Værker

Denne side indeholder billeder af de mange forskellige kunstværker jeg har skabt. Der er værker udformet i mange forskellige materialer, såsom klassiske de genrer, maleri og skulptur, men der er også værker lavet i træ og grafiske tryk lavet efter de gamle håndlavede metoder.

Klik på billederne for at se historien bag hvert enkelt værk.

Maleri

Malerierne er malet med både olie- og akrylmaling samt med kulkridt. Der indgår en masse fortælling i dem som du kan se nærmere på ved at klikke på dem.


Trærelieffer

Alle relieffer på siden er hugget ud med stemmejern. De er malet og dernæst hugget ud på hårde træplader og står rå og upolerede med små træstykker der stikker udfra pladen.


Hvis du er interesseret i at se nærmere på værkerne, kan du komme forbi atelieret og få en fremvisning. Du skal være velkommen til at skrive en mail –

mail@jakob-i.com

Du kan også skrive hvis du ønsker at arrangere en udstilling med værkerne.


Skulpturer

Skulpturerne hér på siden er lavet af ler og fiberbeton. De er inspireret af ekspressionistisk og afrikanst kunst. Samt af storbyens folk. Jeg søger at lave et råt originalt formsprog til mine skulpturer.


Håndlavede kunst tryk

Alle tryk hér er håndlavede og trykt i kun ganske få oplag. Mellem fire og otte styk pr. motiv. De er lavet med linoleumstryk og individuelt håndfarvede efterfølgende med akvarelmaling. Disse teknikker betyder at hvert tryk er lidt forskelligt fra hinanden.

Værkerne er også trykt på forskellige papirtyper, men de fleste er trykt på håndlavet tysk bøttepapir fremstillet efter 2000 år gammel opskrift. Dette giver værkerne ekstra struktur og gør hvert tryk endnu mere særegent.


Vil du se flere billeder af et værk?

I min webshop har jeg givet hvert enkelt værk lidt mere ‘taletid’. Således kan du se flere fotografier og en forklaring på hvert motiv hvis du klikker HÉR

Ligeledes kan du se om værkerne er tilgængelige endnu.


Tilbage til forsiden