Professionel tegner og illustrator Jakob i tegner i København og Danmark
Professionel tegner og illustrator laver alle slags tegninger som freelance tegner

PROFESSIONEL TEGNER OG ILLUSTRATOR | JAKOB i

Et billede siger mere en 1000 ord, men udover det rigtige motiv tilføjer en illustration signalværdi, personlighed og genkendelighed til dit projekt. Læs hér om hvordan vi samarbejder om illustrationerne så dit blad, tekst, bog, cover eller … kan få et illustreret univers. Se hér mine tidligere projekter som professionel tegner og illustrator, og læs om priser og den kreative proces når et projekt illustreres.


PROFESSIONEL TEGNER OG ILLUSTRATOR JAKOB i

Professionel tegner og illustrator Jakob i er uddannet tegner og arbejder som billedkunstner og freelance illustrator

Jeg har arbejdet som freelance tegner illustrator i over 15 år og med opgaver i både England, USA og Danmark. Jeg har lavet illustrationer til musik, magasinartikler, bøger, plakater, tøj og pladecovers – så har du en opgave, vil jeg prøve at løse den så godt som jeg kan.

Udover jobbet som tegner og illustrator, arbejder jeg også som grafisk designer – hvilket betyder at jeg for eksempel godt kan lave en bog med illustrationer i og gøre den klar til tryk, eller layote en tegnet forside, så der også kommer tekst eller titel på. Det kan betyde for dig som kunde, at du ikke skal ud at finde en grafisk designer som skal sætte din bog op, bagefter du har fået lavet tegninger – jeg kan gøre det for dig i stedet.

Jeg arbejder som illustrator fra København, men har kunder i hele Danmark... og i resten af verden

Jeg er bosiddende i København, men kan tegne til hele Danmark, og ja, også til resten af verden i øvrigt. Er du indenfor køreafstand kan vi tage et møde, og ellers kan vi afholde et møde online på Skype eller via messenger.

Udannelse

• Uddannet illustrator på University of The Arts London, London College of Communication

Kundeliste inkluderer bl.a.

• Red Ember Boards • Red Barnet • Aqua Silkeborg • Rudersdal Balletskole • Amnesty In Concert • Amnesty International • C-Creative • Sundhedsstyrelsen • Communication Arts Annual USA • Cambridge University Newspaper UK • KeeScott Advertising London UK • John Brown Publishing UK • Downtown Magazine • C-rail Safety • Lohke • AAB • Gentofte Bistro • COOP Danmark • La Marzocco

OPGAVER JEG TEGNER

Bog illustration

Jeg laver illustrationer til både børnebøger og romaner - både forsider og tegninger til teksten

Illustrationer til online

Jeg tegner illustrationer til konfiguratorer, symbol tegninger, til illustration af indhold og for at skabe blikfang

Produkt visualisering

Jeg tegner illustrationer af produkter der skal skabes og sættes i produktion

Plakater

Til diverse formål tegner jeg plakater i alle stilarter - både til børn og voksne

Animationer

Jeg tegner illustrationer og sætter derefter bevægelse på i form af explainer videoer eller f.eks. SVG animation

Alt andet

Som proffesionel tegner kan jeg det grundlæggende tegnehåndværk - både analogt og digitalt. Så hvad end du ønsker tegnet kan jeg nok finde en løsning til dig

PORTFOLIO MED ILLUSTRATIONSOPGAVER | PROFESSIONEL TEGNER OG ILLUSTRATOR JAKOB i

Herunder er et udvalg af de illustrations opgaver jeg har lavet både for kunder, men her er også personlige projekter


Tegner og illustrator bestillingsopgave | Logo illustration til video for Yvonne Seier Christensen Champagne

Jeg blev spurgt af Christina og Oliver fra CCreative om jeg havde lyst til at medvirke i en reklamefilm for Yvonne Seier Christensen champagne. Det ville jeg gerne, og jeg illustrerede logoet til champagnen mens de skød den smukke, smukke reklamefilm. Filmen blev lavet i min have, ved mit store træbord, mens jeg illustrerer logoet med blyant og akvarelfarve.


PROFFESIONEL TEGNER OG ILLUSTRATOR JAKOB i | FORSKELLIGE OPGAVER

Tegning af blomster med blyant og farveblyant
Billede af forsiden til bogen Krageblod og Blå Høns tegnet af professionel tegner og illustrator Jakob i Tegning af våbenskjold lavet af professionel freelance illustrator Tegneseriefigurer af mand og kvinde lavet af professionel tegner Professionel freelance illustrator arbejder i København og Danmark Fantasy illustration til Red Ember Boards af dansk tegner Illustration af professionel tegner og illustrator af en pige til lille kulturnat i Rørholmsgade Illustration til jule plakat for balletskole Design af symbol til våbenskjold Freelance illustrator Jakob i laver illustrationer i København og Danmark
Professionel freelance tegner og illustrator laver illustarion til Aqua Silkeborg af en gedde Professionel tegner laver illustration inspireret af Jern Henrik Tegner laver illustration med tusch af hjerte til forskningsrapport Tegneserie tegner og professionel illustrator tegner tegneserie plakat til fritidshjemmet Børnevænget på Østerbro i København Digital illustration som plakat til reklamebureauet Spoiled Milk Professionel freelance illustrator og tegner Jakob i tegner fugle og planeten Digital illustration af musikeren Prince tegnet af professionel tegner Jakob Ingvorsen Illustration til tøj af proffesionel tegner Jakob i Tegneserie tegner laver tegneseriestribe til firma
Freelance grafisk designer laver digital illustration til firma som koncept

Alle ovenstående tegninger har jeg lavet som professionel tegner og illustrator. Langt de fleste er bestillingsopgaver, men der er også nogle der er lavet på eget initiativ. Der er bl.a. illustrationer for Sundhedsstyrelsen, Red Ember Boards, Lohke og Spoiled Milk, Hvidovre Kommune, Rudersdal balletskole blandt flere.


ARBEJDE SOM 3D TEGNER OG ILLUSTRATOR | 3D TEGNING LAVET I BLENDER

Freelance iilustrator Jakob i arbejder i København og Danmark
3D tegner Jakob i tegner i Danmark Professionel tegner og 3D illustrator tegner interiørtil badeværelse
3D tegner laver 3D illustration af donut 3D tegner laver produkt tegninger
Professionel 3D tegner laver illustration af interiør til badeværelse

Jeg laver mange forskellige typer af illustrationer og jeg arbejder også som 3D tegner. Tegningerne ovenover er lavet på eget initiativ og modelleret, farvet og lyssat i 3D programmet Blender. Jeg laver lyssætningen og korrigerer billederne så de fremstår realistiske og en kunde vil både kunne få tegnet produkt, interiør, huse etc. som 3D tegning. 3D tegning er en glimrende måde at visualisere professionelt.


PROFESSIONEL TEGNER OG ILLUSTRATOR BESTILLING | TEGNESERIE SOM BRYLLUPSGAVE

Professionel tegneserie tegner Jakob i tegner en tegneserie bryllupsgave til brudepar nær København
Tegneserie illustrator Jakob i tegner tegneseriefigurer og striber
Professionel tegner og illustrator laver også tegneserier

Som professionel tegner og illustrator blev jeg spurgt om jeg ville lave en tegneserie som bryllupsgave. Det skulle være en enkelt forside og illustrere parrets liv sammen. Tegneserie siden blev håndtegnet og farveagt med blæk og flydende tusch, og viste forskellige vigtige kapitler i parrets liv sammen.


BØRNEBOGS BESTILLING | ILLUSTRATION TIL 'MILOS VERDEN'

Professionel tegner arbejder også som børnebogs illustrator og laver børnebogsillustrationer

Denne illustration er lavet til børnebogsforfatter Stig Nyeng, der skulle have illustreret sin historie om Milo. Til sin fødselsdag får Milo en globus af sin bedstefar, men den viser sig at være magisk. Den vokser og vokser og pludselig begynder der at komme figurer ud af den. En sjov, fantasifuld og lærerig fortælling, hvor man kommer hele jorden rundt.


“Jeg er ovenud tilfreds med resultatet, og virkelig glad for, at jeg spurgte dig i første omgang. Du har fanget lige præcist dén streg, jeg i første omgang håbede på”


- Stig Nyeng, forfatter
PROFFESIONEL TEGNER |TEGNINGER TIL TØJ

Illustration til tøj af tegner og professionel illustrator Jakob i Skitse tegning til tøj af illustrator fra København Illustration til t-shirt af professionel tegner og illustrator Jakob i fra København og Danmark
Illustration til t-shirts af tegner Tegninger til t-shirt med forskellige motiver Skitse til illustration på tøj og t-shirts af professionel tegner

Illustrationer jeg har lavet til et nystartet projekt, Unique Clothes. Illustrationer til tøj kan blive lavet på t-shirts, kasketter, sweat-shirts, muleposer… you name it. Jeg blev som illustrator og tegner kontaktet af ejeren og lavede nedenstående designs.

Via Unique Clothes kan du få en illustrator, til at tegne din idé, du beskriver bare retningslinjer for den, og så går tegneren igang. Du ender med dit helt specielle stykke tøj. Forneden kan du se nogle eksempler på mine illustrationer til tøj.


PROFFESIONEL TEGNER OPGAVE |ILLUSTRATIONER TIL KONCEPT FOR RESTAURANT

Digital illustration til koncept af restaurant af professionel tegner og illustrator
Tegninger til restaurant - interiør stil og indretning
Digital illustration til restaurant koncept af tegner Jakob i

En kunde skulle have visualiseret sit restaurant koncept. Jeg fik som professionel tegner og illustrator til opgave at skabe det. Så jeg tegnede indretningen og steningen, der passer til den stil som kunden ønskede sig. Det skulle være hyggeligt og man skulle som kunde føle en restaurant stemning.


PROFFESIONEL TEGNER OG ILLUSTRATOR JAKOB i |KUNSTNERISKE ILLUSTRATIONER

Portrættegning af professionel tegner og illustrator lavet med blyant og farveblyant Blyantstegning i realisme stil af professionel illustrator Kunstneriske tegninger af to smukke kvinder
Illustration med blyant af professionel tegner Blyantsillustration af dansende kvinde Freelance illustrator laver magasin illustration for blade
Professionel tegner og illustrator Jakob i laver kunstneriske tegninger med motiver fra film blandt andet

En kunde skulle have visualiseret sit restaurant koncept. Jeg fik som professionel tegner og illustrator til opgave at skabe det. Så jeg tegnede indretningen og steningen, der passer til den stil som kunden ønskede sig. Det skulle være hyggeligt og man skulle som kunde føle en restaurant stemning.


PROFESSIONEL TEGNER OG ANIMATOR OPGAVE | EKSEMPEL PÅ EXPLAINER VIDEO

Udover at arbejde som freelance tegner og illustrator laver jeg også diverse animationer. Som oftest i Adobe After Effects. Jeg laver animation til nettet, logo animationer og grafik til YouTube osv.

Ovenstående animation er et forslag til en explainer video for Erhvervsvejledningen. I denne animation finder opfinderen på en idé som han skal have patenteret. Den er ment som en pitch til Erhvervsvejledningen på hvordan deres explainers kan se ud, når de skal have lavet animationer, der formidler vigtig information til iværksættere og selvstændige.


SÅDAN SAMARBEJDER VI

Indledende møde

Vi snakker sammen om dine idéer og ønsker

Vi starter ud med at lave et indledende møde hvor jeg hører om din idé – hvad skal du have lavet, hvor mange illustrationer, tidshorisont, visuel stil og dine ønsker.

Du kan se eksempler på mit tidligere arbejde, og jeg vil komme med forslag til hvordan vi løser opgaven stilmæssigt. Måske har du idéer til motiver? Måske har du allerede en af mine tegninger du godt kan lide?

Kreativ køreplan

Pris overslag, tid og startdato

Mine kunder er ligesom alle andre mennesker vidt forskellige – nogle er meget præcise i deres idéer og andre overlader det hele til mig.

På baggrund af det indledende møde fastlægger jeg en ‘kreativ køreplan’ for projektet. Heri præsenterer jeg et udkast til den kreative proces omkring din opgave – præsentation af skitser, hvornår vi snakker sammen, hvor mange rettelser osv.

Kontrakt underskrives

Vi laver en aftale på illustrations projektet

Accepterer du den kreative køreplan, så sender jeg dig en kontrakt. På baggrund af køreplanen kan jeg lave et overslag på prisen for illustrationerne og tidshorisonten

I kontrakten fastslås hvornår opgaven skal begyndes og sluttes, hvor mange illustrationer du skal have samt hvad prisen bliver.

Når kontrakten er underskrevet – så tegner jeg!

Illustration laves

Jeg tegner løs og du modtager dine illustrationer

Afhængigt af aftalerne om mængden af rettelser i forhold til den kreative køreplan, vil du modtage eksempler på arbejdet undervejs i processen.

Ja og til sidst modtager du dine illustrationer. Du kan både få dem digitalt sendt, men også analogt.


“Du modtager illustration elektronisk, men også fysisk hvis du har fået håndtegnet din opgave. Så har du noget at komme i ramme! Jeg sætter en stor ære i at mine kunder for skabt noget helt specielt – deres eget kunstværk – og derfor skal de også have originalen”


- Jakob i, illustrator
PRIS FOR ILLUSTRATIONER | PROFESSIONEL TEGNER OG ILLUSTRATOR JAKOB i

Det er meget svært at komme med præcise pris eksempler, da priserne afhænger af tiden, og tiden afhænger af antal illustrationer og detaljegraden af disse. Derudover bliver det også dyrere hvis der er mange korrektioner af illustrationerne.

Man kan spare på sine illustrationer ved at have en klar og præcis idé om hvad man ønsker at få tegnet og hvordan det skal se ud.

PRIS FOR ILLUSTRATIONER AFHÆNGER AF TIDEN

Prisen for illustrationer afhænger af tiden det tager at lave dem. Tiden afhænger af antal elementer på tegningerne, detaljegraden og mængden af rettelser.

Sådan sparer du på dine illustrationer

Det kan godt være svært at overskue økonomien, når man skal have tegnet illustrationer til sit projekt. Men der er nogle simple ting at gøre som kan bringe prisen lidt ned – uden at forringe illustrationernes og det endelige projekts kvalitet. Vidste du f.eks. at den første illustration som regel er den dyreste? Se her i videoen mine forslag eller klik forneden og læs mere om det.


HAR DU EN GOD IDÉ DER SKAL ILLUSTRERES?

Hvis du har en idé eller en opgave du skal have illustreret, til f.eks. et magasin, bog, tegneserie, musik eller andet, så skal du være velkommen til at kontakte mig. Så snakker vi om din opgave, om stilen og om idéerne sammen. Du kan kontakte mig på nedenstående til en uforpligtende snak – så lad mig høre om din idé.

Kontakt tegner Jakob i(+45)2274 0641

mail@jakob-i.com
Professionel tegner og illustrator Jakob i tegner og laver skitser til forskellie projekter og idéer

HOV... SOM PROFESSIONEL TEGNER LAVER JEG OGSÅ BØRNEBOGSILLUSTRATIONER OG TEGNESERIER

Illustration og tegninger af freelance illustrator

Se alle mine illustrationer til børn


Se illustrator pris for samarbejde med tegner Jakob i

Se mine tegneserie projekter