Børnebogsillustrationer af børnebogsillustrator Jakob i
Børnebogsillustrationer af børnebogsillustrator Jakob i

BØRNEBOGS ILLUSTRATIONER | PROFESSIONEL TEGNER JAKOB i

På siden hér kan du se et udvalg af mine tidligere børnebogsillustrationer. Du kan læse om tid og pris på tegninger eller klikke videre og finde prisen på netop dit børnebogsprojekt. Du kan også læse om hvordan man kommer videre efter tegningerne og får realiseret drømmen om sin helt egen børnebog. Som børnebogsillustrator rådgiver jeg forfattere om processen.


Børnebogsillustrator tegner flotte børnebogsillustrationer til børnebogs forfattere

“Som børnebogsillustrator respekterer jeg at din fortælling er din kunst, dit lille barn. Jeg gør mit bedste for at lytte til dig, så vi får skabt de bedste børnebogsillustrationer til dit projekt”


- Jakob i, illustrator
PORTFOLIO MED BØRNEBOGSILLUSTRATIONER

Herunder kan du se alle mine børnebogsillustrationer, tegneserier til børn og plakater. Her er også mindre projekter, samt prøvetegninger.


Børnebog | ‘Leo’s First Day at the Blue School by the Sea’

En fortælling om den lille løve Leo og om hans første skoledag. Leo møder diverse udfordringer, eksempelvis driller hans store sult ham, men han bliver tilgivet og et nyt, tæt venskab opstår. Måske skoledagen viser sig at blive en rigtig god oplevelse, selvom Leo var nervøs og spændt til at starte med...

Lavet i samarbejde med børnebogs forfatter Randi Jensen Cohen.

Børnebogsillustrator laver bog til skolebørn Til børnebog laver tegner Jakob i børnebogsillustrationer med dyr i Tegninger til børnebog af illustrator fra københavn Tegninger til børnebog
Tegninger til børn med tegning af løve i børnebog Jakob i er professionel børnebogs illustrator Børnebogsillustrationer til børnebogen Leos First Day at The Blue School by The Sea Illustrationer til børn og børnebog
Børnebogsillustrationer af professionel tegner Jakob i
Børnebogsillustration til privat kunde
Børnebogsillustrationer til en børnebog som bryllupsgave med forfatterens egen familie som hovedpersoner

Børnebogsillustration | Illustration til Ali Taran

Ali havde en idé om at lave en børnebog med figurer og historier fra hans familie. Bogen skulle være en gave til hans kone.

Mange af historierne omhandlede deres datter Roomana. På denne illustration bliver Roomana fulgt i skole af sin bedstefar Aba Jii. Da Roomana senere bliver spurgt om hun er nervøs ved selv at gå i skole svarer ‘nej, for jeg ved i mit hjerte at Abba Jii altid er med mig”.

En sød, rørende og personlig fortælling.


Tegninger til børnebog med jule historie Børnebogsillustrationer til jule historie Børnebogs tegninger af illustrator fra København
Børnebogs illustrationer med figurdesign til børnebog Børnebogsillustrator tegner Pelle og Karls Magiske Julerejse Tegninger til børn af børnebogsillustrator
Børnebogsillustrationer af Jakob i

Børnebogsillustrationer | 'Pelle og Karls magiske julerejse'

Forfatter Tanja Skogset havde en fantastisk jule historie hun manglede børnebogsillustrationer til. Jeg faldt med det samme for historien som jeg synes var enormt spændende og sjov på en umiddelbar og forfriskende måde. Vi fandt i samarbejde en unik streg og jeg fik tegnet hendes figurer og hendes historie og på den måde skabte vi sammen en helt speciel børnebog.

Lavet i samarbejde med forfatter Tanja Skogset


Børnebogs forside illustration Børnebogsillustration med forskellige figurer Illustration af børnebog skrevet af Ditte Katharina Møller
Børnebogsillustrationer lavet med farveblyant af professionel tegner Børnebogsillustrationer til forskellige børnebøger i forskellige stilarter Illustrationer og tegninger til børnebog
Børnebogsillustrationer tegnet med farveblyant af Jakob i

Børnebogsillustrationer | 'Prinsessen og bønnestagen'

En anden opgave, jeg som tegner har løst, er historien om den lidt store prinsesse bor på et slot med sine alt-ædende forældre, kongen og dronningen. Nu er tiden dog kommet til hun skal giftes, og der mange bejlere at vælge imellem. Hun falder dog for den alt for tynde, men lattermilde Bønnestage…. En varm og sød fortælling om at mennesker er og bliver forskellige, men kan mødes i smilet og grine med hinanden.

Lavet i samarbejde med forfatter Ditte Katharine Møller


Flot og fantasirig børnebogsillustration af professionel illustrator Jakob i

Børnebogsillustration | 'Milo´s verden'

Milo er en nysgerrig dreng. Til jul får han en globus af sin bedstefar, og en aften han kigger på den sker der mystiske ting. Alt imens Milo’s far er optaget af fjernsyn og computer, drejer Milo på globussen og ser alverdens lande, men globussen vokser og dyr og mennesker fra fjerne pibler frem på dens overflade. En fantasirig og lærerig fortælling om jorden og alle os på den.

Jeg har, som børnebogsillustrator, udviklet figuren og stilen i illustrationen sammen med forfatteren, så den passer til stemningen i bogen. Tegningen fungerer som et visuelt bidrag i led med forfatterens pitch til forlag.

Lavet i samarbejde med forfatter og musiker Stig Nyeng.


Børnebogsillustrationer til tegneserien Max og Mie Illustrator Jakob i laver tegneserie til børn
Børnebogsillustrationer lavet med farveblyant af professionel tegner Tegneserie med Max og Mie lavet til institutionen Børnevænget på Østerbro i København

Illustrationer | 'Max og Mie'

Tegneserien er udviklet til børnene på fritidshjemmet Børnevænget på Østerbro i København, og tager udgangspunkt i de fælles pædagogiske værdier børnene blev opdraget med.

Inspirationen til tegneserien er selve institutionen og dens mange søde børn – deres fantasi og deres lege. Serien er skabt til at lære børnene om den gode medmenneskelige adfærd, ved at læse om figurer de kan spejle sig i. Samtidig kan pædagogerne på en sjov måde forklare om hvordan man er sammen med andre mennesker.


Illustration til plakat af plakat tegner Jakob i

I led med tegneserien blev der udviklet plakater, huskespil, tegneark, klistermærker og vægmalerier. Dette blev en opgave hvor børnebogs illustration havde mere end bare en fortællende funktion, samtidig dannede den børnene på fritidshjemmet socialt.

Udviklet i samarbejde med personalet på Børnevænget, og i særdeleshed med musiker og pædagog Hans Grølsted, som ligeledes skriftligt bakkede serien op pædagogisk teoretisk.

Max og Mie er udviklet i samarbejde med pædagog Hans Grølsted


Illustration som gave i en tegnet stil der henvender sig til børn

Illustration som bestillingsopgave | 'Hjulene på bussen'

Jeg blev kontaktet af en kvinde fra Amager som ville give sin lille pige en helt speciel 1-års fødselsdagsgave – hendes yndlingssang hjulene på bussen skulle illustreres med hendes yndlingsdyr. Således tegnede jeg denne illustration i A3 størrelse med blæk, tusser og akvarelmaling.

Illustrationen blev sendt, givet som gave til den lille pige og endte i ramme på væggen.


ANDRE OPGAVER MED ILLUSTRATIONER TIL BØRN

Nedenfor figurerer illustrationer jeg har lavet, enten på eget initiativ, eller som løsning til enkeltstående opgaver hvor jeg er blev hyret som illustrator.

Characterdesign og børne illustration af professionel tegner Jakob i Børnebogsillustrationer med elefant og andre figurer og dyr Figurdesign af professionel freelance illustrator Jakob i
Graffiti tegning til børn og unge til graffiti workshop til Meeting of Styles København Vægmaleri til børneværelse med en streg til børn Figurdesign til børnebog med dreng med skib

PRIS FOR BØRNEBOGSILLUSTRATIONER | PROFESSIONEL FREELANCE ILLUSTRATOR JAKOB i

Illustrationer kan variere meget i tid og pris. En tegning med tre figurer tager tre gange så lang tid som en tegning med en figur.

Derfor kan man selv være med til at bestemme prisen, ment på den måde at man kan ændre sine ønsker til tegninger efter ens budget. Man kan få tegnet færre elementer i sine baggrunde f.eks. eller slå nogle illustrationer sammen, så der skal laves lidt færre tegninger.

Kontakt mig og hør mere.

PRIS FOR BØRNEBOGSILLUSTRATIONER AFHÆNGER AF TIDEN

Prisen på illustrationer for en børnebog hænger sammen med tidsforbruget. Prisen kan igen varierere mellem et mindre budget til et meget større budget

HVORDAN FÅR MAN LAVET BØRNEBOGSILLUSTRATIONER

Børnebogsillustrator Jakob i tegner børnebogsillustrationer for private, firmaer og foreninger

Hvordan bliver ens tekst illustreret? Hvilken stil skal jeg have? Hvor mange illustrationer skal jeg have lavet? Hvordan skal jeg udgive min børnebog?

Det er alt sammen spørgsmål der fylder meget når man har skrevet en fortælling der skal illustreres. Den grundlæggende kreative proces kan du se forneden

Proces ved illustrationsarbejde

I korte træk laver man børnebogsillustrationer på nedenstående måde. Er du interesseret i at læse nærmere så tryk på knappen ved siden af.

  • Gratis opstartsmøde
  • Prøve illustration
  • Figurdesign og endelig stil
  • Storyboard
  • Tegning med blyant af endelige illustrationer
  • Farvelægning
  • Scanning og forsendelse af illustrationer

HAR DU EN GOD HISTORIE DER KRÆVER BØRNEBOGSILLUSTRATIONER?

Har du en idé til børnebogsillustrationer du vil snakke om? Skal jeg læse din fortælling? Eller ønsker du at bestille en gratis prøveillustration?

Send mig en mail eller ring til mig og fortæl mig om din idé.

Kontakt tegner Jakob i(+45)2274 0641

mail@jakob-i.com
Professionel børnebogs illustrator tegner til børn og unge

LÆS MERE OM BØRNEBOGSILLUSTRATIONER

Sådan samarbejder man som forfatter med børnebogs illustrator

Se hvordan man laver børnebogsillustrationer


Se illustrations pris for samarbejde med professionel tegner Jakob i

Læs mere om pris for illustrationer