FREELANCE GRAFISK DESIGNER KØBENHAVN  | JAKOB INGVORSEN

billedkunstner tegner og illustrator Jakob i fra København

Freelance grafisk designer og illustrator Jakob Ingvorsen fra København

Udover at lave illustrationer laver jeg også arbejde som freelance grafisk designer – primært i København, men også i resten af Danmark.

Jeg arbejder som regel for diverse firmaer hvor jeg laver logo design, webdesign, layout, animation eller typografi. Det kan være store opgaver til visuelle identiteter eller mindre hurtige småopgaver.

I 20 år har jeg udført grafisk design arbejde, så jeg er rimelig hjemmevant med at arbejde med kunder og fornemme deres behov og stil.

Håber du kan finde arbejde hér på siden du kan lide – kontakt mig endelig med spørgsmål.


Freelance grafisk designer  | Eksempler på grafisk design arbejde

Nedenfor ses et udvalg af alt det arbejde jeg har lavet. Noget af arbejdet er lavet, da jeg arbejdede som kreativ på reklamebureauet Spoiled Milk i København og andet er som freelance grafisk designer.


Freelance grafisk designer | Visuel identitet til Craftwork

Visuel identiet for firmaet Craftwork. Logo, logotype og brevpapir, lavet i samarbejde med reklamefirmaet Spoiled Milk. De ønskede en re-branding som var mere moderne, og de ville samtidigt gerne udtrykke at selvom de var et tech firma, var de samtidigt meget kreative. Som grafisk designer skulle jeg finde et visuelt element, der kunne indeholde disse værdier og jeg tegende ‘spiren’ der blev det afgørende omdrejningspunkt i deres nye brand.


Visuel identitet til Poets and Plumbers  | Logo og univers

Logotype og visuelt univers til online platform for entreprenører. Idéen var en platform hvor iværksættere kunne møde folk der kunne skabe deres drømme. Som freelance grafisk designer lagde jeg vægt på at stilen skulle være moderne, men med en kant – for at illustrere firmaets originale idé. Arbejde lavet i samarbejde med Spoiled Milk.


Grafisk design for Spoiled Milk | Re-design af logo

Reklamebureauet Spoiled Milk havde et logo der manglede lige det sidste. Det skulle gøres helt originalt og derfor tog jeg det eksisterende logo og lavede ny spatiering mellem bogstaverne og samtidigt redigerede lidt i det, så det ikke stod i en standard skrifttype. Arbejde for bureauet Spoiled Milk hvor jeg var ansat som kreativ og grafisk designer. Spoiled Milk var et mindre kreativt bureau med en personlig følelse og god humor, det skulle logoet reflektere.


Plakat design og illustration for Spoiled Milk | Branding og promotion

Plakater til promovering af design bureauet Spoiled Milk. Den første plakat var til den danske afdeling i Gothersgade, København og de to sidste var til den nyåbnede afdeling i Zurich, Schweiz. Mit grafisk design i plakaten skulle udtrykke de to lande og firmaets identitet, hvor mælk jo naturligvis skulle indgå som et design element, grundet deres navn.


Økonomisk Perspektiv | Grafisk design og opsætning af publikation

Layout, typografi og logotegning for det tidsskriftet, Økonomisk Perspektiv. Udviklet i samarbejde med firmaet Acos. Målgruppen for tidsskriftet var økonomisk ansvarlige medarbejdere i større virksomheder.


Grafisk design og visuel identitet | Horizon Festival

Grafisk design og visuel identitet for musikfestival Horizon, der blev afviklet i Kødboderne 18 i Kødbyen på Vesterbro. Det var en nyopstartet undergrundsfestival for dansk og svensk elektronisk musik, der skulle skabe større sammenhæng mellem kulturlivet i København og Malmø. Jeg udviklede logo og design i samarbejde med arrangørerne. Målgruppen for designet var unge mennesker i start 20’erne bosiddende i København.


Freelace grafisk design | Logo designs

Herunder ses et udvalg af de logoer jeg har lavet som freelance grafisk designer. Klik på dem og se beskrivelser af firmaerne.


Freelance grafisk designer | Skrifttype design


Freelance arbejde | Illustrations arbejde

Eksempler på illustrationer lavet på eget initiativ eller ved bestillinger til forskellige opgaver. Jeg har tegnet både til firmaer og private.

Jeg har dog lavet meget mere illustrationsarbejde i mange flere stilarter – der er dog mere relevant info om det andre steder på denne side.


Explainer animation | Erhvervsvejledningen

Ovenstående animation er en pitch lavet til Erhvervsvejledningen. Den er et kort lille eksempel på hvorledes en explainer video kunne se ud, når de skulle have produceret information til erhvervs kunder online. Idéen med den er at vise hvorledes man kunne lave en explainer video til emnet “patentering”. Opfinderen kigger ud af vinduet, ser et stjerneskud og tegner sin idé. Explaineren kunne fungere som en “teaser” for at få folk til at klikke ind og hente information fra Erhvervsvejledningens hjemmeside.


Freelance grafisk design | Logo animation for webbureau Optimal Design

Ovenover ses en animation, eller et animeret logo, lavet for web- og SEO bureauet Optimal Design. Jeg har også tegnet logoet, som illustrerer hvorledes Optimal Design laver helhedsorienteret webdesign der er hurtigt, funktionelt og yderst SEO venligt, og dermed kan Optimal designs hjemmesider optimeres til at kunne findes på Google.


Freelance grafisk designer Jakob Ingvorsen fra København

Jeg er en nysgerrig og kreativ sjæl og jeg har været forelsket i det visuelle i snart 20 år. Det har bragt mig rundt i den store visuelle verden, og jeg laver idag både illustration, billedkunst, grafisk design og webdesign, med dertilhørende SEO og markedsføringsstrategi.

Jeg er uddannet illustrator og grafisk designer fra University of The Arts London, og har også læst til mediegrafiker på Københavns Tekniske Skole – grafisk afdeling. Jeg har arbejdet freelance og på bureauer i København og London. Derudover har jeg samarbejdet med agenturerne Hire An Illustrator i England, samt Directory of Illustration i Californien.

Idag bor jeg i Hvidovre lige udenfor København. Jeg foretrækker at møde folk personligt, men online mulighederne idag giver mulighed for at arbejde som freelance grafisk designer i hele Danmark, og resten af verdenen.

Grundlæggende går jeg op i at lave høj kvalitets design, og få ting til at se rigtigt godt ud.

• Uddannet grafisk designer og illustrator på University of The Arts London

• Kundeliste (uddrag) – Bl.a. Red Ember Boards Amnesty In Concert Amnesty International C-Creative Digishop Communication Arts Annual USA Cambridge University Newspaper KeeScott Advertising London John Brown Publishing Downtown Magazine Spoiled Milk

Kompetencer som freelance grafisk designer

Jeg udfører arbejde i nedenstående programmer. Jeg laver stort set alle grafiske design discipliner heriblandt logo design, layout til brochurer, illustration, billede redigering til både tryl og web, opsætning af publikationer til tryk og webdesign.

Photoshop et et program jeg arbejder i som freelance grafisk designer

Adobe Photoshop

Jeg bruger Photoshop til billedredigering og retouchering af fotos til både offline og online produktion.

Adobe Illustrator

Adobe Illustrator tegner jeg vektor grafik i. Vektorgrafik mister aldrig tab uanset størrelse – og jeg bruger det derfor til logo grafik, samt letvægts illustrationer til web.

InDesign arbejder jeg også i som freelance grafisk designer

Adobe InDesign

Til alt layout arbejde offline bruger jeg som grafisk designer InDesign. Det kan være til brochurer. bøger eller andre trykte publikationer.

Animation arbejder freelance grafisk designer Jakob Ingvorsen også med

Adobe After Effects

Når jeg arbejder med animation eller grafik der skal lægges på videoer kan jeg lave det i Adobe After Effects.

Freelance grafisk designer i København arbejder i WordPress

WordPress

Når jeg udvikler hjemmesider gør jeg det i WordPress. Det er optimalt til både hurtige og mobilvenlige hjemmesider. Derudover kan man integrere et hav af funktioner og flot grafik til WordPress sider.

Freelance grafisk designer i København arbejder i Blender

Blender

Blender er et lidt specielt program jeg bruger til meget realistiske 3-D illustrationer. Man kan modellere alle slags figurer og former og få dem gengivet helt fotorealistisk.

SVGator

SVGator er et smart lille program jeg bruger, når jeg skal lave små letvægtsanimationer animationer der skal køre på hjemmesider.

Adobe Premiere Pro

Heri laver jeg videoredigering. Klipper, color grader og lægger lyd på videoer. Premiere Pro er et avanceret video program der kan producere videoer til alle kanaler, f.eks. YouTube og SoMe brug.


Freelance grafisk designer | Opgaver jeg typisk løser


Logo design

Typisk henvender firmaer sig fordi de skal have tegnet et logo til deres virksomhed, eller have forfrisket det nuværende logo op med enten skrifttype, farver eller form.

Jeg forsøger altid at afspejle firmaets værdier og produkt i logoet – og jeg tegner originaler logoer, ikke bare hurtige kopier af clipart der ligger på nettet. Derudover laver jeg det professionelt i vektorgrafik, så det passer og virker til både små og store formater. Et logo skal både virke på en kuglepen og et facadebanner.

Logo design til arkitektfirma Rodam Home af Jakob iHome
Lav din egen børnebog

Bog layout

Som freelance grafisk designer sætter jeg tit de bøger op, som jeg faktisk også selv illustrerer i forbindelse med mit andet virke som børnebogsillustrator. Det er både hensigtsmæssigt som designer og forfatter at jeg selv sætter bogen op – jeg har tegningerne og finder et udtryk i skriften og forsiden der passer til illustrationerne.

Logo animation

Jeg sætter tit lidt bevægelse på de logoer jeg tegner. Det virker imponerende når de vises frem på nettet og på firmaers hjemmesider. Jeg tegner dem i letvægts grafik, så de intet fylder på hjemmesiderne, og man derfor ikke ødelægger en eventuel SEO optimering.

Logo animation er også godt til SoMe kanaler. Jeg forsøger at bringe den stemning og de værdier firmaet har ind i bevægelserne, således det giver logoet en ekstra dimension.

Freelance animator og illustrator Jakob arbejder i København og Danmark
Håndtegnet skrift design af freelance grafisk designer Jakob i

Skrifttype design

De fleste grafiske designere er glade for skrifttyper og fonte – og ligeledes er jeg. Jeg elsker skrifttyper og elsker selv at tegne bogstaver. Det er fantastisk så meget signalværdi der kan ligge i at udtrykke et firma gennem dets logo skrift. Jeg laver alle slags skrift – skråskrift, serif fonte, moderne fonte. Først skitser jeg dem op i hånden, og derefter laver jeg dem om til computer skrift, så den kan bruges i firmaers publikationer og kanaler.

Plakat design

Typisk kan jeg blive bedt om designe en plakat eller sætte den grafisk op. Plakatens magt og dens indvirken er en kunst man kan studere et helt liv – men som udgangspunkt skal en plakat stå ud i det offentlige rum, og tekst og information skal være nemt afkodeligt.

Jeg forsøger at komme originalitet ind i plakaten, og komplimentere motivet med teksten. Derudover skal en plakat også produceres i høj opløsning, da den jo skal være stor. Jeg laver både illustrationerne til plakaterne, eller arbejder med fotos og grafik for at vække opmærksomhed.


Pris for freelance grafisk designer

Alle grafiske design opgaver er forskellige. De tager forskellig tid og det er forskelligt hvor mange rettelser man som kunde har til det givne stykke arbejde.

Derfor vælger jeg at arbejde på timepris. Det er det nemmeste. Jeg kommer naturligvis med en overslagspris når du henvender dig, så du har noget at gå ud fra.

Derudover modtager du naturligvis også en specificeret regning, på det arbejde jeg har lavet – med tydelig præcisering af hvad der er lavet og hvad der er brugt timer på.

Mine freelance grafiske design opgaver laves på timepris, og jeg tager 479 kr. (inkl. moms) i timen

Modtag uforpligtende tilbud

Har du en grafisk design opgave der skal laves – et logo design, en bog der skal layoutes, en plakat der skal sættes til tryk eller noget helt andet? Kontakt mig endelig og jeg kommer med et tilbud på opgaven.

Få specificeret regning

Som tidligere nævnt modtager du et præcist specificeret timeregnskab sammen med din faktura når arbejdet er lavet. Så ved du hvad der er betalt for.


Kontakt freelance grafisk designer Jakob Ingvorsen

Skal du have tegnet et logo, lavet en plakat, sat din brochure op eller tegnet en skrifttype? Ja så må du meget gerne kontakte mig med din idé. Jeg vil gerne snakke med dig om hvordan jeg kan løse din grafiske design opgave.

Du kan kontakte mig på nedenstående eller udfylde formularen for en uforpligtende snak.

Dit fornavn og efternavn
Eksempel@eksempel.dk
Skriv evt, telefonnummer - så kan vi snakke sammen
Beskriv evt. din opgave...

Se freelance illustrationer og animationer

Freelance illustrator Jakob arbejder i København og Danmark

Se alle illustrationer jeg har lavet som freelance illustrator

Freelance animator og illustrator Jakob arbejder i København og Danmark

Se de animationer jeg har lavet


Tilbage til forside / Illustrationer / Animationer