Professionel tegneserie tegner Jakob i tegner figurer og tegneserier for kunder både firmaer og private
Tegneserie tegner Jakob i laver illustrationer og tegninger til tegneserier

TEGNESERIE TEGNER JAKOB i

Her på siden kan du se tegneserier lavet af tegneserie tegner Jakob i. Her er forskellige tegneserie projekter, du kan læse om priser og læse om hvordan en tegneserie bliver lavet. Som illustrator og tegneserietegner forsøger jeg at lade fantasien flyde i mine illustrationer og fylde dem med humor og overraskelser for læserne.


PORTFOLIO AF TEGNESERIE TEGNER JAKOB i

Herunder kan du se de forskellige projekter jeg har medvirket i. Jeg har illustreret dem alle, men i forhold til teksten har jeg været mere eller mindre med indover de forskelige projekter. Men læs en beskrivelse af hvert enkelt projekt i forbindelse med billederne.


Tegneserie tegner fra København Jakob i En tegneseriestribe af tegneserie tegner Jakob i
Tegneserietegner Jakob i laver tegneseriekunst Tegneserie stribe lavet som bryllupsgave
Jakob i er professionel tegner fra København og arbejder fra Hvidovre

TEGNESERIE TEGNER TIL MINDRE TEGNESERIE OM KÆRLIGHEDSFORHOLD

Jeg blev som tegneserie tegner spurgt om jeg ville lave en tegneserie stribe eller forside til en bryllupsgave. Idéen var at jeg skulle illustrere bruden og brudgommens liv sammen. Måden de mødtes på, sjove og mindeværdige episoder fra deres ungdom, deres bryllup og deres nuværende liv med barn.

Jeg fik præcise beskrivelser til situationerne der skulle illustreres, samt mange billeder af både brudgom, brud og deres søn. Tegneseriefigurerne tegnede jeg som karikaturer af brudeparret. Derudover lavede jeg en tegneseriestil baseret på den kendte tegneserie Splint & Co. lavet af den belgiske tegneserie kunstner Franquin. I sidste ende farvelagde jeg den med vandfast flydende tusch og sort blæk.

Da den var færdige blev værket indrammet og givet til brudeparret i bryllupsgave. De blev rigtig glade – de synes det var en sjov og meget personlig gave.

Freelance grafisk designer laver digital illustration til firma som koncept

Børnebogsillustrationer til tegneserien Max og Mie Illustrator Jakob i laver tegneserie til børn Tegneserietegner Jakob i
Børnebogsillustrationer lavet med farveblyant af professionel tegner Tegneserie med Max og Mie lavet til institutionen Børnevænget på Østerbro i København Tegneserie tegner laver pædagogisk tegneserie til fritidshjemmet Børnevænget på Østerbro i København

Tegneserie tegner Jakob i | Pædagogisk tegneserie 'Max og Mie'

Som tegneserie tegner skabte jeg de to hovedpersoner Max og Mie, som børnene kunne spejle sig i. Derudover skabte jeg kaninen YoYo og pædagogen Kaffeskæg. Alle tegningerne er inspireret af Børnevænget SFO’en.

Tegneserien blev lavet i sort/hvid tryk, så den billigt kunne trykkes op igen til de nye børn der hvert år kom på Børnevænget.

Tegneserien blev trykt på Børnevænget på Østerbro i København. Illustrationer og tekst af Jakob i, idé af pædagog Hans Grølsted og Jakob i.


Børneplakat til 'Max og Mie' af tegneserie tegner Jakob i

Udover selve tegneserien blev de pædagogiske anvisninger givet til børnene på Børnevænget i form af en plakat, som de kunne tage med hjem og hænge på værelset. Jeg lavede den ved at farvelægge Max og Mie tegneseriens forside på computeren og så forstørre billedet.

På denne måde vækker plakaten minder om tegneserien hos børnene, og de husker de fem pædagogiske principper fra tegneserie.

Plakaten blev også hængt op på institutionens vægge, for at minde børnene om Børnevængets kultur. Måden man er sammen på i SFO’en.

Tegneserie tegner Jakob i tegner en børneplakat til tegneserie

Vægmalerier komplementerede tegneserien

Tegneserie tegner Jakob i tegner en børneplakat til tegneserie
Tegneserie tegner Jakob i tegner en børneplakat til tegneserie

TEGNESERIE STRIBEN 'JOHNNI LYNER'

En lille, hyggelig og sjov tegneseriestribe jeg har lavet på eget initiativ.

Den omhandler lidt os allesammen med temaet anti-superhelte. Vi har allesammen så mange ambitioner om at gøre ting bedre og ændre verden, men når det kommer til stykket har vi det jo også meget godt og trygt – vi er glade og tilfredse. Ligeledes har Johnni ambitioner om at gøre verden til et bedre sted ved at sprænge en stor fabrik i luften. Hans ambitioner forvandler ham en mørk, stille aften til superhelten ‘Johnni Lyn’.

Han fylder bilen med dynamit og kører afsted – målrettet for at opfylde sin sabotage mission…. men der sker noget på vejen….

Tegneserie tegner Jakob i laver en lille tegneseriestribe kaldet Johnni Lyner

Tegneserie figur af professionel tegner Jakob i Tegneserie tegner laver figurer og tegneserier på bestilling
Tegneseriefiguren Stina lavet af tegneserie tegner Tegneserie tegning eller skitse klar til endelig rentegning illustration
Tegneserie tegner Jakob i skaber tegneseriefiguren Svend

TEGNESERIE TEGNER OPGAVE | FIGURER TIL FIRMAET LOHKE SOM BRANDING

Lohke Materieludlejning ønskede at lave et reklame fremstød, og jeg samarbejdede med dem som tegneserie tegner om at få udviklet tre tegneserie figurer, som en hyldest til de danske håndværksfag. Jeg tegnede en tømrer, maler og brolægger – Bryan, Stina og Svend. I den sidste illustration kan ses hvorledes Svend figuren lægger brosten helt ind i den smukke københavnske nattehimmel. En illustration der afspejler tankerne bag brolægningen ved Trinitatis kirken i København, hvor man ønskede at genspejle nattehimlen i brolægningen.


Tegneserie rude i farver tegnet til amerikansk kunde

TEGNESERIE RUDE TEGNET TIL AMERIKANSK TEGNESERIE

Jeg blev kontaktet af privat kunde for at give mit bud på hvorledes en tegneserie om en amerikansk rullestols kører skulle se ud. Tegneserien skulle illustrere den virkelige historie om en handicappet mand der i sin rullestol kører fra kyst til kyst i USA i sin meget moderne rullestol. Dog bruger han armene hele vejen og præstationen er helt fænomenal.


PRIS FOR ILLUSTRATIONER | TEGNESERIE TEGNER JAKOB i

Det er desværre meget svært at prissætte en tegneserie. Grundlæggende kræver en tegneserie rigtigt meget arbejde og rigtigt meget tid. Men da antallet af sider på dem er meget forskelligt, om de skal være i sort/hvid eller farvelægges og antallet af figurer der skal designes, gør det meget svært komme med et generelt pris estimat.

Dette er med i tegneserieprisen

  • Møder
  • Character design af hovedperson(er)
  • Storyboard
  • Rentegning
  • Rettelser
  • Scanning og retouchering
  • Grafisk opsætning til album eller hæfte

KONTAKT MIG OG FÅ ET TILBUD PÅ DIN TEGNESERIE OPGAVE

Det er stort set umuligt at kunne prissætte en tegneserie på forhånd. Det hele kommer an på hvor lang tid arbejdet tager og hvor mange rettelser der er.

Derfor – kontakt mig og få et tilbud.


TEGNESERIE TEGNER JAKOB i | SÅDAN LAVES EN TEGNESERIE

Start møde

Vi vil starte projektet med at afholde et møde hvor jeg kan høre om dine ønsker. Jeg kan høre din historie, dit plot og opgavens omfang. Vi kan snakke stil og inspiration.

Figurdesign

Der skal designes og tegnes de hovedpersoner som skal være i tegneserien – f.eks. helten og skurken. De figurer der optræder hyppigst skal skabes.

Storyboard

Jeg tegner et storyboard, hvor historien visualiseres i billeder. Derudover skal storyboardet være med til at bestemme vinkler, lyssætning, layout og tekst i taleboblerne. Her kan man se hvorledes historien vil visualiseres.

Rentegning

Rentegning er egentlig bare et gammelt begreb for at tegne de endelige illustrationer. Det er her man lægger tegneseriens flotte finish, og farver tegningerne.

Scanning

Er tegningerne håndtegnet scannes de ind og retoucheres efterfølgende i Photoshop se de ser godt ud. Dette skal gøres, så de senere kan sættes ind i tegneserien af grafikeren.

Grafisk layout

Her laves den egentlige tegneserie – alle tegningerne sættes ind på siderne, der designes og gøres klar til tryk. Her kan det være en fordel at samarbejde med illustratoren, hvis vedkommende har kompetencer til at lave det.

SE FLERE ILLUSTRATIONER TIL BØRN OG VOKSNE AF TEGNESERIE TEGNER JAKOB i

Illustration og tegninger af freelance illustrator

Se alle mine illustrationer i flere forskellige stilarter


Se illustrator pris for samarbejde med tegner Jakob i

Se de børnebøger jeg har illustreret