GRAFFITI KUNSTNER JAKOB i

Hér på siden kan du se min graffiti kunst og bor og arbejder som professionel graffiti maler og illustrator i København. Jeg har både malet graffiti på bestilling, lavet store vægmalerier og lavet graffiti workshops for børn. Som graffiti kunstner maler jeg ofte udsmykningsudgaver både til private, til institutioner og firmaer. Jeg elsker at male graffiti.

Se graffiti kunst

Graffiti kunst fra graffiti kunstner Jakob i fra København

Se mit galleri med professionel graffiti kunst 

Graffiti på bestilling

Graffiti på bestilling kunst på campingvogn

Læs om hvordan du bestiller graffiti udsmykning

Graffiti workshops for børn

Graffiti workshop for børn og unge hvor de kan lære at male graffiti

Se mere om graffiti workshops for børn

Graffiti kunstner Jakob i maler campingvogn

Graffiti kunstner Jakob i

"For mig gør graffiti verden til et mere interessant sted at være. Simpelthen"

- Graffiti kunstner, Jakob i

Få gratis skitse til dit maleri af graffiti maler

Har du en idé til et maleri? Jeg kan tegne et skitse for dig gratis – så kan du se om du vil have den malet bagefter. Udfyld formularen herunder, så får jeg en mail, og så udarbejder jeg skitsen.

Kan du ikke lide skitsen, så gør det ikke noget. Den er gratis. 

Graffiti maleri af graffiti kunstner Jakob i

Galleri med graffiti på bestilling, frivillige projekter og live maleri

Her kan du se alle mine forskellige graffiti projekter. Graffiti kan males på utrolig mange ting og det ses hér. Jeg har lavet beskrivelser af hvert enkelt projekt så du kan få en fornemmelse af idéer og temaer i graffiti kunsten.

Graffiti kunstner på Udrejsecenter Sjælsmark

Tidligere
Næste

Vægmalerier lavet sammen med børnene på Sjælsmark Udrejsecenter. Malerierne er lavet i musiklokalet, og minder børnene om at man aldrig skal glemme at drømme, ligegyldigt hvilken situation man er i. Arrangeret i samarbejde med Røde Kors og kunstnergruppen Nødhjælps kunst, som jeg var med til at danne.

Jeg er meget glad for som graffiti kunstner, at kunne have været med til at skabe levende vægge et sted hvor alt er bart og gråt.

Alle malerier er lavet af mig i samarbejde med flygtningebørnene.

Læs mere om Nødhjælpskunst og vores arbejde hér

Graffiti på bestilling - Lindas Løve

Bestillingsopgave hvor kunden ønskede sig et maleri til gavlen af sit sommerhus, som hun kalder ‘Løvens Hule’.

Billedet skulle komplimentere farverne i det rød brune sommerhus, og være et supplement til træ skiltet ovenover. 

Først blev der tegnet en udførlig skitse af maleriet med løven for at bestemme vinkler, præcist motiv og farvevalg. Efter at skistetegningen blev godkendt blev maleriet malet op på trægavlen.

Graffiti vægmaleri på Ordblinde Instituttet

Maleriet ‘Ikke mit problem… mere…’ skal inspirere de ordblinde elever på skolen til at bekæmpe deres dæmoner. På maleriet vinder drengen over den store tyr i tyrefægter kampen, da tyren bare er en ballon. Den er ikke virkelig, men kun inde i drengens hoved.

Ordblinde instituttet bad mig om at udsmykke hele deres gang og deres grupperum med graffiti malerier og vægmalerier. Opgaven mundede udi 8 mellemstore malerier til gangen på plader,  3 meget store vægmalerier også til gangen, samt 1 maleri direkte på væggen til skolens grupperum. 

Som graffiti kunstner har jeg i mine værker forsøgt at motivere og inspirere eleverne til at bekæmpe deres ordblinde vanskeligheder og lade dem vide at der er rigtigt mange succesfulde, kreative og lykkelige mennesker der også har haft dysleksi. 

Graffiti malerierne er at finde på Ordblindeinstituttet i Skovlunde nær København.

Graffiti kunst på Mettes campingvogn

Mette havde en god idé. Hun rejser hele verden rundt med sin campingvogn, så den er for hende noget helt særligt. Derfor skulle den også have et særligt udtryk. 

Jeg blev inspireret af hendes mange rejserminder, til at male et motiv med kompas, globus og notesbøger. Mette ville gerne have at den skulle se lidt vildt ud i stilen, så jeg lavede nogle hurtige underliggende baggrunde.

Hvorend hun tager hen, skriver hun et nyt kapitel i sin livshistorie. Det skulle maleriet illustrere.

Graffiti kunstner på Tårnbygårdsskolen

Med denne opgave var idéen at få frisket den gamle gymnastiksal op, så børnene havde mere inspirerende rammer at udfolde sig fysisk i.

Vægmaleriet blev til i samarbejde med kunstner Lasse Bjerregrav og ledelsen på Tårnbygårdsskolen. Læs mere om skolen hér

Idéen går ud på at man ved at bevæge sig, kan blive ligeså hurtig som en gazelle, blive stærk og svinge sig som en abe og springe så højt som en kanin

Vægmaleri til børneværelse

Inspirationen er fundet i sangen Elefantens Vuggevise af Harald Hartvig Lund fra 1948. Elefanten læser godnat historie, synger en godnat sang og passer på hende imens hun sover.

Live graffiti maleri til Meeting of Styles København

I forbindelse med at jeg lavede en graffiti workshop for børn og unge til graffiti festivallen Meeting of Styles i København, blev jeg opfordret til samtidig at male et maleri i graffiti stil.

I min kunst portrætterer jeg gerne moderne fænomener, ting der beskriver virkeligheden vi lever i. Dette billede forestiller rådyret ‘Dewey’ – verdens første klonede rådyr. Kloning og genmanipulation deler vandende, men faktum er at videnskaben er kommet hertil, og så kan vi hver især tage stilling. Disse dilemmaer ønsker jeg at præsentere i min kunst.

Læs mere om Meeting of Styles hér

Plakat til graffiti workshop for børn

Til førnævnte Meeting of Styles arrangement lavede jeg en graffiti workshop for børn i byen der havde lyst til at prøve kræfter med at male. 

For at skabe opmærksomhed omkring workshoppen tegnede jeg denne graffiti inspirerede plakat, der havde info om arrangementet. Alt i alt var der en del børn igennem workshoppen og de synes det var sjovt at tegne og male.

Læs mere om Meeting of Styles grafitti festival hér eller læs om mine graffitiworkshops.

Graffiti på bestilling

1. Fortæl mig din idé

Første skridt er at fortælle mig din idé. 

Ring på 2274 0641 eller skriv en mail til mail@jakob-i.com

2. Jeg tegner skitse

På baggrund af dine idéer og den snak vi har haft – tegner jeg en skitsetegning.

Når du har godkendt den går jeg videre.

3. Jeg maler graffiti

Når idéen er på plads og skitsen accepteret – så maler jeg din graffiti bestilling.

Få tilbud på graffiti maleri

Udfyld formularen her og modtag et tilbud på et maleri du ønsker – om det så er flere vægge, i en stue eller på en institution. Alt er velkommet. 

Jeg modtager din bestilling og svarer dig tilbage på mail. Du kan også skrive dit telefonnummer, og så snakkes vi ved om projektet. 

Du er selvfølgelig ikke forpligtet til at bruge tilbuddet.

Som du kan se på siden har jeg lavet flere graffiti jobs på bestilling. At få dekoreret sin stue, kontor campingvogn eller…. med graffiti er en god idé, da det giver personlighed og liv til dér hvor det bliver malet.

Man kan komme med sine ønsker og idéer til graffiti maleriet og så tegner jeg først en præcis skitse af det, som man kan godkende. På denne måde kan du med et graffti maleri gøre et rum helt personligt og forevige et godt minde eksempelvis.

Forskellen på et maleri på lærred og et vægmaleri? Hvor maleriet på lærredet kan flyttes med, har vægmaleriet andre fordele. Det kan tilpasses rummet, møblerne og indretningen og kan blive meget, meget større. Et vægmaleri virker ofte mere levende, da det ikke lader sig begrænse af en firkantet ramme.

Har du en idé til et graffiti maleri? Kontakt mig og jeg tegner en gratis skitse.

Pris eksempel for graffiti maleri på bestilling

Et vægmaleri der tager 3 dage koster 4.776 kr. + 400 kr. i materialer + 1.592 kr. for praktisk forberedelse, tegning af skitse og kørsel = 6.768 kr. 

Hertil lægges kunstnermoms på 5 % – dvs. samlet pris er 7106,40 kr. (inkl. moms)

Oftest stillede spørgsmål ved graffiti bestilling

Hvor lang tid tager maleri?

Et maleri, eller vægmaleri, tager normalt 3-5 arbejdsdage (afhængig af billedets stil, detalje- og sværhedsgrad) – det kan dog tage noget længere.

Hvor arbejder du?

Jeg maler graffiti i hele Danmark hvorend jeg kan komme hen med mit bagagerum fyldt med graffiti dåser.

Hvad koster graffiti maleri?

Jeg tager 199 kr. i timen altså 1492,50 kr. om dagen – alle mine malerier er på timepris.

Graffiti workshop for børn og unge med graffiti kunstner

Tidligere
Næste

Jeg har tidligere lavet graffiti workshops for børn på institutionerne Krudtuglen, Børnevænget og Tårnbygårdsskolen. Og derudover har jeg lavet graffiti workshops for Meeting of Styles Copenhagen, til Uvelse Byfest og på Udrejsecenter Sjælsmark som en del af Nødhjælpskunst.

Børn og unge er meget fascineret af graffiti, og graffiti kunst er derfor en god måde at lære dem at tegne på og give dem en introduktion til billedkunst. Jeg har malet meget graffiti med børn og undervist dem i indledende øvelser. Min filosofi er at det først og fremmest skal være sjovt for dem – så får de lyst til at lave mere. Da jeg også har en pædagogisk uddannelse fokuserer jeg mest på læreprocessen for børnene.

Indhold til graffiti workshop for børn

Som regel tager jeg udgangspunkt i børnenes idéer. De er gode til at finde på, og jeg lader dem prøve at tegne idéerne mens jeg hjælper dem. Herved får de en introduktion til skitse arbejde. Graffiti maleri handler om at tegne, så selvom de afgørende strøg lægges med en graffiti dåse, sker udviklingen på papir.

Efterfølgende lader jeg dem male deres idé på en mur eksempelvis. Jeg hjælper dem med at tegne motivet op, så er det nemmere for børnene at farve maleriet. Jeg lader dem begå fejl, og viser hvordan de skal rette dem. Og jeg viser dem hvordan de kan bruge graffitidåserne og de forskellige dysser.

Til sidst laver jeg et maleri for at inspirere børnene og så de kan se hvad man kan lære og se hvilke teknikker jeg bruger.

Er du interesseret i at få planlagt en graffiti workshop der passer til dit sted og din børnegruppe? Kontakt mig og jeg kommer med et gratis planlægningsforslag og en pris.

Sådan kan en struktur for graffiti workshop se ud

Kontakt graffiti kunstner Jakob i

Har du en idé til at få udsmykket stuen, gangen, kontoret, din café eller….. Så kontakt mig. 

Vi kan få en snak om din idé, og jeg kan udarbejde en gratis skitse til dig, som du kan tage stilling til. Som professionel graffiti kunstner elsker jeg nye kreative opgaver. Skriv til mig på min mail eller ring på (+45) 2274 0641

Spørgsmål, idéer eller andet? Kontakt mig på mail@jakob-i.com
Graffiti kunstner Jakob i maler campingvogn

Jeg laver forresten også illustrationer...

… illustrationer til blade, tøj, bøger og andet

Del siden...