Moderne kunst af multikunstner Jakob i

Hér kan du se moderne kunst i flere genrer af multikunstner Jakob i. Oprindeligt uddannet illustrator men laver idag også malerier, skulpturer, kunsttryk, trærelieffer og graffiti kunst. I alle medier leges der med genrerne og skabes moderne kunst – der skiller sig ud og fortæller historier.

Jakob har et malerisk talent og et gå-på-mod som er de færreste forundt"

- Maleribasen, fra interview

Original moderne kunst

De mange års kunstproduktion har også betydet at jeg har bevæget mig rundt i mange stilarter. Jeg har været inspireret af klassiske maleteknikker, tegneserier, enkle formsprog osv. Det vil nok aldrig stoppe – jeg er altid sulten for at prøve nye ting. Det er det jeg elsker ved at lave kunst. 

Jeg søger altid at skabe et originalt udtryk. Selvom man lader sig inspirere af andre, prøver jeg samtidig at differenciere. Man kan ændre strøgene en smule på lærredet eller kombinere to meget forskellige stilarter. På denne måde søger jeg at skabe original kunst. Mange af mine værker viser jeg ikke her på siden, da det bliver stilforvirring, men du er altid velkommen til at kontakte mig for at se mere.

Kunst i flere medier og materialer

Efter rigtig mange års virke som kunstner har jeg nu lært at arbejde i mange forskellige medier. Derfor kan du på denne side også se både skulturer, malerier, trærelieffer, kunsttryk og vægudsmykning lavet med graffiti. Nogle er bestilte værker, men langt de fleste har jeg selv skabt med henblik på at fortælle en historie med mine ting. Det er det kunst kan – fortælle historier.

Moderne kunst med mening

Hvad kan billeder? Hvad kan kunst? Kunst kan fortælle historier – og det på en meget stærk måde. Kunst kan kommunikere følelser og stemninger så budskabet huskes. Derfor indeholder al min kunst stærke historier og meninger – for det er det jeg mener kunsten kan. 

Ligegyldigt hvilket medie jeg arbejder i prøver jeg altid at fortælle historier om vores samfund, vores samtid eller om os selv.

Plakater Kunsttryk

Kunstplakaten ‘Pas godt på jorden, min pige’. Pigen holder kloden og sin fremtid i hænderne. Hendes fremtid afhænger af vores evne til at lære vores børn at passe på kloden. Plakaten er håndtrykt med træsnit.

Kunst af Jakob i på Instagram

Jeg er fuldtidsprofessionel kunstner – og således altid igang med at skabe. Hvis du vil se hvad jeg har gang i lige nu, kan du følge min instagram profil der løbende bliver opdateret mens arbejdet er igang og kunstværkerne bliver skabt.

Nyheder - moderne kunst

Bestil portrætmaleri af uddannet billedkunstner Jakob i - portræt af kvinde

Bestil dit eget maleri

Som noget nyt har jeg samlet alle mine tidligere bestillingsværker på en side. Hér kan du samtidig læse om hvad det koster at bestille et maleri, hvor lang tid det tager at lave og om forskellige materialer. Her er både portrætmalerier og andre motiver. Har du lyst til at vide mere om malerier på bestilling – så klik forneden.

Graffiti kunstner Jakob i laver vægmaleri til musikrummet på Sjælsmark Udrejsecenter

Vægmaleri jeg lavede for at sætte lidt farve på væggene og give inspiration til flygtningebørnene når de spillede musik

Nødhjælpskunst

I november 2019 blev det fra politisk side besluttet at børnene på Sjælsmark skal forlade udrejsecentret, hvilket blev effektueret i foråret 2020.

Dermed slutter samtidig projektet Nødhjælpskunsts engagement på centret, som mine kollegaer og jeg lavede. I lige godt et år har vi lavet kunst workshops med børnene, for at give dem et bedre indhold i hverdagen. Det førte til rigtigt hyggelige eftermiddage, god kunst og en masse livsindhold for både børnene og os. 

Moderne kunst i København

Efter at have boet 3 år i London og 15 år i Københavns forskellige brokvarterer er jeg nu flyttet lidt udenfor byen – til Hvidovre. Hér har jeg oprettet mit nye store atelier med plads til grafisk tryk, maleri og skulpturarbejde. Det betyder samtidig at jeg har opsagt mit virke i Gallery Lowlands i kunstnergaden Rørholmsgade – men da jeg bare er flyttet lidt udenfor byen, har jeg stadig mit virke og daglige gang i København.

Billedkunstner Jakob i

Billedkunstner Jakob i maler ‘live’ udenfor GalArtery på Frederiksberg

Hvem står bag kunsten?

Det gør billedkunstner og skulptør Jakob i. Uddannet i London på University of The Arts og nu professionel illustrator og kunstner med atelier lige udenfor København. 

Læs om Jakobs historie og se en oversigt over alle de forskellige udstillinger Jakob har haft gennem tiden. Læs interviews hvor han fortæller om sin kunst, sin kunstneriske baggrund og om hans historie.