BESTIL MALERI

Bestil maleri af billedkunstner Jakob i. Jeg har lavet mange malerier på bestilling i forskellige stilarter. Bestil portrætmaleri fra foto eller få malet en idé eller måske noget helt tredje. Jeg er åben for idéer så kontakt mig endelig for en snak.

Bestil maleri - sådan

Men hvordan foregår det når man bestiller et maleri? Hvad er processen og hvad kan man få malet? Læs mere om hér hvordan det foregår når man bestiller et eller flere malerier.

Pris på maleri bestilling

Hvad koster det at få lavet et maleri? Hvad har indflydelse på prisen og hvilke materialer bliver maleriet lavet i? Hvor lang tid tager det? Klik forneden og læs om priser ved malerier på bestilling.

Om kunstner Jakob i

Det kan være rart at vide lidt om kunstneren man bestiller maleri af. Udover at lave bestillings arbejde laver jeg også skulpturer, børnebøger, graffiti, vægmalerier til boliger  og min egen personlige kunst.

billedkunstner tegner og illustrator Jakob i fra København

Billedkunstner Jakob i

"Det er et super fantastisk maleri. Du har virkelig løst opgaven til fulde."

- Yvonne Øchkenholt

Galleri - et udvalg af malerier på bestilling

Se her mine tidligere malerier på bestilling. Klik for at se nærmere på dem og læs beskrivelsen for at få inspiration til hvad man kan gøre hvis man bestiller er maleri. Bestil maleri med stor betydning for dig, vil være mit råd. Du kan også gave et i gave.

‘Nicolai’s verden’
Akryl, olie og Aerosol på lærred, 120 x 80 cm

Nicolai har rejst i hele verden og nu skulle han flytte til Zürich. Han havde fået en ny lejlighed og bad mig om at male hans yndlingsmotiv til hans nye stue. Vi lavede et graffiti og street art inspireret verdenskort til ham. Nu hænger det i Schweiz.

‘Mors liv’
Oliemaleri på lærred, 120 x 120 cm

Dette maleri er bestilt af en kærlig mand der ville give sin kone et maleri i 70-års fødselsdagsgave. Da jeg kender hende rigtigt godt lavede jeg et billede der skulle minde hende om alle de dejlige ting hun elsker – at slappe af, strikke, drikke kaffe og løse soduko i skyggen under parasollen en varm sommerdag i sommerhuset.

‘Ungdommens fortællinger’
Oliemaleri på lærred, 140 x 100 cm

Dette maleri er blevet til på baggrund af utallige fotos fra kunde parrets ungdom, da de mødte hinanden i barndomsbyen Birkerød på Sjælland. Jeg lavede selv motivet udfra de udleverede billeder. Maleriet er en særlig gestus de gav til hinanden, så de kan mindes den tid hvori de blev forelskede. 

‘Forrest Gump’
Oliemaleri på 3 lærreder

Maleriet er lavet til en kunde der elsker filmen om Forrest Gump og ser ham som en stor inspiration i sit liv. Motivet er delt udover tre malerier og forestiller den ikoniske figur der sidder på sin karakteristiske bænk og drømmer – ligesom i filmen.

‘Et teenage liv’
Oliemaleri på lærred, 60 x 60 cm

Maleriet er lavet til kundens datter og hun ønskede at maleriet skulle give hende et frirum fra et ellers travlt og hektisk ungdomsliv. Et maleri der skulle minde hende om ungdommen og friheden. Jeg malede derfor et ‘frikvarter’ med alle de ting hun godt kan lide.

‘Ginger’
Oliemaleri på lærred, 100 x 60 cm

En kunde ønskede at bestille flere malerier til sit hus. Heriblandt et portræt af denne smukke rødhårede kvinde. Jeg tegnede hende på baggrund af flere fotos. Kunden godkendte skitsen, og derefter malede jeg maleriet med oliemaling. Jeg har malet hende i et rødt aftenslys for at give billedet en varm stemning. 

Bestilling af portrætmaleri

‘Salvador og oldefar’
Oliemaleri på papir 29,7 x 42 cm.

Birgitte ønskede at forevige et billede af hendes lille barnebarn og dets oldefar. Desværre afgik han ved døden ikke lang tid efter Salvadors fødsel, men et lille øjeblik fik de da.

‘Bonnie’
Oliemaleri på lærred, 70 x 100 cm.

Lis skulle have en speciel gave på sin runden fødselsdag, og jeg fik frie tøjler til at fortolke motivet. Jeg valgte at male hende som Bonnie fra filmen ‘Bonnie and Clyde’. Hendes styrke og energi mindede mig om figuren fra denne film.

Lone bestilte dette portræt af sine to smukke døtre. Billedet er malet sammen udfra to forskellige fotografier. I baggrunden er tilføjet det ægyptiske symbol for evig beskyttelse, så pigerne ønskes det bedste liv som muligt.

‘De to døtre’
Oliemaleri på lærred, 80 x 120 cm

Bestil maleri - sådan

1. Kontakt mig

Ring eller skriv til mig så jeg kan høre mere om din idé. Her vil jeg også komme med et prisestimat for bestillingen og vi skal aftale om du skal have en skitsetegning. Ring på 2274 0641 eller skriv en mail til mail@jakob-i.com

2. Send mig fotos

Som regel skal jeg bruge fotos for at kunne male din bestilling. Du kan sende dem til min mail på mail@jakob-i.com

3. Jeg maler dit maleri

På baggrund af den aftale on de ønsker du har maler jeg dit maleri. Hvor lang tid det tager afhænger af hvilke materialer vi vælger. Læs mere om materialer og levering hér. 

Bestil maleri - ofte stillede spørgsmål

Man kan have mange spørgsmål når man skal bestille et maleri. I det følgende har jeg prøvet at besvare de mest stillede spørgsmål.

Hvad koster et maleri?

Det er afhængigt af størrelsen på billedet og hvor mange elementer og figurer der skal males – se priseksempler på siden hér.

Hvilke motiver kan jeg få malet?

Jeg kan faktisk male alt og maler alting

Holder maleriet for evigt?

Ja, jeg laver kun kvalitets malerier med de bedste materialer, så følger du mine opbevarings instrukserne så holder de i mange, mange år – i hvert fald hele dit liv.

Kan man bestille en skitse?

Ja, jeg tegner selvfølgelig gerne en farvelagt skitsetegning inden jeg går igang hvis du ønsker det.

Hvilke stilarter kan man bestille?

Jeg er både børnebogstegner, tegneserietegner og maler – så jeg kan lave rigtigt mange stilarter.

Hvor lang tid tager det at lave et maleri?

Graffiti og airbrush malerier 3-5 dage, akrylmalerier 1-2 uger og oliemalerier op til 2 måneder, grundet den lange tørretid.

Hvordan foregår en bestilling?

Du snakker med mig om din idé, jeg giver dig et prisoverslag, du kan evt. få en skitse tegning og dernæst maler jeg maleriet efter dit ønske.

Hvordan får jeg maleriet?

Enten henter du det, jeg kører det ud til dig eller jeg får det fragtet.

Julie bestilte malerier af sine to favorit lande

Bestil maleri Danmark

‘Julies to lande’
2 x akvarel på papir, 21 x 29,7 cm

Julie ville give en gave til hendes irske mand da han fyldte rundt. Han er fra Dublin men de er bor i København. Hun overraskede ham med en kunst gave der illustrerede de to lande de hører til. Jeg fik frie tøjler til at lege med udtrykket, og jeg valgte en ekspressiv stil for at gøre billederne levende. 

Bestil maleri - hele procesen

Indledende snak om bestilling af maleri

Til at starte med vil jeg meget gerne snakke med dig om dit projekt. Jeg vil gerne høre om din idé, da alle idéer er forskellige og så jeg kan imødekomme dine ønsker. Bestil maleri som betyder noget for dig eller dine nærmeste.

Jeg har brug for at vide hvor stort dit maleri skal være, hvilke materialer det skal laves i, din tidshorisont og hvilken stil du ønsker. Jeg skal også vide om du har fotos eller om jeg selv skal tage nogle.

Ønsker du at komme i kontakt med mig kan du ringe på telefon 2274 0641 eller skrive til mail@jakob-i.com. Jeg har atelier i Hvidovre og du kan også kigge hér forbi.  

Jeg har meget kunst arbejde og ret travlt. Er du interesseret i at bestille et maleri, så skriv derfor til mig nu, så jeg kan booke dig ind i min kalender

Prisen afhænger af tiden, dvs. hvor meget der skal males på maleriet, f.eks. hvor mange figurer, samt billedets størrelse. 

Det er meget svært at sige en pris på forhånd, så det er vigtigt du kontakter mig med din maleri bestilling. Så finder vi ud af det.

Priser ved bestilling af malerier

Priserne afhænger af arbejdstiden. Min timepris er på 199 kr. i timen inkl. moms. Prisen afhænger af størrelse på maleriet og hvor mange figurer og ting der skal males på det. 

Når vi snakker sammen om projektet kommer jeg med et prisoverslag. Det sender jeg til dig og du skal venligst betale 50 % af dette overslag på forhånd. Dette er til at dække materialeomkostninger. 

Du bliver muligvis også bedt om at betale en lille bookingsum af overslaget for at booke tid i min kalender, da jeg har meget travlt. Bookingsummen er en tilkendegivelse af at du ikke springer fra projektet hvis du nu har booket flere måneder i forvejen.

Det er meget svært at sige hvad dit maleri vil koste på forhånd, så vi er nødt til at snakke om det ved det indledende møde.

Pris eksempler ved malerier på bestilling

Som sagt er det meget svært præcis at sige hvad det koster at bestille et maleri – så jeg har hér givet nogle eksempler så du får dig en idé om prisen og hvor lang arbejdstiden er. Kontakt mig og bestil maleri for at få din pris.

Lille bestillings arbejde

Mellem bestillings arbejde

Stort bestillings arbejde

Få et tilbud på dit bestillings maleri

Ønsker du at bestille et maleri men vil du gerne lige vide hvad det koster først?

Udfyld venligst formularen så vender jeg tilbage med et overslags tilbud. Du kan også sende mig en mail eller ringe til mig – jeg svarer så hurtigt jeg kan 

mail@jakob-i.com

(+45) 2274 0641

Send fotos når du skal bestille et maleri

Skal du have malet et vellignende portræt, skal jeg bruge gode fotos i højopløsning at male fra. De skal kunne printes ud uden at være pixelerede i minimum A4 størrelse. Heldigvis har de fleste mobilkameraer idag en rigtig høj opløsning. Det kan jeg sagtens hjælpe dig med at finde ud af.

Har du ikke nogle fotos kan jeg tage nogle for dig. Det er vigtigt at arbejde med vinkler og lyssætning i billedet for i sidste ende at få det maleri der siger mest om personen. 

Hvis jeg skulle selv skulle vælge at bestille et maleri ville jeg ofre de ekstra timer på at få et ordentligt foto at få det lavet udfra. Det er få penge i forhold til den endelige pris for maleriet. 

Du kan sende mig fotos på min mail hér mail@jakob-i.com

Fotos skal være i god opløsning for at kunne male efter dem. Har du ikke allerede et foto, kan jeg hjælpe dig med at tage et fra den rigtige vinkel og med passende lyssætning.

Tid for maleriet om at blive færdigt

Hvor langt tid det tager at lave et maleri afhænger af hvilket materiale man maler det i. 

Akrylmalerier tørrer hurtigt og har du således brug for dit bestilte maleri hurtigt kan du med fordel vælge akryl. Der er også korte tørretider for malerier lavet med graffiti og airbrush. 

Oliemalerier tørrer langsomt, men har også en stærkere malerfilm end akryl. 

I sidste ende vil jeg anbefale du vælger et maleri og dets materialer udfra det finish du ønsker til slut. 

Levering af bestilt maleri

Når maleriet er tørret og har fået lak, fernis, er det klar til at blive leveret til dig. 

Jeg pakker det forsvarligt ind, så det ikke kommer til skade under fragten – og efterfølgende skal vi finde ud af en leveringsmetode. Som udgangspunkt er der følgende scenarier afhængigt af hvor du bor og maleriets størrelse – 

Jeg bor og arbejder i Hvidovre lige udenfor København, du kan hente billedet i atelieret

Bor du ikke så langt fra mig kan jeg køre maleriet ud til dig, vi laver en særskilt fragtaftale

Bor du langt fra mig får jeg fragtet maleriet til din adresse. Vi laver en særskilt aftale om fragten

Om billedkunstner Jakob i

Billedkunstner Jakob i

Jeg maler ‘live’ foran galleriet ‘GalArtery’ på Frederiksberg

Jeg er en dansk billedkunstner der er blevet uddannet ved kunstskole i London.

Idag lever jeg og bor i Hvidovre, lige udenfor København. Her har jeg mit atelier og mit daglige virke som fuldtidsprofessionel kunstner.

Jeg har lavet kunst i rigtigt mange år og beskæftiger mig idag med mange af kunstens retninger – jeg tegner børnebøger, laver illustrationer til blade, laver skulpturer, maler malerier og graffitikunst. Gennem tiden har lavet mange malerier på bestilling også. 

Derudover holder jeg mange udstillinger – både på kunstmesser og i gallerier.

Jeg laver også vægmalerier...

Graffiti kunst fra graffiti kunstner Jakob i fra København

… et alternativ til at bestiller malerier er at få malet direkte på væggen. Det giver et super flot udtryk og gør rummet helt sit eget, da maleriet kan tilpasses rummets størrelse, vægge og vinkler. 

Se mine andre malerier

Man kan selvfølgelig bestille et maleri hér på siden, men måske kunne du have interesse i at se de malerier jeg allerede har lavet?

Malerier til salg kvinde