Graffiti kunstner Jakob i maler vÊgmaleri med graffiti pÄ bestilling pÄ byggehegn for AAB pÄ BellahÞj

GRAFFITI PÅ BESTILLING | SÅDAN FOREGÅR DET


Som graffiti kunstner laver jeg ofte graffiti pÄ bestilling. Det kan vÊre graffiti til skole, firmaer, foreninger, sportsklubber eller, kort sagt, til alt og alle.

Men hvordan foregÄr det nÄr man bestiller graffiti udsmykning? Hvad koster det? Kan man fÄ sit eget motiv og i hvilken stilart males det i?

LÊs alt i denne blog artikel om graffiti pÄ bestilling af billedkunstner og graffiti maler Jakob i.


Graffiti kunstner Jakob i laver vĂŠgmaleri i HolbĂŠk for privat kunde
Dyremotiver graffiti
pris pÄ graffiti vÊgmaleri af professionel kunstner
Graffiti maleri til vĂŠg af Jakob i kunstner
graffiti kunst


Graffiti pÄ bestilling | SÄdan er processen

1. Kontakt

Ønsker du at snakke med mig om en graffiti opgave pĂ„ bestilling – sĂ„ kan du blot ringe til mig eller skrive en mail. SĂ„ vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Er vi tÊt pÄ hinanden kan vi mÞdes og ellers kan vi tage en telefon snak eller et online mÞde, for lige at sige hej og jeg kan hÞre om opgaven.

2. Valg af stil og motiv

Ja du kan selv vĂŠlge motiv, og ja du kan selv vĂŠlge hvilken stilart graffiti maleriet skal udfĂžres i.

Jeg maler i rigtigt mange forskellige stilarter, sÄ du kan fÄ inspiration ved at kigge her pÄ min side. I forhold til motivet lytter jeg til dine Þnsker, og forsÞger at efterkomme dem.

3. Skitsetegning

Det er vigtigt du ved hvad din graffiti bestilling ender ud i.

Derfor tegner jeg en farvelagt skitse til dig, som du kan godkende inden maler arbejdet gÄr igang. PÄ denne mÄde tager vi rettelserne i oplÞbet og sikrer os at du bliver glade for dit endelige graffiti vÊrk.

4. Endeligt vĂŠrk males

NÄr skitsen er godkendt kommer jeg forbi og maler billedet. Vi aftaler tid og sted, samt andre praktiske ting, sÄsom overdÊkning, afdÊkning og udluftning.

Til slut er dit graffiti bestillings maleri fĂŠrdigt.

#1 Kontakt mig med din opgave vedrÞrende graffiti pÄ bestilling

Lad mig hĂžre om dit graffiti eller vĂŠgmaleri projekt

Skriv venligst en mail er eller ring til mig. SĂ„ snakker vi om din opgave herfra.

Ligegyldigt hvor i landet du bor kan vi fĂ„ snakket om din opgave – enten i telefonen eller pĂ„ et online mĂžde. Begge ting virker, og som regel er telefonsamtaler nok til at jeg forstĂ„r dit projekt og hvad du vil med din graffiti opgave.

Det der er vigtigt for mig at vide er –

– hvor stort areal skal du have malet
– hvor skal jeg male henne? I hvilken by…
– Hvordan er muren eller pladen der skal males pĂ„? Er den glat eller har den en mere rillet struktur?
– Hvad er din tidshorisont?

Det er de praktiske ting der definerer en opgave med graffiti pĂ„ bestilling. Udover Ăžkonomien naturligvis – den kommer herunder.

Graffiti pÄ bestilling | Økonomi og tid

Som billedkunstner og graffitimaler kan det vĂŠre ret svĂŠrt at komme med en prĂŠcis pris pĂ„ en bestillings opgave – og den vil en kunde naturligvis gerne have. En pris pĂ„ et graffiti kunstvĂŠrk er nĂŠrmest udelukkende afhĂŠngig af tiden det tager at male opgaven. Materialer er ikke sĂŠrligt dyre.

SĂ„ kort sagt – det der afgĂžr prisen er hvor lang tid graffiti motivet tager at male. Hvor mange detaljer der er, hvor mange ting der skal males og hvilken stilart motivet skal males i.

Jeg kommer med en ca. pris nĂ„r jeg laver graffiti pĂ„ bestilling – og den holder jeg mig indenfor. Dog kan en meget stor mĂŠngde rettelser fra kundens side ĂŠndre prisen, men det sker faktisk sjĂŠldent. Og hvis det sker informerer jeg dig om det.

Giver jeg et tilbud, inkluderer det alt – kĂžrsel, benzin, evt. bropenge, en farvelagt skitsetegning, materialer, indkĂžb af materialer, logistik og pakning, samt naturligvis tiden det tager at male graffiti maleriet. Oprydning og afdĂŠkning er ogsĂ„ inkluderet.

NÄr Þkonomi og alt det andet praktiske er pÄ plads laver jeg en opgave kontrakt pÄ det.

#2 Valg af stil og motiv ved din graffiti bestillings opgave

De fleste kunder har en idé om hvad de vil have malet og hvordan det sÄdan cirka skal se ud.

I forhold til stilen kan du sÞge inspiration pÄ min hjemmeside hér, og se om der er noget du kan lide. Du kan sÞge blandt mine vÊgmalerier eller graffiti malerier, og se om der er noget der kunne virke for lige netop din graffiti bestillings opgave. Hvis ikke kan vi sammen finde noget pÄ nettet, vi kan blive inspireret af. Jeg er god til at finde frem til hvad folk Þnsker ved at snakke med dem.

Mht. motivet, altsÄ hvad der skal males, kan vi sammen komme pÄ idéer. Mange kunder kan egentlig godt lide at jeg selv finder pÄ noget eller fortolker deres tema. De fleste har en idé om hvad der skal laves. ForegÄr det sÄdan, tegner jeg smÄ, hurtige skitser jeg viser dig, og vi kan se hvad du bedst kan lide.

Ved du lige prĂŠcis hvad du har brug for – jamen sĂ„ er det ligetil – sĂ„ gĂ„r jeg hurtigt over til at tegne en skitse tegning, sĂ„ du fĂ„r en fornemmelse af hvordan det endelige resultat kommer til at se ud.

Eksempler pÄ forskellige graffiti stilarter man kan bestille

#3 Skitsetegning og godkendelse

Det er rart at vide hvad der kommer op pÄ ens vÊg nÄr man bestiller et graffiti vÊgmaleri.

Derfor tegner jeg en udfÞrlig og prÊcis skitse tegning, som du kan tage stilling til. Skitsetegningen er farvelagt og passer ca. i de mÄl din vÊg er i, og som du har opgivet til mig. SÄledes kan du tage stilling til det endelig maleri.

NÄr du har kigget pÄ tegningen, snakker vi sammen om der skal vÊre Êndringer i billedet. Skal der det, laver jeg dem pÄ tegningen, og du kan nu tage stilling til den nye skitsetegning.

Til slut nĂ„r vi forhĂ„bentlig et resultat du synes er flot, og glĂŠder dig til at fĂ„ malet – sĂ„ godkender du skitsetegningen og projektet rykker til nĂŠste fase, hvor jeg kommer ud og maler graffiti vĂŠgmaleriet.

Graffiti skitse tegninger til udsmykning for boligforeningen AAB i deres afdeling pÄ BellahÞj. Jeg lavede skitsen i to forskellige farver, sÄ de selv kunne vÊlge hvilket udtryk de selv syntes passede bedst til omgivelserne. De endte med den blÄ graffiti skitse tegning.

#4 Jeg maler din graffiti bestillings opgave

NÄr skitsetegningen er godkendt, maler jeg din opgave med graffiti pÄ bestilling. Vi aftaler tid og sted, og andre praktiske ting, som f.eks. overdÊkning ved regnvejr, mulighed for at undgÄ lugtgener osv.

Herfra er det mig der gĂžr arbejdet, og du kan efterfĂžlgende nyde dit nye graffiti vĂŠgmaleri. Jeg skal gĂžre mit for at du bliver glad for det.

De fleste graffiti vÊgmalerier tager 2-3 arbejdsdage at udfÞre, men det kommer naturligvis an pÄ motivet, og mÊngden af ting der skal tegnes og detaljegraden i billedet.

Det endelige vÊgmaleri pÄ byggehegnene ved BellahÞj husene. En godt graffiti bestillings projekt lavet i samarbejde med AAB og byggeselskabet Casa


Graffiti pĂ„ bestilling – hvad koster det?

Prisen for en graffiti eller vÊgmaleri bestillings opgave afhÊnger af den tid man bruger pÄ skitsen og selve maleriet. Klik forneden og lÊs mere detaljeret om priser, fÄ et tilbud eller se hvad prisen inkluderer.


billedkunstner tegner og illustrator Jakob i fra KĂžbenhavn

Graffitikunstner Jakob i

Har du spÞrgsmÄl til graffiti pÄ bestilling?

Der er flere ting man gerne vil vide, hvis man fÄr lavet graffiti pÄ bestilling. Har du spÞrgsmÄl om lige prÊcis din idé, opgave eller lokation sÄ spÞrg mig bare. Som regel kan tingene lÞses.


Finder du mit blog indlĂŠg interessant? MĂ„ske dine venner ogsĂ„ vil synes det…

Du skal vĂŠre velkommen til at dele dette blog indlĂŠg. Skriv ogsĂ„ gerne kommentarer eller spĂžrgsmĂ„l i kommentarfeltet forneden – jeg svarer asap.


Se flere graffiti vĂŠrker

Graffiti kunst lavet pÄ TÄrnbygÄrdsskolen af graffitikunstner Jakob i

Se flere graffiti kunst vĂŠrker – bĂ„de indenfor, udenfor og pĂ„ kĂžretĂžjer

Graffiti kunstner Jakob i laver graffitiworkshops for bĂžrn

Er du interesseret i at lÊse om graffiti workshops til bÞrn og unge, tilbyder jeg ogsÄ det


Forside / Graffitikunstner Jakob i / Graffitikunst / Graffiti workshops / Pris pÄ graffiti

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *