Våbenskjold tegning og design af professionel tegner og heraldiker Jakob i
Våbenskjold tegning og design eksempler med billeder af forskellige våbenskjold

VÅBENSKJOLD TEGNING OG DESIGN | PROFESSIONEL TEGNER OG HERALDIKER JAKOB i

På denne side kan du se forskellige typer våbenskjold tegning og våbenskjold designs tegnet og malet af professionel illustrator og heraldiker Jakob i. Du kan læse lidt om at få lavet dit eget familie våbenskjold, og se hvilke muligheder der er for at få det malet på forskellige måder. Derudover kan du bestille tilbud på dit eget personlige våbenskjold, læse om priser eller bare kontakte mig med en snak om din våbenskjold idé.


VÅBENSKJOLD TEGNING | HÅNDMALEDE VÅBENSKJOLD

Se hér eksempler på våbenskjold tegning og forskellige våbner jeg har malet. Typisk er det våbenskjold til familier, men jeg laver også skjold til organisationer eller som logoer for bl.a. godser


Våbenskjold tegning af familievåbenskjold lavet af tegner og heraldiker Jakob i Våbenskjold symbol ef egern tegnet på siden af våbenskjoldet Våbenskjold design lavet til familie af heraldiker Jakob i Man kan lave sit eget design til familievåbenskjold Våbenskjold tegning med skjoldstøtter af ræve På dette billede er våbenskjold designet overført og håndmalet på træ
Våbenskjold tegning og design af med symbol af elefant Våbenskjold tegning af heraldiker og tegner Jakob i Jakob i laver våbenskjold tegning her et våbenskjold til familien Bang der skulle tegnes op igen Våbenskjold med symboler, motto og banner Familievåbenskjold med slægstræ tegnet af tegner Jakob i fra København Våbenskjold tegning med kompas tegnet til familien Aaløse
Våbenskjold tegning med våbenskjold med fire kvadrater

“Mit våbenskjold er simpelthen så flot. Klasse!”


- Thomas Aaløse, privat kunde

LAV DIT EGET VÅBENSKJOLD | SÅDAN FOREGÅR DET

Møde

Vi får snakket sammen – enten via telefon eller også mødes vi fysisk. Her fortæller du mig om dine idéer og ønsker – og jeg kan fortælle dig om dine muligheder med din våbenskjold tegning. På baggrund af dette kommer jeg med et estimat på tid og pris.

Det formelle

Vi laver en kontrakt på arbejdet – heri fremgår alle de praktiske ting omkring aftalen – hvad, hvor meget og hvornår. Det giver tryghed.

Våbnet tegnes

På baggrund af vores snak laver jeg en skitse af våbenskjoldet og dernæst maler jeg det. Skitsen tegner jeg med blyant og vi retter skjoldet og dine symboler til indtil du er tilfreds. Til sidst tegnes eller males våbenskjoldet udfra skitsen.

Våbenskjoldsværk sendes

Når du har godkendt det endelige våbenskjold, er opgaven færdig. Du kan enten hente værket hos mig eller få det sendt.

DISSE DESIGN MULIGHEDER KAN DU FÅ LAVET PÅ DIN VÅBENSKJOLDS TEGNING

Nedenfor ses et udvalg af de muligheder du har når du skal have tegnet et våbenskjold.


Vælg dit våbenskjolds symboler

Du skal selvfølgelig vælge dit våbenskjolds symboler. De fleste har en idé om det, men jeg kan hjælpe dig med at prioritere og fortolke dine og din families værdier – og lave dem om til symboler. Derudover kan jeg vejlede dig i brugen af symboler og gøre dig klar over den klassiske brug af disse.

Vælg dine egne symboler i dit våbenskjoldsdesign der repræsenterer din families værdier
Du kan vælge mellem flere forskellige traditionelle hjelme når du får lavet dit våbenskjold design og tegning

Vælg hjelm type

Hjelmen er central i våbenskjoldets design og placeres ovenover skjoldet. Hvilken hjelm du kan vælge kan jeg hjælpe dig med, der er forskel på hvilke hjelme det hørte til hvilke tidsperioder. Våbenskjold tegning er meget traditionsbåret, så man kan se på forskellige typer hjelme, der har eksisteret og været brugt i virkeligheden.


Tilvalg | Skjoldstøtter til våbenskjold tegningen

Ligesom hjelm type – kan du også vælge om dit våbenskjold design skal have såkaldte støtter. En støtte er en figur der holder skjoldet stående, og er idag mest for pryds skyld. Før i tiden var det forbeholdt de højtstående indenfor en slægt eller familie. Du kan vælge om det er et design element der skal på din våbenskjold tegning.

En families våbenskjold design kan få tilføjet støtter oftest dyr der holder ens våbenskjold
Bestem farver på din våbenskjold tegning

Farvevalg til din våbenskjold tegning

Et meget vigtigt element i designet af dit våbenskjold er naturligvis farverne. Som regel vælger man en farve kombineret med en slags metal, guld eller sølv, da det er den klassiske standard. Det kunne f.eks. være guld og blå, som ses på billedet. Du skal vælge en farvekombination som passer til dine værdier. De gængse farver i et våbenskjold design er blå, rød, lilla, sort eller grøn i kombination med guld eller sølv, som også kan gengives med gul eller hvid.


FÅ MALET DIN VÅBENSKJOLD TEGNING PÅ ET UTAL AF MÅDER

Der er hverken idag eller i de klassiske traditioner nogle regler for hvorledes kunstneren skulle udføre våbenskjoldene rent kunstnerisk. Beskyttelsen af den enkeltes våbenskjold ligger i symbolerne og ikke i udførelsen.

Jeg tilbyder at male dit våbenskjold i hvilket medie og størrelse du ønsker – f.eks. plakat 50 x 70 cm med vandfarve og sort streg, akrylmaling på lærred som vægtæppe eller gouache på kunstpapir. Se eksempler herunder.

ALT KAN LADE SIG GØRE

Alt kan lade sig gøre – du kan også få malet dit våbenskjold som vægmaleri, på træ… kun du sætter grænserne – jeg laver alle størrelser og værktyper


Våbenskjold malet på træ og skåret ud

Oliemaling på udskåret træplade

Våbenskjold design malet med hjemmerørte kunstner oliefarver på træ og efterfølgende skåret ud i højden 130 cm – lige til at hænge på væggen som kunstværk

Våbenskjold tegning malet på kunstpapir tegnet op med vandfarver

Blæk på kunstpapir

Våbenskjold tegning malet med akvarelfarve og sort fineliner tusch pen på kunstpapir i størrelsen 50 x 70 cm

Våbenskjold malet op på lærred

Våbenskjold tegning som vægtæppe

Slægtstræ og våbenskjold i kombination, malet med akrylmaling på lærred i størrelsen 1,5 x 2 m og dernæst fæstnet i begge ender med særligt snedkereret plakatliste i bejdset træ

Våbenskjold tegnet op digitalt som computer illustration

Våbenskjold som computer illustration

Våbenskjold tegnet op på computer således det kan bruges og trykkes i stort set alle de medier man ønsker efterfølgende. Man kan også dele det ud til sine slægtninge.


VÅBENSKJOLD PRISEN AFHÆNGER AF TIDEN

Grundlæggende er prisen for våbenskjoldet afhængig af tiden. Tiden er afhængig af hvor mange elementer dit våbenskjold skal have designet af mig og hvor mange elementer din våbenskjold tegning skal bestå af. Rettelser og hvordan våbenskjoldet skal males betyder også noget.

Klik herunder og læs mere om våbenskjold pris og hvad den indeholder

PROFESSIONEL ILLUSTRATOR OG HERALDIKER JAKOB i

Professionel illustrator og heraldiker Jakob i

Jeg bor i Hvidovre lige udenfor København. Jeg er uddannet tegner og billedkunstner og har oprindeligt tegnet for magasiner, web, pladecovers etc. Nu har jeg også kastet mig over våbenskjoldenes verden – og har således læst og studeret de klassiske metoder, designs og formål indenfor heraldikkens verden. Våbenskjold har en fantastisk tradition og historie som man kan læne sig opad eller nyfortolke.

Udannelse

• Uddannet illustrator på University of The Arts London, London College of Communication, med en 3-årig bachelor grad i illustration

Min kundeliste inkluderer bl.a.

• Mond of Copenhagen • Red Barnet • Aqua Silkeborg • Rudersdal Balletskole • Amnesty In Concert • Amnesty International • C-Creative • C-Rail Safety• Digishop • Communication Arts Annual USA • Cambridge University Newspaper UK • AAB • KeeScott Advertising London UK • John Brown Publishing UK • Downtown Magazine • Spoiled Milk • Lohke

SE MERE OM TEGNING AF VÅBENSKJOLD HÉR OG PRISEN HERPÅ

Pris for våbenskjold tegning af heraldiker Jakob i

Læs her om prisen på våbenskjold tegning, hvad prisen indeholder og modtag tilbud


Eksempel på tegning af familie våbenskjold

Du kan læse om våbenskjold til familier, se symboler og se eksempler på skjold