Moderne maleri på bestilling af professionel billedkunstner Jakob i
Uddannet professionel kunstner maler maleri på bestilling for både private og firmaer

MALERI PÅ BESTILLING | SÅDAN FOREGÅR DET

Som professionel billedkunstner laver jeg ofte bestillings kunst, og således er det muligt for dig at få lavet et maleri på bestilling. Men hvordan foregår det? Hvad koster et bestillings maleri? Hvilken størrelse, stil, motiv og maling? Og hvor lang tid mon det tager?

Læs i dette indlæg alt om at få lavet et maleri på bestilling af kunstner Jakob i.


Maleri på bestilling med portræt af kvinde med sort hår
Maleri på bestilling med portræt af ung mand på Dronning Louises Bro i København
Maleri på bestilling med motiv af fugle og bøger
Bestil maleri lavet med oliemaling til din stue
Maleri med motiv af Ballonparken på Isalnds Brygge i København

“Jeg har ikke før prøvet at få lavet et kunstværk, men med de gode diskussioner om maleriet – både det oprindelige og fortolkningen, er mit bestillings maleri blevet helt, som jeg gerne ville have det”


- Mette Ramsing Lindhardtsen

MALERI PÅ BESTILLING | SÅDAN ER PROCESSEN

Kontakt

Har du en idé til et bestillings maleri, så skriv eller ring til mig.

Om du har en meget fast idé, om det er en mere løs tanke, har du spørgsmål til processen eller prisen på et maleri på bestilling – kontakt mig endelig.

Motiv og størrelse

Nogle har en klar idé om hvad der skal males, og andre har mere et motiv de ønsker jeg udvikler.

Vi aftaler hvad der skal males og hvilken størrelse maleriet skal have. Jeg kan bygge alle størrelser lærredsrammer, og du kan bestille en skitse til maleriet først.

Skitsetegning

Mange ønsker en hurtig skitse tegning lavet inden selve bestillings maleriet.

Du får en skitsetegning med farver og motiv, så kan vi lave rettelser til billedet sammen – inden det endelige maleri.

Maleriet males

Når skitsen er godkendt laver jeg maleriet. Du får en besked når jeg går igang.

Afhængigt af hvilken maling vi bruger skal det lige tørre først, og så aftaler vi afhentning eller transport bagefter.

#1 KONTAKT MIG MED DIN OPGAVE VEDRØRENDE MALERI PÅ BESTILLING

Skriv venligst en mail er eller ring til mig, hvis du har idéer eller spørgsmål til et maleri på bestilling. Vi snakker uforpligtende sammen om hvad du ønsker, til hvad tid og om jeg kan lave det. Der er et væld af muligheder – akrylmaling eller oliemaling, hvilken størrelse maleri, farver osv.

De fleste ønsker sig et personligt maleri, og som uddannet maler og tegner vil jeg gøre mit for at projektet lykkes, og at du bliver glad for dit maleri.

Et maleri på bestilling er ydermere en populær gave idé, så det kan være et gaveforslag til en bekendt man vil glæde med noget meget personligt og unikt.


#2 VALG AF MOTIV OG STØRRELSE TIL ET MALERI PÅ BESTILLING

Valg af motiv

Folk har mange forskellige idéer til hvad de vil have malet på deres bestillingsmaleri – nogle er helt klar over hvordan motivet skal være, andre lader det være op til mig og vi kan også idéudveksle og sparre kreativt sammen vha. skitsetegninger.

Under alle omstændigheder finder vi frem til det bedste motiv sammen. Vi kan også snakke farver og komposition, og jeg vil komme med råd til hvad der gør sig bedst.


Valg af størrelse

Jeg bygger selv rammerne til malerierne, og spænder lærredet udover. Det betyder du kan få den størrelse på billedet som du ønsker.

Mit råd vil være – mål op på væggen og klip evt. en papkasse i stykker i den størrelse du ønsker og mærk efter. Husk et maleri skal ånde – så der skal være plads rundt om det. For at få mest ud af dit maleri og for at det skal stå ud og pryde stuen, skal der ikke være alt muligt andet rundt om. Så vælg en væg hvor det har plads til at hænge, og vælg størrelse herefter.

Både billedets rammer og lærred laver jeg i god og ordentlig kunstkvalitet, så du kan være sikker på maleriet holder i generationer frem.


MALERI PÅ BESTILLING | KVALITET

Specialbygget ramme

Jeg samler og bygger rammerne til maleriet efter dine ønsker til billedets mål. Derefter spændes lærred udover.

Jeg kan lave rammen i hvilket som helst format.

Kunstner materialer

Rammer, lærred og maling – alle er i god, ordentlig kunstnerkvalitet. Rammer af solidt træ, lærred af hør eller tilsvarende styrke og høj pigmenteret maling med ordentlig lysfasthed.

Gode materialer sikrer at dit bestillings maleri holder generationer frem i tiden.

Håndlavet maling

Jeg bruger flere former for maling, men ønsker du det laver jeg maleriet eller udvalgte dele af det med min egen hjemmerørte oliemaling. En fuldstændig dækkende maling bestående kun af pigmenter og den korrekte olie. Bedre kunstfarve findes faktisk ikke.

Lakering (fernis)

Når dit maleri på bestilling er færdigt, kan du vælge at lakere det enten i mat, silkemat eller glansfuld lak, også kaldet fernis.

Fernis øger holdbarheden af maleriet markant, og det bliver bedre modstandsdygtigt overfor blegning, ridser og snavs i luften

#3 SKITSETEGNING OG GODKENDELSE

Inden man får lavet et maleri på bestilling kan det være en god idé at få lavet en præcis skitsetegning først – med en farvelagt skitsetegning kan man se hvad man får, når det endelige værk males.

Ved også at bestille en skitse tegning, kan man være med til at især at se på hvilke farver og hvilken skygge lægning der bruges i maleriet – ting der er med til at sætte maleriets stemning. Har man som kunde heller ikke nogen fast idé om motivet er det her en nødvendighed at få tegnet en skitse først.

Når først du har set skitsen kan du nemmere komme med feedback og jeg kan lave ændringerne første gang jeg arbejder med det endelige værk – fremfor at der skal rettes i det endelige færdige maleri bagefter, da dette kan være ret komplekst.

Når skitsetegningen er godkendt af dig, maler jeg maleriet.

Man kan få en skitsetegning til sit maleri på bestilling
Maleri på bestilling som en fri fortolkning af et ældre amerikansk maleri

#4 JEG MALER DIT BESTILLINGS MALERI

Når alt er på plads, både det praktiske og en evt. skitse tegning laver jeg dit bestillingsmaleri. Jeg maler det hjemme i mit atelier, og du får besked når jeg går igang og når maleriet er færdigt.

Lidt afhængigt af hvad maleriet er malet med sker, der forskellige ting når det er færdigt. Er maleriet malet med oliemaling, skal det stå og tørre minimum 1-2 uger. Så er det berøringstørt, og du kan få det hjem. Ønsker du lak på billedet, eller fernis som det hedder, skal maleriet transporteres tilbage til mig efter 4-6 måneder, og jeg lakerer det, og så hjem til dig igen.

Er billedet malet med akrylmaling kan du afhente billedet direkte efter sidste penselstrøg, det er mere simpelt. Ønsker du lak, altså fernis, på maleriet kan det komme på med det samme, og du kan vælge mellem mat lak, silkemat eller glansfuld lak.

Som sagt får du en besked når dit maleri på bestilling er færdigt, og vi aftaler derefter transport.

Maleri på bestilling malet til privat kunde med motiv af nøgen kvinde der ligger i dæmpet aften belysning

MALERI PÅ BESTILLING | HVAD KOSTER DET?

Prisen for et maleri på bestilling afhænger af hvor detaljeret maleriet skal være, hvor stort det skal være og hvor mange ting der skal males på. Hvert maleri er forskelligt – så kontakt mig og få et tilbud på din maleri opgave.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL BESTILLING AF MALERI?

Der kan være mange spørgsmål man kan have i forbindelse med at maleri på bestilling. Vil du diskutere din idé, have vejledning eller har du andet du vil vide – så kontakt mig endelig og vi tager den derfra.

Bestil tegning af professionel illustrator Jakob i

BESTILLINGS MALERI | VIDSTE DU AT...

Et kvalitets maleri holder i mange, mange år…

Med de rette materialer for lærred og ramme, samt et korrekt opbygget maleri – kan et maleri holde i generationer frem i tiden.

Og ydermere med en korrekt opbevaring kan malerier holde – ja stort set, i mange 100 år. Du ser dem jo bl.a. på museer, hvor de kan være over 500 år gamle.

Et maleri på bestilling er en mere og mere populær gaveidé…

I et overflodssamfund, som vi trods alt har i Danmark, bliver original kunst mere og mere givet i gave.

Et maleri på bestilling kan være en god idé til runde fødselsdage, jubilæer og bryllupper blandt andet. Her får folk en unik gave de bliver meget rørte over.


ER MIT BLOG INDLÆG INTERESSANT FOR DIG? MÅSKE ANDRE OGSÅ SYNES DET...

I så fald skal du være meget velkommen til at dele det, og lade dine venner og bekendte se det.


SE FLERE MALERIER

Se malerier på bestilling og bestil maleri efter din smag

Se flere malerier på bestilling og læs endnu mere om priser og processen


Se flotte vægmalerier af professionel kunstner Jakob i

Malerier kan bestilles på lærred – men kan også laves på væggeBLOG | JAKOB i KUNST

EN BLOG OM KUNST OG ILLUSTRATION I ALLE AFSKYGNINGER. HELE VEJEN RUNDT OM KUNSTENS VERDEN.

Billedkunstner og blog forfatter på dette website Jakob i
ALLE BLOG INDLÆG >>
NÆSTE BLOG INDLÆG >>
FORRIGE BLOG INDLÆG >>