Graffiti kunstner Jakob i

Graffiti projekter, bestillingsopgaver, workshops & priser

Hér på siden kan du se min graffiti kunst. Jeg har både malet til arrangementer, dekoreret vægge og lavet graffiti workshops for børn. Som graffiti kunstner kan man både male hurtigt og stort samtidig, hvilket gør graffiti rigtigt godt til at lave vægmalerier med.

Har du brug for en graffiti maler til dit projekt kan du kontakte mig og jeg kan høre mere om din idé

“For mig gør graffiti verden til et mere interessant sted at være. Simpelthen.”

– Jakob i


Graffiti projekter –

Graffiti maleri på bestilling, frivillige projekter og live maleri


Nødhjælpskunst

Vægmaleri jeg har lavet i samarbejde med flygtningebørnene på Sjælsmark. Maleriet er inspireret af David Bowies sang ‘We Could Be Heroes’, og skal plante et håb i børnene.

Vægmalerier lavet sammen med børnene på Sjælsmark Udrejsecenter. Malerierne er lavet i musiklokalet, og minder børnene om at man aldrig skal glemme at drømme, ligegyldigt hvilken situation man er i. Arrangeret i samarbejde med Røde Kors og kunstnergruppen Nødhjælps kunst.

Jeg er meget glad for som graffiti kunstner, at kunne have været med til at skabe levende vægge et sted hvor alt er bart og gråt.

Alle malerier er lavet af mig i samarbejde med flygtningebørnene.

Læs mere om Nødhjælpskunst og vores arbejde hér

Maleri inspireret af Queens ‘We Are The Champions’


Lindas Løve – Vægmaleri til gavl

Bestillingsopgave hvor kunden ønskede sig et maleri til gavlen af sit sommerhus, som hun kalder Løvens Hule. Billedet skulle komplimentere farverne i det rød brune sommerhus, og være et supplement til træ skiltet ovenover.


Mettes campingvogn

Mette havde en god idé. Hun rejser hele verden rundt med sin campingvogn, så den er for hende noget helt særligt. Derfor skulle den også have et særligt udtryk. Jeg blev inspireret af hendes mange rejserminder, til at male et motiv med kompas, globus og notesbøger.

Hvorend hun tager hen, skriver hun et nyt kapitel i sin livshistorie. Det skulle maleriet illustrere.


Væg dekoration på Tårnbygårdsskolen

Med denne opgave var idéen at få frisket den gamle gymnastiksal op, så børnene havde mere inspirerende rammer at udfolde sig fysisk i.

For at inspirere børnene er der tegnet en masse af salens redskaber, som man kan bruge til at udvikle sine fysiske færdigheder og have det sjovt.

Rummet skulle både inspirere til at bevæge sig mere, mens også at få noget rigtig god tid sammen med de andre børn og voksne på skolen.

Idéen går ud på at man ved at bevæge sig, kan blive ligeså hurtig som en gazelle, blive stærk og svinge sig som en abe og springe så højt som en kanin.


Projektet blev lavet i samarbejde med kunstner Lasse Bjerregrav. Læs om Tårnbygårdsskolen hér.


Vægmaleri til børneværelse

Dette vægmaleri er lavet til min datter på hendes første børneværelse.

Inspirationen er fundet i sangen Elefantens Vuggevise af Harald Hartvig Lund fra 1948. Elefanten læser godnat historie, synger en godnat sang og passer på hende imens hun sover.


Live graffiti maleri til Meeting of Styles Copenhagen

I forbindelse med at jeg lavede en graffiti workshop for børn og unge til graffiti festivallen Meeting of Styles i København, blev jeg opfordret til samtidig at male et maleri i graffiti stil.

I min kunst portrætterer jeg gerne moderne fænomener, ting der beskriver virkeligheden vi lever i. Dette billede forestiller rådyret ‘Dewey’ – verdens første klonede rådyr. Kloning og genmanipulation deler vandende, men faktum er at videnskaben er kommet hertil, og så kan vi hver især tage stilling. Disse dilemmaer ønsker jeg at præsentere i min kunst.


Graffiti på bestilling

Som du kan se på siden har jeg lavet flere graffiti jobs på bestilling. At få dekoreret sin stue, kontor campingvogn eller…. med graffiti er en god idé, da det giver personlighed og liv til dér hvor det bliver malet.

Man kan komme med sine ønsker og idéer til graffiti maleriet og så tegner jeg først en præcis skitse af det, som man kan godkende. På denne måde kan du med et graffti maleri gøre et rum helt personligt og forevige et godt minde eksempelvis.

Forskellen på et maleri på lærred og et vægmaleri? Hvor maleriet på lærredet kan flyttes med, har vægmaleriet andre fordele. Det kan tilpasses rummet, møblerne og indretningen og kan blive meget, meget større. Et vægmaleri virker ofte mere levende, da det ikke lader sig begrænse af en firkantet ramme.

Har du en idé til et graffiti maleri? Kontakt mig og jeg tegner dig en gratis skitse.

  • Tid? Et vægmaleri tager normalt 3-5 arbejdsdage (afhængig af billedets detalje- og sværhedsgrad). Det kan dog tage noget længere
  • Hvor? Jeg arbejder i hele Danmark. Hvorend jeg kan komme hen med mit bagagerum fyldt med graffiti dåser
  • Pris? Jeg tager 180 kr. i timen (inkl. moms), altså 1350 kr. om dagen.

Priseksempel – et vægmaleri der tager 3 dage koster 4050 kr. + 400 kr. i materialer + 540 kr. for praktisk forberedelse + skitse (gratis) = 4990 kr.


Graffiti workshop for børn og unge

Børn og unge er meget fascineret af graffiti, og graffiti kunst er derfor en god måde at lære dem at tegne på og give dem en introduktion til billedkunst.

Jeg har malet meget graffiti med børn og undervist dem i indledende øvelser. Min filosofi er at det først og fremmest skal være sjovt for dem – så får de lyst til at lave mere. Da jeg også har en pædagogisk uddannelse fokuserer jeg mest på læreprocessen for børnene.

Jeg har tidligere lavet graffiti workshops for børn på institutionerne Krudtuglen, Børnevænget og Tårnbygårdsskolen. Og derudover har jeg lavet graffiti workshops for Meeting of Styles Copenhagen, til Uvelse Byfest og på Udrejsecenter Sjælsmark som en del af Nødhjælpskunst.

Indhold til graffiti workshop

Som regel tager jeg udgangspunkt i børnenes idéer. De er gode til at finde på, og jeg lader dem prøve at tegne idéerne mens jeg hjælper dem. Herved får de en introduktion til skitse arbejde. Graffiti maleri handler om at tegne, så selvom de afgørende strøg lægges med en graffiti dåse, sker udviklingen på papir.

Efterfølgende lader jeg dem male deres idé på en mur eksempelvis. Jeg hjælper dem med at tegne motivet op, så er det nemmere for børnene at farve maleriet. Jeg lader dem begå fejl, og viser hvordan de skal rette dem. Og jeg viser dem hvordan de kan bruge graffitidåserne og de forskellige dysser.

Til sidst laver jeg et maleri for at inspirere børnene og så de kan se hvad man kan lære og se hvilke teknikker jeg bruger.

Er du interesseret i at få planlagt en graffiti workshop der passer til dit sted og din børnegruppe? Kontakt mig og jeg kommer med et gratis planlægningsforslag og en pris.

  • Hvem kan deltage? Børn og unge i alderen 10-18 år. Man behøves ikke have prøvet det før
  • Pris? Alle workshops er forskellige, og jeg bruger lang tid på at planlægge en workshop til hver enkelt sted og antal børn. Et pris eksempel for nedenstående workshop udkast er ca. 11.400 kr. (inkl. moms). Prisen indeholder alt, dvs. planlægning, opsætning, udførelse, materialer og kørsel

Eksempel på struktur for graffiti workshop

– Skitse dag, Børnene finder på idéer og tegner skitser til malerier
– 2 graffiti dage, børnene maler graffiti på væg, mens jeg hjælper dem
– 2 graffiti kunstner dage, jeg maler graffiti og efterlader mig derfor et professionelt graffiti vægmaleri som udsmykning.

Alt i alt en workshop på fem dage for børnene, som også munder udi et flot vægmaleri af mig til glæde for stedet.


Kontakt

Har du en idé til at få udsmykket stuen, gangen, kontoret, din café eller….. Så kontakt mig. Vi kan få en snak om din idé, og jeg kan udarbejde en gratis skitse til dig, som du kan tage stilling til. Som professionel graffiti kunstner elsker jeg nye kreative opgaver. Skriv til mig på mail@jakob-i.com

Graffiti kunstner Jakob i


Jeg laver også illustrationer…

… se dem hér


Tilbage til forsiden / Maleri / Skulptur / Træ relieffer / Kunst tryk

Del siden...