Graffiti kunst

Som udgangspunkt er jeg uddannet illustrator og billedkunstner, men jeg elsker at male store ting, og graffitidåser er bare et fantastisk tegneredskab. Derfor arbejder jeg også som graffiti kunstner. Hér på siden kan du se nogle af de projekter jeg har lavet. De fleste af dem er jeg blevet bestilt til at udsmykke, men enkelte har jeg lavet på eget initiativ.

Original væg dekoration gør rummet helt specielt

Graffiti kunst og væg maleri er en god måde at bringe liv til sin væg på. Det kunne være i børneværelset, i stuen eller på kontoret og arbejdspladsen. Da malerierne ikke er begrænsede af en firkantet ramme, er det nemmere at integrere i rummet og man kan tegne motivet så det passer med hjørner og vinduer i et lokale. Det er virkelig en god måde at få et helt unikt og frisk rum på. Man får noget andre ikke har, men man ophøjer også rummet til et helt specielt sted. Man kan virkelig lave smukke udtryk, når stilen i væg dekorationen og rummets interiør mødes. En dygtig graffiti kunstner kan få de ting til at spille sammen.


Nødhjælpskunst

Vægmalerier lavet sammen med børnene på Sjælsmark Udrejsecenter. Malerierne er lavet i musiklokalet, og minder børnene om at man aldrig skal glemme at drømme, ligegyldigt hvilken situation man er i. Arrangeret i samarbejde med Røde Kors og kunstnergruppen Nødhjælps kunst. Jeg er meget glad for som graffiti kunstner, at kunne have været med til at skabe levende vægge et sted hvor alt er bart og gråt.

Læs mere hér


Lindas Løve – Vægmaleri til gavl

Bestillingsopgave hvor kunden ønskede sig et maleri til gavlen af sit sommerhus, som hun kalder Løvens Hule. Billedet skulle komplimentere farver i det rød brune sommerhus, og være et supplement til træ skiltet ovenover.


Mettes campingvogn

Mette havde en god idé. Hun rejser hele verden rundt med sin campingvogn, så den er for hende noget helt særligt. Derfor skulle den også have et særligt udtryk. Jeg blev inspireret af hendes mange rejserminde, til at male et motiv med kompas, globus og notesbøger. Hvorend hun tager hen, skriver hun et nyt kapitel i sit livs historie.


Væg dekoration på Tårnbygårdsskolen

Med denne opgave var idéen at få frisket den gamle gymnastiksal op, så børnene havde mere inspirerende rammer at udfolde sig fysisk i. Idéen går på at man ved at bevæge sig, bliver ligeså hurtig som en gazelle, kan blive stærl og lære at svinge sig som en abe og springe så højt som en kanin. For at inspirere yderligere er der tegnet en masse af salens redskaber, som man kan bruge til at udvikle sine fysiske færdigheder og have det sjovt.

Projektet blev lavet i samarbejde med kunstner Lasse Bjerregrav. Læs om Tårnbygårdsskolen hér.


Væg maleri til børneværelset

Dette maleri er lavet til min datter på hendes første børneværelse. Inspirationen er fundet i sangen Elefantens Vuggevise af Harald Hartvig Lund fra 1948. Elefanten læser godnat historie, synger en godnat sang og passer på hende imens hun sover.


Bestil dit eget vægmaleri

Har du en idé til at få udsmykket stuen, gangen, kontoret, din café eller….. Så kontakt mig. Vi kan få en snak om din idé, og jeg kan udarbejde en skitse til dig, som du kan tage stilling til. Som professionel graffiti kunstner elsker jeg nye kreative opgaver.

Skriv til mig på mail@jakob-i.com


Tilbage til forsiden / Maleri / Skulptur / Træ relieffer / Kunst tryk

Del siden...