Visuelt design af grafisk designer Jakob Ingvorsen

Udover at lave illustrationer laver jeg også arbejde som grafisk designer, primært freelance, men også for diverse bureauer. Se nedenfor eksempler på mit arbejde for tidligere kunder.

previous arrow
next arrow
Slider

Visuel identitet til Craftwork

Visuel identiet for firmaet Craftwork. Logo, logotype og brevpapir. Arbejde lavet i samarbejde med Spoiled Milk. De ønskede en re-branding som var mere moderne, og de ville samtidigt gerne udtrykke at selvom de var et tech firma, var de samtidigt meget kreative. Derfor blev ‘spiren’ det afgørende omdrejningspunkt i deres nye brand.


Visuel identitet til Poets and Plumbers

Logotype og visuelt univers til platform for entreprenører. Idéen var en online platform hvor iværksættere kunne møde folk der kunne skabe deres drømme. Stilen skulle være moderne, men med en kant – for at illustrere firmaets originale idé. Grafisk arbejde lavet i samarbejde med Spoiled Milk.


Spoiled Milk – redesign af logo

Arbejde for bureauet Spoiled Milk hvor jeg var ansat som kreativ og grafisk designer. Spoiled Milk var et mindre kreativt bureau med en personlig følelse og god humor, det skulle logoet reflektere.

Re-design af logo

Plakater til promovering af design bureauet. Den første plakat var til den danske afdeling i Gothersgade, København og de to sidste var til den nyåbnede afdeling i Zurich, Schweich.


Økonomisk Perspektiv – grafisk design og opsætning

Layout, typografi og logotegning for det tidsskriftet, Økonomisk Perspektiv. Udviklet i samarbejde med firmaet Acos. Målgruppen for tidsskriftet var økonomisk ansvarlige medarbejdere i større virksomheder.


Grafisk design og visuel identitet til Horizon Festival

Grafisk design og visuel identitet for musikfestival Horizon, der blev afviklet i Kødboderne 18 i Kødbyen på Vesterbro. Det var en nyopstartet undergrundsfestival for dansk og svensk elektronisk musik, der skulle skabe større sammenhæng mellem kulturlivet i København og Malmø. Jeg udviklede logo og design i samarbejde med arrangørerne. Målgruppen for designet var unge mennesker i start 20’erne bosiddende i København.


Logo designs

Herunder ses et udvalg af de logoer jeg har lavet som freelance grafisk designer. Klik på dem og se beskrivelser af firmaerne.


Eksempler på Skrifttype design


Illustrations arbejde

Eksempler på illustrationer lavet på eget initiativ eller ved bestillinger til forskellige opgaver. Jeg har tegnet både til firmaer og private.

Jeg har dog lavet meget mere illustrationsarbejde i mange flere stilarter – der er dog mere relevant info om det andre steder på denne side. Se mere hér.


Vil du se mere grafisk arbejde?

Jeg har løst endnu flere opgaver som grafisk designer. Kontakt mig for at se flere eksempler, eller lad os mødes os lad mig høre din idé.

Skriv venligst til mail@jakob-i.com, jeg ser frem til at høre om dit projekt.


Om mig

Jeg er en nysgerrig og kreativ sjæl og jeg har været forelsket i det visuelle i snart 20 år. Det har bragt mig rundt i den store visuelle verden, og jeg laver idag både illustration, billedkunst, grafisk design og webdesign, med dertilhørende SEO og markedsføringsstrategi.

Jeg er uddannet illustrator fra University of The Arts London, og har også læst til mediegrafiker. Jeg har arbejdet freelance og på bureauer i København og London. Grundlæggende går jeg op i at lave høj kvalitets design, og få ting til at se rigtigt godt ud.

Snak med mig hér – mail@jakob-i.com eller på (+45) 2274 0641


Tilbage til forside

Del siden...