Bestil maleri af professionel billedkunstner og maler Jakob i som laver kunst bestillingsopgaver
Professionel tegner og illustrator laver alle slags tegninger som freelance tegner

PORTRÆTMALER JAKOB i | MODERNE PERSONLIGT PORTRÆTMALERI

Portrætmaler Jakob i er en professionel dansk billedkunstner, der laver moderne portrætmaleri i en unik og original ekspressiv kvalitet. Her på siden kan du læse om den stil der stræbes efter – nemlig at lave moderne personlige portrætmalerier der udtrykker den portrætterede person og dennes personlighed med lys, form, farver og penselstrøg. Derudover kan du læse om portrætmaleri pris, valg af størrelse til portrætmaleri og hjælp til motivet.


KORT OM PORTRÆTMALER JAKOB i

Professionel freelance illustrator Jakob i arbejder i København og Danmark

Jeg er en professionel dansk billedkunstner der lever at tegne og male. Foruden portrætmaleri, laver jeg bestillings malerier med andre motiver, vægmalerier, graffiti kunst og våbenskjold.

Som 19-årig solgte jeg mit første maleri og dvs. at jeg nu i over 20 år har solgt malerier og kunst – heriblandt skulpturer, kunsttryk og personlige malerier. Har dog idag så mange bestillingsopgaver at dette er min indtægt

Udannelse

• Uddannet illustrator og billedekunstnerpå University of The Arts London

Arbejde

Dansk fuldtids professionel billedkunstner der lever af at lave kunst, primært malerier og vægmalerier som bestillingsopgaver

Kundeliste inkluderer bl.a.

• Mond of Copenhagen • Red Barnet • Rudersdal Balletskole • Aqua Silkeborg • Amnesty In Concert • Amnesty International • C-Creative • Communication Arts Annual USA • Cambridge University Newspaper UK • KeeScott Advertising London UK • John Brown Publishing UK • Downtown Magazine • Spoiled Milk • Lohke • AAB • COOP Danmark • Rohden Gods • Diverse private kunder

PORTRÆTMALER JAKOB i | MODERNE PORTRÆTMALERI

Se herunder et udvalg af de malerier jeg har lavet som portrætmaler.


Portrætmaleri på bestilling af dansk portrætmaler
Portrætmaleri af ung fyr fra København Bestil maleri af portrætmaler Jakob i Graffiti vægmaleri kunst af portrætmaler Portrætmaleri af moderne portrætmaler Jakob i af godfather of slowfood Petrini Portrætmaler Jakob i maler malerier fra sit atelier i København Portrætmaler maler portrætmaleri af Liam Gallagher fra Oasis
Bestil maleri som portræt af portrætmaler Jakob i Portrætmaleri af filmfigur Bonnie Malerier til salg af professionel kunstner Portrætmaler maler batman Moderne portrætmaler Jakob I laver unikke moderne portrætter Sort hvidt maleri til salg af billedekunstner med motiv af kvinde
Portrætmaler Jakob i maler professionelt portrætmaleri

“Waaauuu – du er simpelthen så forbandet dygtig!”


- Lone Helmark, privat kunde
PORTRÆTMALER JAKOB i | PORTRÆTMALERI MED UDTRYK, PERSONLIGHED OG KANT

Jeg søger som portrætmaler at lave malerier der gennem formerne og farverne udtrykker hvem personen på billedet er. Læs her mere om filosofien bag mit portrætmaleri.


Jeg vælger en lyssætning i portrætmaleriet for at sætte stemningen

For at skabe den bedste fortælling omkring personen skruer jeg henholdsvis op og ned for lyset i portætmaleriet, dvs. for mørket og de lyse områder i maleriet, men endnu vigtigere vælges der også hvilke farvetoner maleriet skal indeholde – varme, bløde farver eller kolde, klare farver for eksempel. På den måde sætter jeg en stemning i billedet og omkring hovedpersonen. Man kan jo tage udgangspunkt i motivet eller hovedpersonens karaktertræk når det skal fastlægges.

Monokromt portrætmaleri af moderne portrætmaler Jakob i
Meget ekspressivt portrætmaleri med en unik stil

Som moderne portrætmaler tilføjer jeg drama i portrættet med lys og skygge

For at understrege den portrætteredes personlighed hæver og sænker jeg kontrasten i portrætmaleriet så det passer sammen. På den måde kan jeg tilføje mere drama, spænding og lave et mere interessant portrætmaleri.

Det giver simpelthen bedre malerier at lave højere kontrast, således er jeg inspireret af chiaroscuro maleri.


Jeg portrætter folk gennem situationer

Man siger et menneske er summen af deres handlinger. Så det er faktisk interessant at lave portrætmalerier af mennesker når de laver noget, og ikke når det nødvendigvis er en opstilling.

Som kunde kender du personen bedst, og som portrætmaler vejleder jeg dig hen imod hvilket foto vi skal male fra.

Portrætmaler Jakob i maler portrætter af mennesker
Meget råt ekpressivt portrætmaleri af moderne kunstner

Meget ekspressivt portrætmaleri

Portrætmalerier behøves ikke være klassiske. Der sker noget spændende når der gives helt slip – og man kan opnå meget interessante malerier og portrætter når de balancerer på kanten til det abstrakte. Malingens bevægelse og hurtige penselstrøg give energi og dynamik til billedet.

Til syvende og sidst er kunst en smags- og fortolkningssag. Ekspressive portrætter er meget modige, og vi kan sammen vælge hvor ‘løst’ maleriet skal males.


Portrætmaler og vægmaler

Portrætter kan laves på lærred ja – men de kan ligeså godt laves på væggen. Hvis man da har plads. Da jeg samtidig er graffiti maler er jeg vant til at arbejde hurtigt og meget stort. Derfor tilbyder jeg også at male malerierne som vægmaleri.

Portrætmaler laver graffiti kunst portræt billede
Close-up billede af to mennesker der kysser som motiv på maleri

Som portrætmaler arbejder jeg meget med de helt fine detaljer

I alt mit portrætmaleri arbejder jeg altid udvalgte områder ned i de fineste detaljer – laver det ekstra meget detaljeret. Det giver maleriet kvalitet, og fremhæver specifikke områder af billedet, gerne ansigterne, da de jo primært skaber portrættet.


BESTIL PORTRÆTMALERI | SÅDAN FOREGÅR DET

Kontakt mig

Har du en idé til et portrætmaleri så ring eller skriv til mig.

Vi skal snakke sammen om opgaven – motivet, stilen og personligheden på den du portrætterer.

Maleri fra foto

Portrætmaleriet bliver malet efter et foto.

Du kan sende mig et der passer til den person jeg skal male, eller jeg kommer selv forbi og tager et godt billede.

Efterfølgende sætter jeg stemning og farver i maleriet for at give det mere udtryk og karakter.

Jeg maler dit maleri

Når alt indledende er på plads maler jeg naturligvis dit maleri.

Afhængigt af hvilket materiale vi har aftalt, vil der evt. være lidt tørretid. Men vi aftaler transport når maleriet er færdigt – enten kan jeg køre det eller du kan hente det.

PORTRÆTMALER OG PORTRÆTTEGNER

Portrætter kan også laves med blyant, farveblyant, akvarelfarver og kridt.


Portrætmaler laver portrættegning med billede af kvinde Portrættegner og portrætmaler Jakob i fra København Blyant portrættegning lavet af portrætmaler Jakob i Professionel portrætmaler og portrættegner laver flotte kulkridts illustrationer på kunstmesse
Portræt tegning lavet med farveblant af kvinde ansigt Portrættegning af kvinde lavet med kulkridt og akvarelfarve Portrættegning i farver lavet med voks farver af skuespiller Samuel Jackson Portrættegning lavet med blyant af Jakob i som er fuldtidskunstner

PORTRÆTMALER JAKOB i | PORTRÆTMALERIETS KVALITET

Specialbygget maleri

Som portrætmaler der laver mange bestillingsmalerier, tilbyder jeg selv at bygge blindrammerne til maleriet og spænde lærredet på.

Det betyder kort sagt du kan få lavet et maleri i præcis den størrelse du ønsker.

Fine kunstmaterialer

I mine malerier bruger jeg altid gode kunst materialer. Det gælder hele vejen igennem. Både blindrammer er gode, brede og solide, lærredet er af hør kvalitet eller lign., og malingen er kunstnerfarver.

Det betyder at dit maleri holder i årtier – nærmest for evigt hvis det opbevares korrekt.

HÃ¥ndlavet oliemaling

Som portrætmaler går jeg meget op i de enkelte detaljer. Også med malingen.

Derfor tilbyder jeg at man kan få lavet portrættet med min egen hjemmerørte oliemaling. Den har ingen fyldstoffer i – er kun pigment og olie – hvilket betyder en super dækkende maling der giver maleriet en helt særlig unik kvalitet som kun kan opnås med oliemaling.

Lakering (fernis)

Når portrætmaleriet er færdigt, kan du vælge at få det lakeret, eller få lagt fernis på som det hedder. Du kan vælge mellem mat, silkemat eller glansfuld fernis.

Med fernis giver du dit maleri ekstra holdbarhed. Du gør det mere modstandsdygtigt overfor ridser og stød, men du sikrer også at farverne består i de oprindelige toner længere.


Portrætmaler maler portrætmaleri kunst gaver på bestilling

Portrætmaleri | En meget populær og unik gaveidé

Jeg har arbejdet som portrætmaler i mange år og har altid lavet meget portrætmaleri. Men her på det seneste er interessen for at give kunst i gave meget stor, og portrætmalerier er en af de gaver som folk godt kan lide at give.

Det drejer sig bl.a. om gaver til 50- eller 60-års fødselsdage, bryllupper, jubilæer eller lign. Ved at give et portrætmaleri sikrer man at vedkommende får en meget speciel gave som altid vil blive husket.

Man behøves nødvendigvis ikke give folk et portræt af dem selv jo, men hvad med en musiker, sportsperson eller politiker de rigtigt godt kan lide – det er god idé. En person der rører dem eller de ser op til.


PORTRÆTMALER JAKOB i | PORTRÆTMALERI PRIS

Har du en idé til et portræt du ønsker malet, men er i tvivl om hvad det koster? Så ring til mig med din idé og dit projekt, og jeg vil som portrætmaler vurdere tiden det tager at lave og hjælpe dig til at få det bedst mulige produkt.

Vi tager kort og godt bare en snak om projektet og jeg kommer med et prisestimat. Tilbuddet er uforpligtende, og du kan tænke over om det er noget du har lyst til. Prisen afhænger af tiden det tager at male, men du kan hjælpe mig med nogle af opgaverne, så vi bringer tiden lidt ned.

Billedkunstner og graffitikunstner Jakob i

SE MERE OM MALERI PÅ BESTILLING

Malerier til salg med forskellige motiver

Som portrætmaler og professionel kunstner har jeg lavet mange bestillinger – se dem hér


Maleri på bestilling af professionel kunstner Jakob i - læs alt om det hér

Læs om hvad processen er når man bestiller et maleri, således også et portrætmaleri