Graffiti og vægmaleripris for kunstner Jakob i

GRAFFITIKUNST OG VÆGMALERI PRIS


Der er flere faktorer der gør det svært at komme med en helt nøjagtig vægmaleri pris eller graffiti kunst pris. Skal billedet laves på lærred eller træplader laver jeg det hjemme i mit eget atelier. Skal det males direkte på en væg er prisen afhængig af hvor du bor, kørsel og naturligvis motivet og stilen maleriet males i.

Med andre ord – prisen svinger meget på vægmalerier og graffiti kunst og derfor arbejder jeg på timepris. Jeg skal altså vide lidt småting om din opgave førend jeg kan komme med en cirka pris på din opgave, og sende et tilbud.


Prisen på vægmalerier og graffiti kunst er afhængig af tiden, der igen afhænger af stilen og detaljegraden i maleriet.

Min timepris for vægmalerier og graffiti kunst er 479 kr. i timen (inkl. moms)

GRAFFITI OG VÆGMALERI PRIS | BESTIL ET TILBUD

Ønsker du en vægmaleri pris eller et tilbud på graffiti – udarbejder jeg gerne et til dig. Jeg har brug for at vide lidt småting for at ramme prisen så præcist som muligt – så ring eller skriv endelig til mig. Jeg kommer med et tilbud – det er ganske uforpligtende og du behøves ikke tage imod det. Men så har du noget at gå ud fra i din søgen efter at få realiseret drømmen om et vægmaleri.

Billedkunstner og graffitikunstner Jakob i

DETTE INDEHOLDER GRAFFITI OG VÆGMALERI PRISEN

Skitse tegning

Når du bestiller et vægmaleri indeholder prisen en farvelagt skitsetegning. Denne kan både bruges så du kan godkende skitsen og motivet, lave rettelser til det endelige maleri og derudover bruger jeg den til at planlægge vægmaleriet i forhold til hvor meget og hvilken farve- og type maling jeg skal bruge.

Materialer

Den vægmaleri pris du får, hvis du bestiller et tilbud eller som du kan se eksempler på, indeholder også materialer – dvs. maling, tape, lak, grunder, pensler, graffiti dåser etc.

Møder

Derudover indeholder vægmaleri prisen de møder og snakke vi skal have om opgaven. Vi skal aftale motiv, pris, dato, sted og en masse andre ting – der sikrer du får et vægmaleri du bliver rigtig glad for.

Pakning og indkøb

Ved mindre dit vægmaleri skal laves på træplader eller på lærred, skal jeg lave det ude hos dig. Det betyder at jeg både skal pakke materialerne og købe nye materialer, f.eks. special farver til dit maleri. Prisen på graffiti maleri er inkl. pakning og indkøb.

Kørsel og benzin

Jeg kører naturligvis ud til dig når jeg skal lave dit vægmaleri. Min pris er inkl. kørsel og benzin. Jeg arbejder som udgangspunkt i hele landet, men bemærk at hvis du bor i Jylland eller på Fyn, skal der også betales for kørsel over Storebæltsbroen.

Oprydning

At male et vægmaleri er, ligesom meget andet håndværk, noget der roder og sviner. Men jeg dækker altid pænt af der hvor jeg maler, så der ikke kommer maling andre steder end der hvor det er meningen. Derudover rydder jeg op efter mig, så der er pænt og fint når jeg går.


BETALINGSMULIGHEDER FOR GRAFFITI KUNST OG VÆGMALERI

Normal betaling – efter endt arbejde

Du betaler ved indgåelse og kontrakt et indledende beløb – et såkaldt booking beløb på ca. 20 % af den estimerede samlede pris. Dernæst betaler du enten for den mængde arbejde der er lavet i løbet af måneden, eller når maleriet er malet færdigt og godkendt at dig.

Betal maleriet over flere måneder

Når jeg hører om detaljerne i din opgave laver jeg et prisestimat. Vi tager udgangspunkt i det og deler beløbet op i x antal rater, som vi indbyrdes bliver enige om. Du betaler efterfølgende raterne tilbage på månedsbasis.

Du er selv med til at bestemme prisen

Du kan begrænse graffiti og vægmaleri pris ved ikke at have for mange rettelser på skitsetegningen eller vælge en stil der er enkel og nem at male. Det kan stadig blive rigtigt godt. Kontakt mig for rådgivning og vejledning.


DET FÅR DU OGSÅ I DIN VÆGMALERI PRIS | RÅDGIVNING, GODT HÅNDVÆRK, GOD SERVICE OG PROFESSIONELT ARBEJDE

Din vægmaleri pris er for et professionelt stykke arbejde. Jeg lever af at illustrere og lave kunst og jeg springer ikke over hvor gærdet er lavest. Jeg elsker vægmalerier og graffiti udsmykning og søger at lave dem så fede som muligt. Det betyder også at du får et ordentligt og holdbart maleri, som kan stå i lang tid fremover.


Vægmaleri og graffiti pris

Holdbart maleri for din vægmaleri pris

Et vægmaleri er afhængig af det underlag det bliver malet på og hvad det senere skal bruges til. Skal det males på et køretøj vil vind og vejr tære på det – og det har brug for lakering for at holde i rigtigt mange år. Man kan med fordel male en husmur med åndbar facade maling, så holder det også meget længere.

Det er alle de små erfaringer jeg har gjort mig gennem tiden, der gør at jeg kan vælge den rigtige løsning til din opgave. Vi kan snakke om at din vægmaleri pris skal indeholde lakering eller vejrbestandig maling der gør at du kan nyde dit maleri i flere årtier.


Skitse til udsmykningen er med i vægmaleri prisen

Selvom det lyder som en længere samlet proces – sparer man meget tid og mange materiale omkostninger ved at have en detaljeret skitse tegning af det endelig vægmaleri på plads først.

Min vægmaleri pris indeholder altid en skitse tegning, som jeg så evt. ændrer lidt på når jeg står foran den endelige væg, således at det endelig maleri passer til rummet eller muren og dens omgivelser på bedst vis.

Skitse til vægmaleri er en del af graffiti pris hos professionel graffitikunstner Jakob i
Vægmaleri og graffiti pris på professionel graffiti

Graffiti og vægmaleri i den stil du ønsker

Jeg har tegnet og malet i rigtigt mange år – siden jeg var barn. Men rent professionelt solgte jeg mit første billede da jeg var 19 år, så nu har jeg 20 års erfaring. Det betyder at jeg kan male rigtigt mange forskellige stilarter – så vi kan sagtens snakke om hvilken stil du ønsker og hvilken stil der passer til dit buget og den vægmaleri pris du ønsker vi skal ramme. Man bliver overrasket over hvad der kan lade sig gøre.


En god kreativ proces vedrørende dit vægmaleri

Udover at male malerier overholder jeg også de aftaler vi laver. Om det så være hvornår vægmaleriet skal laves, hvornår skitse tegningen er færdig eller aftaler vedrørende den endelige pris på vægmaleri eller graffiti kunst. Jeg er mødestabil og pålidelig og vi laver en kontrakt på vores aftale om udsmykningen, hvori der står pris, tid og hvad der skal laves. Denne laves inden arbejdet, så alle parter ved hvad der skal ske – og ingen bliver ærgerlige bagefter.

Skitse til vægmaleri er en del af graffiti pris hos professionel graffitikunstner Jakob i
Profesionel vægmaleri og graffiti kunstner laver maleri til en fair pris

Professionel vægmaleri kunstner

Jeg arbejder som professionel illustrator og kunstner. Efterhånden har jeg lavet kunst i så mange år at jeg har erfaring med graffiti maleri, oliemaling, akrylmaling, airbrush og meget mere…

eg gør altid alt hvad jeg kan for at lave så gode vægmalerier som muligt, fordi jeg elsker farve på væggen, i byen – overalt. Jeg arbejder helt i detaljen, og for mig kan selv en fejl i en lille detalje være meget svær at leve med – så det er min garanti for et gennemarbejdet ordentligt vægmaleri eller stykke graffiti kunst.

Jeg lever af min kunst og kan derfor ikke bruge dårlige billeder til noget.

SE FLERE VÆGMALERIER OG GRAFFITIKUNST

Klik herunder og se flere vægmalerier jeg har lavet eller læs om malerier på bestilling

Graffitikunst af graffiti kunstner Jakob i

Se de væg- og graffiti malerier jeg tidligere har lavet


Maleri på bestilling af professionel billedkunstner

Se mere om graffiti på bestilling