være sjovt og give børnene ejerskab i det endelige kunstværk. Derudover er de super dygtige til at komme med forslag.

Skitse tegning

Graffiti handler i virkeligheden om at tegne. Det er virkelig meget svært at lave et graffiti maleri uden at have en idé om hvad man vil tegne først. Denne fase er vigtig i min graffiti workshop.

Derfor laver jeg ofte en indledende session hvor børnene lige får lov at skitse deres idéer til graffiti maleri og motiv på papir først. Så er det nemmere at koncentrere sig om at lære at male med graffiti dåser bagefter.

Graffiti

Når hver enkelt barn har fået tegnet sit motiv eller idé – så går man op til træpladerne eller muren og maler med graffiti.

Jeg instruerer og hjælper børnene med at komme igang. Holder lidt øje med dem og hjælper dem på vej mod at få malet det de ønsker.

Jakob i underviser i Graffiti for unge

Skræddersy dit eget graffiti workshop forløb

Alle graffiti workshops er forskellige. Både antallet af børn, hvor dygtige og modige de er i forhold til tegning, samt mere praktisk forhold som budget og hvor vi skal stå at male.

Vi kan tage en snak om din gruppe af børn eller unge og dér hvor de skal male – så tilpasser jeg workshoppen efter både budget og forhold. Det er ikke min første graffiti workshop, så jeg har meget erfaring med at få ting til at lade sig gøre.

Graffiti wokshop tilpasses børnenes niveau

Der er meget forskel på hvor børn er i deres tegneudvikling. Nogle har også prøvet at male graffiti gør. For det meste er det dog børn der skal prøve for første gang.

Udover at være professionel kunstner er jeg uddannet pædagog og lægger et niveau på øvelserne i min graffiti workshop efter børnenes niveau. Jeg laver en didaktik der passer til den gode udfordring for børnene, så de ikke oplever det er for svært. Det vigtigste er de synes det er sjovt og har en god oplevelse med at være kreativ.

Som regel er der nogle børn der virkelig falder for graffiti når vi har workshop. De bliver meget dedikerede, og jeg bruger tid på at vise dem mere avancerede teknikker.

Graffiti workshop tilpasses børn og deres niveau indenfor tegning
Graffiti undervisning af professionel graffiti kunstner Jakob i er inklusiv materialer

Graffiti workshop hvor der er sørget for alt

En graffiti workshop er noget mere omfattende end man lige tror – både i form af planlægning og materialer. Men hvis vi ikke aftaler andet sørger jeg for det hele bl.a. –

 • Graffitidåser
 • Malergrund – f.eks. træplader
 • Papir, tusser, pap til workshoppens tegnedel
 • Afdækning til væg
 • Malertæpper som afdækning til underlag
 • Beskyttelses malerdragt
 • Masker
 • Handsker
 • Sko overtræk

Vi kan naturligvis lave aftaler om hvem skaffer hvad, hvis i allerede har materialer liggende.

Jeg kan afslutte workshoppen med graffiti vægmaleri og udsmykning

Normalt afslutter jeg min graffiti workshop med at lave et graffiti maleri som dekoration. Det giver værdi lang tid fremover, minder børn og personale om nogle forhåbentligt gode dage og samtidig kan de børn, der har været rigtigt glade for workshoppen, lure lidt mere avancerede teknikker af.

graffiti kunst
Graffiti maler Jakob i har lavet vægmaleri til skolen Ordblindeinstituttet i Skovlunde
Graffiti maleri til væg af Jakob i kunstner
pris på graffiti vægmaleri af professionel kunstner

Pris på graffiti workshop for børn og unge

For at komme med en pris på din graffiti workshop – skal jeg bruge lidt information. Hvor mange deltagere? Er der personale der støtter op om workshoppen? Er deltagerne erfarne? Skal der laves en hurtig workshop eller skal eleverne også have en tegne session?

Alle tilbud på mine graffiti workshops udregnes på baggrund af min timepris på 479 kr. i timen (inkl. moms)

Bestil et uforpligtende tilbud på din graffiti workshop. Du behøver ikke acceptere tilbuddet.

Kontakt mig eller udfyld tilbudsformularen her på siden.

billedkunstner tegner og illustrator Jakob i fra København

Få fat i mig på nedenstående mail eller telefonnummer. Du kan også udfylde tilbudsformularen – så vender jeg tilbage med et uforpligtende tilbud.

Dit fornavn og efternavn
Eksempel@eksempel.dk
Skriv evt, telefonnummer - så kan vi snakke sammen

Dette indeholder prisen for graffiti workshop

Planlægning og didaktik

Jeg planlægger workshoppen efter antallet af deltagere, deres forudsætninger, forholdene og børnene. Der kan tilpasses efter mængden af børn og at de maler i hold. Graffiti workshoppen kan også tilpasses at børnene kun kan male på bestemte tidspunkter.

Når jeg kender forudsætningerne planlægger jeg workshoppen så den fungere bedst muligt. Jeg kommer til tiden og overholder alle aftaler. Det er et løfte – for børnene glæder sig altid rigtigt meget til at prøve at male graffiti.

Indkøb af alle materialer

En graffiti workshop til børn og unge kræver ret mange materialer da graffiti sviner.

Det skal der dog være plads til, men det er ikke sjovt at få ødelagt hverken vægge, jorden eller børnenes tøj og sko af malerklatter.

Derfor skal der købes meget ind, og den workshop jeg leverer er med alt – dvs. jeg køber det hele ind og transporterer det til workshop stedet.

Alle materialer er inklusiv

Der er rigtigt mange ting at tage hensyn til for at få den bedste workshop som muligt. Nogle institutioner tilbyder en væg at lege på, andre har ikke. I så tilfælde skal der købes træplader, som evt. kan hænges op efterfølgende.

Min pris på graffiti workshop for børn og unge inkluderer alle materialer. Også malertøj til børnene. De bliver kede af det hvis deres tøj bliver ødelagt.

Jeg har meget erfaring med hvad der skal bruges af materialer, så workshoppen forløber fint og nemt.

Pædagogisk workshop

Jeg har malet graffiti på både fritidshjem, specialskoler og med handicappede – så jeg har god erfaring med hvad deltagere kan og ikke kan.

Mit formål med graffiti workshops er bare at det skal være så sjovt som muligt – og give børnene en god oplevelse med at være kreativ.

Graffiti er faktisk super svært, men jeg har nogle gode, nemme teknikker og øvelser, der gør at børnene oplever at de har lært at male og er glade for resultatet.

.


Typiske spørgsmål til graffiti for børn og unge

Hvem kan deltage i graffiti workshop?

Børn og unge i alderen 10-20 år, man behøves ikke have prøvet det før. Jeg planlægger sværhedsgraden efter niveauet.

Hvad koster en graffiti workshop?

Workshops er som regel ret forskellige, så man skal have et særskilt tilbud. De fleste workshops koster mellem 9-14.000 kr. (inkl. moms og materialer). Prisen er afhængig af hvor mange børn der skal deltage, og hvor lang tid det derfor tager at afholde.

Hvor kan du lave en workshop?

Jeg bor i Hvidovre lige udenfor København. Så jeg arbejder primært på Sjælland – men det er muligt at lave graffiti for børn i hele Danmark. Kontakt mig og lad os se om vi kan finde en løsning.

Sådan kan en struktur for graffiti workshop se ud

 • Skitsedag – Børnene finder på idéer og tegner skitser
 • 2 graffiti dage – Børnene maler graffiti på vægge mens jeg hjælper dem
 • 2 graffiti kunstner dage – jeg maler graffiti og efterlader mig derfor et professionelt graffiti vægmaleri som udsmykning
Graffiti kunstner Jakob i maler campingvogn

Om graffiti kunstner Jakob i

Oprindeligt er jeg uddannet illustrator og jeg har altid tegnet meget. Efter min uddannelse begyndte jeg at tegne til reklame industrien. Jeg malede samtidigt malerier og interesserede mig for det urbane udtryk i malerierne. Gennem venner blev jeg introduceret til graffiti og jeg begyndte at øve mig og male graffiti. Det gik op for mig at graffiti er enhver tegners drøm – du kan male stort, hurtigt og detaljeret på samme tid.

Men det er svært at male graffiti. Graffiti er egentlig et rentegnings redskab som er temmelig svært at beherske. Derfor er tegnefærdigheder fundamentale for at kunne male graffiti. Dette begyndte jeg at implementere i mine graffiti workshops, som jeg sideløbende var begyndt at lave. Jeg var i mellemtiden også blevet uddannet pædagog, så jeg begyndte at eksperimentere ved at lægge forskellige niveauer når jeg skulle introducere børn til graffiti igennem mine workshops.

Idag har jeg lavet en del workshops – og har flere forskellige værktøjer til hvordan jeg formidler graffiti og dens øvelser – på en måde så børnene synes det er sjovt og ikke bliver kede af det fordi det er for svært.

 

Et udvalg af tidligere steder jeg har lavet graffiti workshops

Børnevænget SFO, Østerbro Uvelse byfest Krudtuglen SFO, Islands Brygge Broen botilbud, Gentofte Tårnbygårdsskolen, Tårnby Meeting of Styles, Pumpehuset, København Ordblindeinstiuttet, Skovlunde

Uddannelse

• Uddannet illustrator på University of The Arts London, London College of Communication

• Uddannet pædagog på Strandvejens Pædagog Seminarie, UCC København

Se graffiti kunst og vægmalerier

Graffiti og vægmaleri pris af kunstner Jakob i

Se al min graffiti kunst – både på lærred, campingvogn, til plakat og på væg

graffiti vægmaleri

Jeg har lavet flere forskellige slags vægmalerier på bestilling – se dem ved at klikke forneden


Forside / Mere kunst / Graffiti kunst / Bestil maleri / Vægmalerier / Graffiti og vægmaleri pris