Bestil maleri af professionel billedkunstner Jakob i. Jeg laver et maleri efter dine idéer og drømme i flot og holdbar oliemaling.

BESTIL MALERI AF KUNSTNER JAKOB i

Bestil maleri af billedkunstner Jakob i. Jeg har lavet mange malerier på bestilling i forskellige stilarter. Bestil portrætmaleri fra foto eller få malet en idé eller måske noget helt tredje. Jeg er åben for idéer så kontakt mig endelig for en snak.


Billedkunstner Jakob i laver malerier på bestilling for alle kunder private som firmaer

Se malerier på bestilling

Se de tidligere malerier jeg har lavet på bestilling. Her er portrætmalerier og malerier med motiver som kunderne selv har fortalt mig om og ønsket at få malet.

Bestil maleri af billedkunstner Jakob i

Bestil maleri – sådan

Men hvordan foregår det når man bestiller et maleri? Hvad er processen og hvad kan man få malet? Læs mere om hér hvordan det foregår når man bestiller et eller flere malerier.

Malerier til salg af billedkunstner og maler Jakob i

Pris på maleri bestilling

Hvad koster det at få lavet et maleri? Hvad har indflydelse på prisen og hvilke materialer bliver maleriet lavet i? Hvor lang tid tager det? Klik og læs om priser ved malerier på bestilling.


Billedkunstner tegner og illustrator Jakob i

Billedkunstner Jakob i

“Det er et super fantastisk maleri. Du har virkelig løst opgaven til fulde.”

– Yvonne Øchkenholt

Galleri – et udvalg af malerier på bestilling

Se her mine tidligere malerier på bestilling. Klik for at se nærmere på dem og læs beskrivelsen for at få inspiration til hvad man kan gøre hvis man bestiller er maleri. Bestil maleri med stor betydning for dig, vil være mit råd. Du kan også gave et i gave.


‘Nicolai’s verden’

Akryl, olie og Aerosol på lærred, 120 x 80 cm

Nicolai har rejst i hele verden og nu skulle han flytte til Zürich. Han havde fået en ny lejlighed og bad mig om at male hans yndlingsmotiv til hans nye stue. Vi lavede et graffiti og street art inspireret verdenskort til ham. Nu hænger det i Schweiz.


‘Mors liv’

Oliemaleri på lærred, 120 x 120 cm

Dette maleri er bestilt af en kærlig mand der ville give sin kone et maleri i 70-års fødselsdagsgave. Da jeg kender hende rigtigt godt lavede jeg et billede der skulle minde hende om alle de dejlige ting hun elsker – at slappe af, strikke, drikke kaffe og løse soduko i skyggen under parasollen en varm sommerdag i sommerhuset..


‘Ekstase’

Oliemaleri på træ, 70 x 100 cm

Et maleri lavet på bestilling af en kvinde i ekstase. Med dette maleri prøves både et skildre kvinden og hvordan hun ser ud samtidig med den følelse hun befinder sig i – ekstase.


‘Ungdommens fortællinger’

Oliemaleri på lærred, 140 x 100 cm

Dette maleri er blevet til på baggrund af utallige fotos fra kunde parrets ungdom, da de mødte hinanden i barndomsbyen Birkerød på Sjælland. Jeg lavede selv motivet udfra de udleverede billeder. Maleriet er en særlig gestus de gav til hinanden, så de kan mindes den tid hvori de blev forelskede. 


‘Forrest Gump’

Oliemaleri på 3 lærreder

Maleriet er lavet til en kunde der elsker filmen om Forrest Gump og ser ham som en stor inspiration i sit liv. Motivet er delt udover tre malerier og forestiller den ikoniske figur der sidder på sin karakteristiske bænk og drømmer – ligesom i filmen.


‘Christina’s New World’

Oliemaleri på lærred, 120 x 80 cm

Som en gave til sin mand bestilte Mette dette maleri til sin mand. Motivet er et remix a f det meget kendte maleri Christina’s World af den amerikanske maler Andrew Wyeth fra 1948. Sammen skabte vi et nyt motiv malet i min stil, mere ekspressiv men samtidig præcis.


‘Et teenageliv’

Oliemaleri på lærred, 60 x 60 cm

Maleriet er lavet til kundens datter og hun ønskede at maleriet skulle give hende et frirum fra et ellers travlt og hektisk ungdomsliv. Et maleri der skulle minde hende om ungdommen og friheden. Jeg malede derfor et ‘frikvarter’ med alle de ting hun godt kan lide.


‘Ginger’

Oliemaleri på lærred, 100 x 60 cm

En kunde ønskede at bestille flere malerier til sit hus. Heriblandt et portræt af denne smukke rødhårede kvinde. Jeg tegnede hende på baggrund af flere fotos. Kunden godkendte skitsen, og derefter malede jeg maleriet med oliemaling. Jeg har malet hende i et rødt aftenslys for at give billedet en varm stemning. 


Bestilling af portrætmaleri

‘Salvador og oldefar’

Oliemaleri på papir 29,7 x 42 cm

Birgitte ønskede at forevige et billede af hendes lille barnebarn og dets oldefar. Desværre afgik han ved døden ikke lang tid efter Salvadors fødsel, men et lille øjeblik fik de da.


‘Bonnie’

Oliemaleri på lærred, 70 x 100 cm

Lis skulle have en speciel gave på sin runde fødselsdag, og jeg fik frie tøjler til at fortolke motivet. Jeg valgte at male hende som Bonnie fra filmen ‘Bonnie and Clyde’. Hendes styrke og energi mindede mig om figuren fra denne film.


‘De to døtre’

Oliemaleri på lærred, 80 x 120 cm

Lone bestilte dette portræt af sine to smukke døtre. Billedet er malet sammen udfra to forskellige fotografier. I baggrunden er tilføjet det ægyptiske symbol for evig beskyttelse, så pigerne ønskes det bedste liv som muligt.


Bestil maleri – sådan

1. Kontakt mig

Ring eller skriv til mig så jeg kan høre mere om din idé. Her vil jeg også komme med et prisestimat for bestillingen og vi skal aftale om du skal have en skitsetegning. 

2. Send mig fotos

Som regel skal jeg bruge fotos for at kunne male din bestilling. Du kan sende dem til min mail. Vi snakker om stil, beskæring og komposition.

3. Jeg maler dit maleri

På baggrund af den aftale om de ønsker du har, maler jeg dit maleri. Hvor lang tid det tager afhænger af hvilke materialer vi vælger. Når maleriet er færdigt – så finder vi ud af om du henter det eller jeg kører det hen til dig.

Bestil maleri – ofte stillede spørgsmål

Man kan have mange spørgsmål når man skal bestille et maleri. I det følgende har jeg prøvet at besvare de mest stillede spørgsmål.

Hvad koster et maleri?

Det er afhængigt af størrelsen på billedet og hvor mange elementer og figurer der skal males – se priseksempler på siden hér.

Hvilke motiver kan jeg få malet?

Jeg kan faktisk male alt og maler alting.

Holder maleriet for evigt?

Ja, jeg laver kun kvalitets malerier med de bedste materialer, så følger du mine opbevarings instrukserne så holder de i mange, mange år – i hvert fald hele dit liv.

Kan man bestille en skitse?

Ja, jeg tegner selvfølgelig gerne en farvelagt skitsetegning inden jeg går igang hvis du ønsker det.

Hvilke stilarter kan man bestille?

Jeg er både børnebogstegner, tegneserietegner og maler – så jeg kan lave rigtigt mange stilarter.

Hvor lang tid tager det at lave et maleri?

Graffiti og airbrush malerier 3-5 dage, akrylmalerier 1-2 uger og oliemalerier op til 2 måneder, grundet den lange tørretid.iv.


‘Julies to lande’

2 x akvarel på papir, 21 x 29,7 cm

Julie ville give en gave til hendes irske mand da han fyldte rundt. Han er fra Dublin men de er bor i København. Hun overraskede ham med en kunst gave der illustrerede de to lande de hører til. Jeg fik frie tøjler til at lege med udtrykket, og jeg valgte en ekspressiv stil for at gøre billederne levende. 


Bestil maleri – hele procesen

Indledende snak om bestilling af maleri

Til at starte med vil jeg meget gerne snakke med dig om dit projekt. Jeg vil gerne høre om din idé, da alle idéer er forskellige og så jeg kan imødekomme dine ønsker. Bestil maleri som betyder noget for dig eller dine nærmeste.

Jeg har brug for at vide hvor stort dit maleri skal være, hvilke materialer det skal laves i, din tidshorisont og hvilken stil du ønsker. Jeg skal også vide om du har fotos eller om jeg selv skal tage nogle.

Ønsker du at komme i kontakt med mig kan du ringe på telefon 2274 0641 eller skrive til mail@jakob-i.com. Jeg har atelier i Hvidovre og du kan også kigge hér forbi.  

Det er meget svært at sige en pris på forhånd, så det er vigtigt du kontakter mig med din maleri bestilling. Så finder vi ud af det.

Indledende snak om bestilling af maleri

Til at starte med vil jeg meget gerne snakke med dig om dit projekt. Jeg vil gerne høre om din idé, da alle idéer er forskellige og så jeg kan imødekomme dine ønsker. Bestil maleri som betyder noget for dig eller dine nærmeste.

Jeg har brug for at vide hvor stort dit maleri skal være, hvilke materialer det skal laves i, din tidshorisont og hvilken stil du ønsker. Jeg skal også vide om du har fotos eller om jeg selv skal tage nogle.

Ønsker du at komme i kontakt med mig kan du ringe på telefon 2274 0641 eller skrive til mail@jakob-i.com. Jeg har atelier i Hvidovre og du kan også kigge hér forbi.  

Send fotos når du skal bestille et maleri

Skal du have malet et vellignende portræt, skal jeg bruge gode fotos i højopløsning at male fra. De skal kunne printes ud uden at være pixelerede i minimum A4 størrelse. Heldigvis har de fleste mobilkameraer idag en rigtig høj opløsning. Det kan jeg sagtens hjælpe dig med at finde ud af.

Har du ikke nogle fotos kan jeg tage nogle for dig. Det er vigtigt at arbejde med vinkler og lyssætning i billedet for i sidste ende at få det maleri der siger mest om personen. 

Hvis jeg skulle selv skulle vælge at bestille et maleri ville jeg ofre de ekstra timer på at få et ordentligt foto at få det lavet udfra. Det er få penge i forhold til den endelige pris for maleriet. 

Du kan sende mig fotos på min mail hér mail@jakob-i.com

Fotos skal være i god opløsning for at kunne male efter dem. Har du ikke allerede et foto, kan jeg hjælpe dig med at tage et fra den rigtige vinkel og med passende lyssætning.

Akryl, graffiti og airbrush malerier tørrer hurtigt. Når sidste strøg er lagt er de tørre. Oliemalerier kan udleveres efter 1-2 uger, men er først fuldstændigt tørre efter 3 måneder.

Tid for maleriet om at blive færdigt

Hvor langt tid det tager at lave et maleri afhænger af hvilket materiale man maler det i. 

Akrylmalerier tørrer hurtigt og har du således brug for dit bestilte maleri hurtigt kan du med fordel vælge akryl. Der er også korte tørretider for malerier lavet med graffiti og airbrush. 

Oliemalerier tørrer langsomt, men har også en stærkere malerfilm end akryl. 

I sidste ende vil jeg anbefale du vælger et maleri og dets materialer udfra det finish du ønsker til slut. 

Levering af bestilt maleri

Når maleriet er tørret og har fået lak, fernis, er det klar til at blive leveret til dig. 

Jeg pakker det forsvarligt ind, så det ikke kommer til skade under fragten – og efterfølgende skal vi finde ud af en leveringsmetode. Som udgangspunkt er der følgende scenarier afhængigt af hvor du bor og maleriets størrelse –

Du henter dit maleri i mit atelier

Jeg bor og arbejder i Hvidovre lige udenfor København, du kan hente billedet i atelieret

Jeg kører maleriet til dit hjem

Bor du ikke så langt fra mig kan jeg køre maleriet ud til dig, vi laver en særskilt fragtaftale

Jeg sender maleriet til din adresse

Bor du langt fra mig får jeg fragtet maleriet til din adresse. Vi laver en særskilt aftale om fragten.


Pris eksempler ved malerier på bestilling

Som sagt er det meget svært præcis at sige hvad det koster at bestille et maleri – så jeg har hér givet nogle eksempler så du får dig en idé om prisen og hvor lang arbejdstiden er. Kontakt mig og bestil maleri for at få din pris.


Graffiti maleri lavet på bestilling af kunstner

Lille bestillings arbejde

 • Størrelse 60 x 40 cm
 • Kun en figur malet
 • Akrylmaling
 • Tid til det er færdigt – 1-2 uger
 • Pris – ca. 5.000-7.000 kr.
Bestil malerier portræt

Mellem bestillings arbejde

 • Størrelse 80 x 120 cm
 • To figurer malet
 • Oliemaling
 • Tid til det er færdigt – 2 måneder
 • Pris – ca. 8.000-10.000 kr.
Bestil malerier fortællingen om ungdommen

Stort bestillings arbejde

 • Størrelse 140 x 100 cm
 • Mange elementer malet
 • Oliemaling
 • Tid til det er færdigt – 2-3 måneder
 • Pris – ca. 10.000-15.000 kr.

Få uforpligtende tilbud på bestillings maleri

Ønsker du en mere præcis pris på børnebogsillustrationer og rådgivning om hvorledes du får mest ud af dit budget – så udfyld formularen forneden og jeg vender tilbage med et prisestimat. 

Tilbuddet er helt uforpligtende – og ligeledes er det også at tage en snak med mig. Jeg har arbejdet sammen med mange forfattere og kan hjælpe dig med at realisere dit projekt.

billedkunstner tegner og illustrator Jakob i fra København

Billedkunstner Jakob i

På nedenstående mail og telefonnummer kan du få fat i mig og vi kan snakke om dit børnebogs projekt, hvor mange tegninger du skal bruge, din tidshorisont og hvilken stil du ønsker der skal tegnes i.

Eller klik på knappen herunder og send en mail.

Om billedkunstner Jakob i

Billedkunstner Jakob i

Jeg maler ‘live’ foran galleriet ‘GalArtery’ på Frederiksberg

Jeg er en dansk billedkunstner der er blevet uddannet ved kunstskole i London.

Idag lever jeg og bor i Hvidovre, lige udenfor København. Her har jeg mit atelier og mit daglige virke som fuldtidsprofessionel kunstner.

Jeg har lavet kunst i rigtigt mange år og beskæftiger mig idag med mange af kunstens retninger – jeg tegner børnebøger, laver illustrationer til blade, laver skulpturer, maler malerier og graffitikunst. Gennem tiden har lavet mange malerier på bestilling også. 

Derudover holder jeg mange udstillinger – både på kunstmesser og i gallerier.


Se vægmalerier og færdige malerier på lærred

Et alternativ til at bestiller malerier er at få malet direkte på væggen. Det gør rummet helt sit eget, da maleriet kan tilpasses rummets størrelse, vægge og vinkler. 

Malerier til salg af billedkunstner og maler Jakob i

Du kan få special bygget et lærred lige efter dine ønske mål, få lavet t maleri på bestilling med håndlavet maling og vælge dit endelige udtryk ned den god lakering


Forside / Mere kunst / Malerier til salg Malerier på bestilling / Portrætmaleri / Graffiti kunst /