Graffiti kunstner Jakob i maler vægmaleri med graffiti på bestilling på byggehegn for AAB på Bellahøj

GRAFFITI PÅ BESTILLING | SÅDAN FOREGÅR DET


Som graffiti kunstner laver jeg ofte graffiti på bestilling. Det kan være graffiti til skole, firmaer, foreninger, sportsklubber eller, kort sagt, til alt og alle.

Men hvordan foregår det når man bestiller graffiti udsmykning? Hvad koster det? Kan man få sit eget motiv og i hvilken stilart males det i?

Læs alt i denne blog artikel om graffiti på bestilling af billedkunstner og graffiti maler Jakob i.


Graffiti kunstner Jakob i laver vægmaleri i Holbæk for privat kunde
Dyremotiver graffiti
pris på graffiti vægmaleri af professionel kunstner
Graffiti maleri til væg af Jakob i kunstner
graffiti kunst


Graffiti på bestilling | Sådan er processen

1. Kontakt

Ønsker du at snakke med mig om en graffiti opgave på bestilling – så kan du blot ringe til mig eller skrive en mail. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Er vi tæt på hinanden kan vi mødes og ellers kan vi tage en telefon snak eller et online møde, for lige at sige hej og jeg kan høre om opgaven.

2. Valg af stil og motiv

Ja du kan selv vælge motiv, og ja du kan selv vælge hvilken stilart graffiti maleriet skal udføres i.

Jeg maler i rigtigt mange forskellige stilarter, så du kan få inspiration ved at kigge her på min side. I forhold til motivet lytter jeg til dine ønsker, og forsøger at efterkomme dem.

3. Skitsetegning

Det er vigtigt du ved hvad din graffiti bestilling ender ud i.

Derfor tegner jeg en farvelagt skitse til dig, som du kan godkende inden maler arbejdet går igang. På denne måde tager vi rettelserne i opløbet og sikrer os at du bliver glade for dit endelige graffiti værk.

4. Endeligt værk males

Når skitsen er godkendt kommer jeg forbi og maler billedet. Vi aftaler tid og sted, samt andre praktiske ting, såsom overdækning, afdækning og udluftning.

Til slut er dit graffiti bestillings maleri færdigt.

#1 Kontakt mig med din opgave vedrørende graffiti på bestilling

Lad mig høre om dit graffiti eller vægmaleri projekt

Skriv venligst en mail er eller ring til mig. Så snakker vi om din opgave herfra.

Ligegyldigt hvor i landet du bor kan vi få snakket om din opgave – enten i telefonen eller på et online møde. Begge ting virker, og som regel er telefonsamtaler nok til at jeg forstår dit projekt og hvad du vil med din graffiti opgave.

Det der er vigtigt for mig at vide er –

– hvor stort areal skal du have malet
– hvor skal jeg male henne? I hvilken by…
– Hvordan er muren eller pladen der skal males på? Er den glat eller har den en mere rillet struktur?
– Hvad er din tidshorisont?

Det er de praktiske ting der definerer en opgave med graffiti på bestilling. Udover økonomien naturligvis – den kommer herunder.

Graffiti på bestilling | Økonomi og tid

Som billedkunstner og graffitimaler kan det være ret svært at komme med en præcis pris på en bestillings opgave – og den vil en kunde naturligvis gerne have. En pris på et graffiti kunstværk er nærmest udelukkende afhængig af tiden det tager at male opgaven. Materialer er ikke særligt dyre.

Så kort sagt – det der afgør prisen er hvor lang tid graffiti motivet tager at male. Hvor mange detaljer der er, hvor mange ting der skal males og hvilken stilart motivet skal males i.

Jeg kommer med en ca. pris når jeg laver graffiti på bestilling – og den holder jeg mig indenfor. Dog kan en meget stor mængde rettelser fra kundens side ændre prisen, men det sker faktisk sjældent. Og hvis det sker informerer jeg dig om det.

Giver jeg et tilbud, inkluderer det alt – kørsel, benzin, evt. bropenge, en farvelagt skitsetegning, materialer, indkøb af materialer, logistik og pakning, samt naturligvis tiden det tager at male graffiti maleriet. Oprydning og afdækning er også inkluderet.

Når økonomi og alt det andet praktiske er på plads laver jeg en opgave kontrakt på det.

#2 Valg af stil og motiv ved din graffiti bestillings opgave

De fleste kunder har en idé om hvad de vil have malet og hvordan det sådan cirka skal se ud.

I forhold til stilen kan du søge inspiration på min hjemmeside hér, og se om der er noget du kan lide. Du kan søge blandt mine vægmalerier eller graffiti malerier, og se om der er noget der kunne virke for lige netop din graffiti bestillings opgave. Hvis ikke kan vi sammen finde noget på nettet, vi kan blive inspireret af. Jeg er god til at finde frem til hvad folk ønsker ved at snakke med dem.

Mht. motivet, altså hvad der skal males, kan vi sammen komme på idéer. Mange kunder kan egentlig godt lide at jeg selv finder på noget eller fortolker deres tema. De fleste har en idé om hvad der skal laves. Foregår det sådan, tegner jeg små, hurtige skitser jeg viser dig, og vi kan se hvad du bedst kan lide.

Ved du lige præcis hvad du har brug for – jamen så er det ligetil – så går jeg hurtigt over til at tegne en skitse tegning, så du får en fornemmelse af hvordan det endelige resultat kommer til at se ud.

Eksempler på forskellige graffiti stilarter man kan bestille

#3 Skitsetegning og godkendelse

Det er rart at vide hvad der kommer op på ens væg når man bestiller et graffiti vægmaleri.

Derfor tegner jeg en udførlig og præcis skitse tegning, som du kan tage stilling til. Skitsetegningen er farvelagt og passer ca. i de mål din væg er i, og som du har opgivet til mig. Således kan du tage stilling til det endelig maleri.

Når du har kigget på tegningen, snakker vi sammen om der skal være ændringer i billedet. Skal der det, laver jeg dem på tegningen, og du kan nu tage stilling til den nye skitsetegning.

Til slut når vi forhåbentlig et resultat du synes er flot, og glæder dig til at få malet – så godkender du skitsetegningen og projektet rykker til næste fase, hvor jeg kommer ud og maler graffiti vægmaleriet.

Graffiti skitse tegninger til udsmykning for boligforeningen AAB i deres afdeling på Bellahøj. Jeg lavede skitsen i to forskellige farver, så de selv kunne vælge hvilket udtryk de selv syntes passede bedst til omgivelserne. De endte med den blå graffiti skitse tegning.

#4 Jeg maler din graffiti bestillings opgave

Når skitsetegningen er godkendt, maler jeg din opgave med graffiti på bestilling. Vi aftaler tid og sted, og andre praktiske ting, som f.eks. overdækning ved regnvejr, mulighed for at undgå lugtgener osv.

Herfra er det mig der gør arbejdet, og du kan efterfølgende nyde dit nye graffiti vægmaleri. Jeg skal gøre mit for at du bliver glad for det.

De fleste graffiti vægmalerier tager 2-3 arbejdsdage at udføre, men det kommer naturligvis an på motivet, og mængden af ting der skal tegnes og detaljegraden i billedet.

Det endelige vægmaleri på byggehegnene ved Bellahøj husene. En godt graffiti bestillings projekt lavet i samarbejde med AAB og byggeselskabet Casa


Graffiti på bestilling – hvad koster det?

Prisen for en graffiti eller vægmaleri bestillings opgave afhænger af den tid man bruger på skitsen og selve maleriet. Klik forneden og læs mere detaljeret om priser, få et tilbud eller se hvad prisen inkluderer.


billedkunstner tegner og illustrator Jakob i fra København

Graffitikunstner Jakob i

Har du spørgsmål til graffiti på bestilling?

Der er flere ting man gerne vil vide, hvis man får lavet graffiti på bestilling. Har du spørgsmål om lige præcis din idé, opgave eller lokation så spørg mig bare. Som regel kan tingene løses.


Finder du mit blog indlæg interessant? Måske dine venner også vil synes det…

Du skal være velkommen til at dele dette blog indlæg. Skriv også gerne kommentarer eller spørgsmål i kommentarfeltet forneden – jeg svarer asap.


Se flere graffiti værker

Graffiti kunst lavet på Tårnbygårdsskolen af graffitikunstner Jakob i

Se flere graffiti kunst værker – både indenfor, udenfor og på køretøjer

Graffiti kunstner Jakob i laver graffitiworkshops for børn

Er du interesseret i at læse om graffiti workshops til børn og unge, tilbyder jeg også det


Forside / Graffitikunstner Jakob i / Graffitikunst / Graffiti workshops / Pris på graffiti

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *