Illustrator pris for professionel tegner og illustrator Jakob i

ILLUSTRATOR PRIS | TEGNER JAKOB i


Det kan være meget svært at komme med en præcis pris for dine illustrationer. Alle illustrationsprojekter er forskellige og derfor er min illustrator pris baseret på timepris. Så ønsker du et pris overslag – bestil da venligst et uforpligtende tilbud af mig.

Prisen for illustrationer kan variere meget da den afhænger af tiden brugt på dem. Tiden er afhængig af stilen der skal tegnes i, og antallet af rettelser man som kunde laver efterfølgende.


Pris på illustrationer er afhængig af tiden det tager at lave dem – kan prisen være meget forskellig.

Min illustrator pris er 479 kr. i timen (inkl. moms).

ILLUSTRATOR PRIS | BESTIL ET TILBUD PÅ DINE ILLUSTRATIONER

Jeg udarbejder gerne et tilbud på dine illustrationer for dig. Tilbuddet er ganske uforpligtende. Du kan kontakte mig på mail, hvori du kan beskrive din opgave. Du skal også være meget velkommen til at ringe til mig. Eller du kan udfylde tilbudsformularen herunder – så vender jeg hurtigt tilbage.

Billedkunstner og graffitikunstner Jakob i

DETTE INDEHOLDER PRIS FOR ILLUSTRATOR

Illustrator pris indeholder

 • Møder
 • Telefonopkald
 • E-mails
 • Præsentation af skitser og løbende indscanning af skitsetegninger
 • Ændringer og tilrettelser af tegningerne
 • Valg af illustrations stil
 • Skitsetegninger
 • Rentegninger (færdige illustrationer)

Dette får du gratis med i prisen

 • Er dine illustrationer håndlavede - ja så får du dem. Lige til at hænge i ramme
 • Gratis opstartsmøde hvor vi snakker om dit illustrationsprojekt
 • Muligvis en prøvetegning (afhængig af stil og opgaveomfang)

Dette kan tilkøbes til dit projekt

 • Scanning og retouchering – skal dine illustrationer bruges online scanner jeg dem ind og retoucherer dem i Photoshop, så er de klar til at bruge på nettet
 • Grafisk opsætning – skal dine illustrationer bruges som plakat, i magasin eller… så kan jeg godt klare det for dig. Kontakt mig for at lave en aftale

BETALINGSMULIGHEDER FOR ILLUSTRATIONS ARBEJDE

Normal betaling – måneds model

Der betales et mindre opstartsbeløb, og så betaler du ellers bare for det arbejde der er lavet den pågældende måned. Jeg sender en faktura ud ca. en uge før måneden slutter. Til slut fratrækkes de indbetalte beløb den endelige faktura.

Du kan betale over flere måneder

Når jeg hører om detaljerne i din opgave laver jeg et prisestimat. Vi tager udgangspunkt i det og deler det op i x antal rater, som vi indbyrdes bliver enige om. Du betaler efterfølgende raterne tilbage på månedsbasis

Bestem selv illustrator pris

Som illustrations kunde kan du gøre en masse for at begrænse dit budget til illustrationer. Du kan begrænse antallet af rettelser, hurtigt vælge en illustrations stil og genbruge illustrationerne i flere medier.


DETTE INDEHOLDER ILLUSTRATOR PRISEN OGSÅ - ERFARING, PROFESSIONELT ARBEJDE OG SERVICEMINDED SAMARBEJDE

Udover de praktiske ting, som møder, indscanning og illustrationer får du også noget andet for din illustrator pris. Den indeholder også erfaring, behageligt samarbejde og professionelt arbejde.


Pris for illustrator ved bl.a. portrættegning med farveblyant

Erfaren illustrator

Jeg har tegnet hele mit liv, og lavede min første betalte illustrationsopgave da jeg var 19 år. Det betyder at jeg idag har over 20 års professionel erfaring med at lave illustrationer til alle slags opgaver, både for private og firmaer.

Det kommer nye kunder til gode på den måde at jeg har mange teknikker til at finde ud af hvad de vil have – og jeg kan tegne rigtigt mange ting ud af hovedet efterhånden. Det betyder jeg kan lave opgaverne hurtigere – og det sænker din samlede pris.


Professionelt illustrations arbejde

Kort sagt – jeg kan ikke bruge dårlige tegninger til noget. Og det kan du heller ikke. Hvis jeg laver dårlige tegninger kan jeg ikke vise dem i mit portfolio, og ikke få anbefalinger på dem. Du vil omvendt ikke få den respons du ønsker på arbejdet du har bestilt.

Derfor gør jeg mit ypperste for at lave så gode illustrationer som muligt. Også til dit projekt. Derudover scanner jeg dem og kan gøre dem klar til hvilket som helst medie du skal bruge dem i.

Min store erfaring og kærlighed til tegneriet gør også at jeg kan illustrere i rigtigt mange stilarter. Så du kan få den stil du ønsker.

Illustrator pris for freelance illustrator Jakob i som også laver digital tegning
Pris for freelance illustrator Jakob i

Servicemindet samarbejde

Alle illustrationsopgaver har en vis form for samarbejde. Nogle illustrations opgaver kræver mere dialog end andre opgaver. Jeg ønsker det skal foregå så hyggeligt og rart som muligt. Det vægter jeg højt. Et godt samarbejde gør tegningerne endnu bedre.

Derfor tager vi de møder og telefonsamtaler som opgaven kræver, og jeg lover dig samtidig et respektfuldt samarbejde, hvori jeg informerer dig om hvis tiden og dermed prisen er ved at nærme sig opgavens aftalte budget. Ligeledes kan vi altid under processen tage en snak om opgavens progression.

SE FORSKELLIGE ILLUSTRATIONER

Jeg tegner rigtigt mange forskellige stilarter og laver således både illustrationer til børn og voksne. Se dem hér.

Illustrationer af professionel freelance illustrator Jakob i

Se mit udvalg af illustrationer til bla. tøj, bøger, magsiner og publikationer


Børnebogsillustrationer af børnebogsillustrator Jakob i

Plakater, børnebogsillustrationer, figurer... Forskellige illustrationer til børn