Kunst

Mit kreative virke har flere ben at stå på. Grundlæggende er jeg uddannet illustrator, og således arbejder jeg altid med tegning – om jeg så får bestillinger på illustrationer og malerier eller om jeg arbejder med min egen kunst. Fælles er at jeg altid søger henimod at skabe original moderne kunst. Kunst som skiller sig ud og bærer historier med sig.

Klik herunder for at se kunst indenfor de forskellige medier jeg arbejder i.

Original moderne kunst

De mange års kunstproduktion har også betydet at jeg har bevæget mig rundt i mange stilarter. Jeg har været inspireret af klassiske maleteknikker, tegneserier, enkle formsprog osv. Det vil nok aldrig stoppe – jeg er altid sulten for at prøve nye ting. Det er det jeg elsker ved at lave kunst. Dog søger jeg dog altid at skabe et original udtryk. Selvom man lader sig inspirere af andre, prøver jeg samtidig at differenciere. Man kan ændre strøgene en smule på lærredet eller kombinere to meget forskellige stilarter. På denne måde søger jeg at skabe original kunst. Mange af mine værker viser jeg ikke her på siden, da det bliver stilforvirring, men du er altid velkommen til at kontakte mig for at se mere.

Original kunst maleri af en kvinde der ammer sit lille barn

I dette maleri fortælles historien om den mentale overgang fra ung kvinde til mor. Hvordan cocktails og byliv bliver erstattet med amning og ansvar. Om hvordan en kvindes liv pludselig fyldes med kærligheden til det lille barn.

Mange forskellige medier

Efter rigtig mange års virke som kunstner har jeg nu lært at arbejde i mange forskellige medier. Derfor kan du på denne side også se både skulturer, malerier, trærelieffer, kunsttryk og vægudsmykning lavet med graffiti. Nogle er bestilte værker, men langt de fleste har jeg selv skabt med henblik på at fortælle en historie med mine ting. Det er det kunst kan – fortælle historier.

Se alle mine forskellige kunstværker på denne side. Helt nye værker, samt værker under opbygning kan også ses på min instagram side. Klik hér for at gå dertil.

Original kunst trærelief af kvinde der er gravid

Med dette originale trærelief, hugget ud i en hårdt træs krydsfinér plade med stemmejern, vises den gravide kvinde i det hun langsomt bliver moder, og starter med at beskytte sit barn, selv det endnu ikke er født.


Nyheder – kunst

Moderne kunst i musikrummet på Sjælsmark

Nødhjælpskunst

I november 2019 blev det fra politisk side besluttet at børnene på Sjælsmark skal forlade udrejsecentret, hvilket kommer til at ske her i foråret 2020.

Dermed slutter samtidig projektet Nødhjælpskunsts engagement på centret, som mine kollegaer og jeg lavede. I lige godt et år har vi lavet kunst workshops med børnene, for at give dem et bedre indhold i hverdagen. Det førte til rigtigt hyggelige eftermiddage, god kunst og en masse livsindhold for både børnene og os.

Se de flotte billeder og læs mere hér –


Moderne kunst i København

Efter at have boet i London og 15 år i Københavns forskellige brokvarterer er jeg nu flyttet lidt udenfor – til Hvidovre. Hér har jeg oprettet mit nye atelier med plads til grafisk tryk, maleri og skulpturarbejde. Det betyder samtidig at jeg har opsagt mit virke i Gallery Lowlands i kunstnergaden Rørholmsgade – men da jeg bare er flyttet lidt udenfor byen, har jeg stadig mit virke i København.

Læs mere om mit nye værksted og mine inspirationer –


Tilbage til forsiden / Maleri / Skulpturer / Træ relieffer / Kunst tryk / Graffiti kunst

Del siden...